Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ оповести местата на стационарните си радари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

голямо чесане на езици е паднало тук и като гледам мноооого примерни шофьори бре...със страшните глоби за хвърлен фас ей,че не съм от вашите градове,да тръгна с една камера след вас да ви покажа вашите нарушения Аз също мразя джигити вярващи в правилото "дяснозавиващия може да мине на червено,когато няма коли" и тем подобни неписани "правила" ,но не мога нищо да променя и аз не съм цвете за мирисане...защото ако тръгна да се точа с 25км зад някой учебен(абе тия как ги учат да лазят по пътя ли?) или зад някой автобус бълващ всичката помия на света през ауспуха си ...е тогава откачам,свалям един зъб и с мръсна газ с повече от 50 ина забранено място изпреварвам ги....но не се правя на божа кравичка и си признавам с чисто сърце... Имам чувството обаче,че тук има хора ,които знаят всичко,за всичко са прави и никопга не вършат нарушения предизвикани от подобни тъпи ситуации...тъй,че говорете си,но кой ви вярва,като и вие самите не си вярвате
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Колега, не си прав...

Коментар

такааааа

така като гледам доста хора са се притеснили от новите играчки на КАТ.Помните ли какво беше като сложиха фалшивите патрулки уж с камери.всеки пурвия път скача на спирачките пък после спирахме да се снимаме с тях.сега ще покараме внимателно докато ги видим каде са и после ще намаляме само на определените места.Искам някой да си сложи ръка на сърцето и да каже че няма да прави така ... невярвам.мен друго ми прави впечатление че не му обръщаме внимание или е било блъф от страна на КАТ.в началото казаха че ще има 15 камери но 30 кутии и местата на камерите ще се подмения периодично за да се покрие по голяма площ уж на респект.сега обаче такава информация липсва
        Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
        http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

Събота и неделя попътувах малко и тествах списъка с камери за контрол на движението.Оказа се че новите кутии вече присъстват в него (версия 52).Който ползва навигация може да ги добави за да е информиран.

Коментар

Тези до Благоевград вече екраните им са намазани с бяла боя :D . Вчера го загледах и ми стана много смешно. Готов съм да се обзаложа че в тия тенекии няма нищо! Като картонените патрулки. Кат не искат да спрат нарушителите на пътя. Ако няма нарушители няма да има далавера за тях. Колко време им трябва да се сетят, че хората одавна са измислили как да стават нещата. Защо не сложат във всяка патрулка камера и като те спрат всичко да се записва? Представяте ли си катаджия който не пита "Са кво ше праим?", "Ти са къде работиш?". Чудя се дали в България някой в тия органи се сеща, че функцията им не е да се крият из храстите и да муфтят хората нарушили всичките идиотски ограничения по международните ни пътища а да помагат на движението и да следят за безопасността му. Кога за последно сте видяли патрулка на кат да окаже помощ на закъсал на опасно място водач. Кога сте видяли патрулка на кат да обезопаси опасно място на пътя, било то дупка или разсипано масло? Аз лично съм гребал прах и земя от канавката да покривам локвите с масло след една катастрофа, защото катаджиите бяха по-заети да пишат акт на водачката и нямаха никакви помощни инструменти да реагират и обезопасят мястото. За да не се размаже още някой се наложи да си сложим колите на завоя на авариики за да виждат в ноща другите шофьори, че нещо става. И като се изнервих и им казах за това, те ми викат, че тяхната работа е да напишат акт и толкоз. И сега ми слагат празни кутии, дето уж били камери... По добре да сложат някоя катаджииска глава на пиедестал там да ги засича с лазер... :D
            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
            Land Rover Discovery 2.5TD '94
            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

За 9 (девет) години, никой катаджия не ме е питал "Ся ко ша прайм". Питащият в началото бях аз, а после започнах да си признавам КАТо ме попитат "Знаете ли защо Ви спряхме"... Винаги започвам "Вие, ще ми кажете защо според Вас сте ме спрели, но според мен ме спряхте, защото изпреварвах на неправилното място"... Обикновено си тръгвам с усмивка, а катаджиите - с добро настроение спират следващия. И за колегите по-горе, които не уважават и не желаят да уважат законите ще кажа: Идва лятото и с него мозъка по асфалта!
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

И моите впечатления за радост са същите.Един единствен път съм влизал в конфликт с полицай и мисля, че бях прав.Не за нарушението, бях в нарушение, а заради ситуацията.Преди десетина години да е било, нямам спомен.Карам си в града, бях със 70 километра, на един от булевардите.И ме спира патрулната кола. Имаха радар, въпреки, че аз знаех, че съм с превишена скорост.И разговора почва така:Идване до моя автомобил с някакви много сложни гъзарски чупки, след което ме пита, дано усетите тона:- Аве, за къде бързаш ти ве?Моя отговор беше:Сержант,Първо си закопчайте ризата и не стойте като комбайнер,Второ си сложете фуражката след като сте извън колата,Трето се представете с длъжност и фамилия,Четвърто, обръщайте се към мен с нужното уважително обръщение,Пето, не съм длъжен да ви давам обяснение за къде бързам.Ето ви документите на автомобила и свидетелството ми за правоуправление, чакам да ме извикате да подпиша Акта, ако имате за какво да пишете такъв.Млъкна, отиде до колата при другия си колега, поговориха си нещо и ми написаха фиш.Нямаше и "довиждане" дори.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                  - Аве, за къде бързаш ти ве?
                  Тоя си го представих направо. Ей много са ми смешни като вървят сякаш държат по три хотела в Лас Вегас.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

В това отношение такива са не само полицаите. На много българи мижитурки им дай просто за момент да имат власт и им гледай представлението. Какво, да не би да не е същото при вадене на разни документи, разрешителни или изобщо някакъв сблъсък с бюрокрацията? Каката отсреща е безкрайно уморена, отегчена, отрудена от тежкия непосилен всекидневен труд който полага зад гишето. Сакън да я погледнеш накриво като излезне в почивка няколко минути по-рано. Ами докторите? Само да посмееш да предположиш нещо прави физиономия тип ’с лаици не ми се спори’ и драска заврантулки по рецептата (абе я някой да ми обясни, защо докторите трябва да пишат толкова грозно, ритуал или..?). В нашия квартал пазаренето в неделя вечер половин час преди затваряне е мъка, виждаш искрената омраза в очите на продавачката ’Пазариш ли, куче, а аз цял ден съм на крака, в НЕДЕЛЯ!’. И е безкрайно бавна, кажеш и половин кило сирене, тя отрязва 800 грама и пуфти че не си съгласен. Примери мога да разказвам до утре. Не полицаите са такива, народа ни е такъв, мечтае за неговата си мъничка частица от секундата когато може да се изправи и да изкрещи в лицето ти ’Искаш, а? Няма! Защото АЗ казвам така и ти НИЩО не можеш да направиш. Хо хо хо’.

Коментар

Голяма работа.Толкова по темата
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Малко прясна информация за радарите
                        - Работят ли вече 15-те модерни радара, които ще могат да снимат всеки шофьор, който кара бясно из страната?- За съжаление още не, всички устройства са монтирани, но все още чакаме документ от Института по метрология, в който да са записали, че техниката, която се ползва в целия Европейски съюз отговаря изискванията и у нас.Дали сме заявление още на 28 май за лицензиране на използване на тези уреди, но вече 2 месеца ми е непонятно защо продължаваме да нямаме отговор.
                        Цитатът е от интервю в днешният брой на "24часа"Цялата статия на адресhttp://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=194410
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ето малко инфо и от "ТРУД": http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=166967Явно едно се пише а друго се показва. В текстът пише че скоростта се мери чрез снимане през определено време а на снимката пише радарна антена.Май след като излезе протоколът от изследването за одобрение на типа ще разберем повече подробности - журналистите както винаги кълват като кокошки и не влагат и грам размисъл в това което са написали Ако наистина се окаже че скоростта се мери директно с камерата чрез съпоставяне на снимки, то тези устройства ще работят само през светлата част на денонощието ...

Коментар

Темата е почистена сега може да продължите коментарите за новите радари.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ето още малко инфо за местоположението на новите кутии:http://maps.google.com/maps/ms?msa=0...20&ie=UTF8&z=8

Коментар

ilkor написа:
                                Ето още малко инфо за местоположението на новите кутии:http://maps.google.com/maps/ms?msa=0...20&ie=UTF8&z=8
                                Хммм,тази до Нова загора предполагам е сложена наскоро,защото допреди там нямаше !
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X