Проблема не е, че не се глобява, а че глобата е нищожна.Сложи едни глоби, дето ще се налага да теглиш кредит, че да я платиш, пък тогава ще видим.И както е в няколко други страни:Отиваш за съвсем елементарна услуга от кметство, община, съд, данъчно или каквото и да е, да ти трябва някакъв документ за нещо.И да има единна система, която да покаже задължението ти.И да получиш отговор: ОК, господине, няма проблем, ще си получите документа, но когато уредите задължението си с държавата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ оповести местата на стационарните си радари
Collapse
X
-
Malone написа:Проблема не е, че не се глобява, а че глобата е нищожна.Сложи едни глоби, дето ще се налага да теглиш кредит, че да я платиш, пък тогава ще видим.И както е в няколко други страни:Отиваш за съвсем елементарна услуга от кметство, община, съд, данъчно или каквото и да е, да ти трябва някакъв документ за нещо.И да има единна система, която да покаже задължението ти.И да получиш отговор: ОК, господине, няма проблем, ще си получите документа, но когато уредите задължението си с държавата.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Ако скоростта се пресмята от времевата разлика на 2 кадъра в две фиксирани точки - не. Няма как да ги улови, но ти трябва да си или много прост или много кьорав за да не ги видиш - седят като щръкнали членовe от страни на пътя. И си изглеждат "опасни"Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
ls1 написа:Честно казано съм отвратен от повечето ’всички на оружие’ мнения в тая тема. Толкова ли не можете да карате в рамките на закона? Поне около тея дузина камери за цяла България? Ок, предупреждавайте се, тука има, там има, внимавайте...обаче ’дай да ги спрем някак’...що за кроманьонска реакция?!ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
miro2177 написа:jenshen73 написа:Ако скоростта се пресмята от времевата разлика на 2 кадъра в две фиксирани точки - не. Няма как да ги улови, но ти трябва да си или много прост или много кьорав за да не ги видиш - седят като щръкнали членовe от страни на пътя. И си изглеждат "опасни"Всъщност - аз съм ЗА точно такива камери - така хем виждаш знака, хем сам решаваш дали да спазваш закона или не... и става "оппа".Първите камери за засичане на скорост са изчислявали скоростта на автомобила със помощта на хоризонатлни маркери по асфалта... Българите щяхме да боядисаме маркерите в черно...
Steliyan's Life!
Коментар
-
Malone написа:Проблема не е, че не се глобява, а че глобата е нищожна.Сложи едни глоби, дето ще се налага да теглиш кредит, че да я платиш, пък тогава ще видим.И както е в няколко други страни:Отиваш за съвсем елементарна услуга от кметство, община, съд, данъчно или каквото и да е, да ти трябва някакъв документ за нещо.И да има единна система, която да покаже задължението ти.И да получиш отговор: ОК, господине, няма проблем, ще си получите документа, но когато уредите задължението си с държавата.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
"Мазния катаджия" не ме касае. Както казах досега пари не са ми искали и никога не са ме спирали без да има основателна причина.Размера на санкциите, колкото по голям, толкова по добре, душа ще е по студен.Ще има хора в затвора, или без къщи, защото не могат да си платят актовете, но пък с достатъчно медийна реклама останалите ще се замислИМ как да караме.Това е идеята, ще има паднали редници и те ще бъдат повече от генералите, но пък изхода от войната между държавата и "рацерите" ще е малко по друг.Все отнякъде трябва да се почне Style34, това е мисълта ми. И имайки предвид манталитета ни, в България трябва да е с голямата сопа, иначе оправия няма..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз пък искам глобите за неуважаване на пътно-регулиращите маркировки, знаци и уредби да станат х10 на досегашните и да видим как бай Фий с голф 3 ще ми мине на червено... Днес поне трима майстор-шофьори от самоуките преминаха на червено. Бива джигитлък, но техния превишава всички норми. И искам снимка от GSM-а да се признава за доказателство в съда... Баси наглото селско население дето сме... Няма да се оправим и никой няма да ни оправи...Steliyan's Life!
Коментар
-
Мен ме глобиха в Лисабон, защото едно бабе се обадило по телефона, че съм си изхвърлил цигарата през прозореца. То си беше истина де, право беше бабето, аз пепелника в колата не го ползвам, ама се изядох от яд. Над 100 евра избягаха.Никой не ме пита, не ми иска обяснения, получих си разписката от общинските полицаи, на адреса. Че и кафе ги черпих, ама нейсе ... бяха възпитани дами..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
@Malone: Ей така трябва да стане и тук. Щото иначе кочината пред блока ми ще си стои. И онея зелените активисти колкото и да реват срещу застрояването на морската - се прибират в къщи и си хвърлят фаса от балкона...Steliyan's Life!
Коментар
-
Абсолютно съм съгласен с тебе, ама сега виждам, че не съм уточнил. От прозореца на колата си изхвърлих фаса. Бабето ме фиксирало и веднага по телефона. Страшна работа са.Иначе в къщи си имам пепелници, по ми са близко от балкона. Гадно е, като излезеш и отдолу 100 фаса.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар