Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Камери в Правец и Ботевград -има ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Камери в Правец и Ботевград -има ли?

ААА минавам доста пъти по пътя от София за Етрополе и на разклона за Правец след бензиностанцията на лукоил забелязах на 1 стълб 2 камери като охранителни гледащи идващите и отиващите към етрополе.Някой знае ли дали това са камери на кат??Никъде не пишеВ Ботевград също видях 2 камери на едно кръстовище с светофар ???Имате ли инфо какво следят тези камери? не са поставени както в софия слагат, нямат осветление монтирано.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Е ти си Пуицай, ние ли да ти кажем дали са на КАТ ? Питай някой колега, звънни тук-там

Коментар

Re: Камери в Правец и Ботевград -има ли?

infineon написа:
      ААА минавам доста пъти по пътя от София за Етрополе и на разклона за Правец след бензиностанцията на лукоил забелязах на 1 стълб 2 камери като охранителни гледащи идващите и отиващите към етрополе.Някой знае ли дали това са камери на кат??Никъде не пишеВ Ботевград също видях 2 камери на едно кръстовище с светофар ???Имате ли инфо какво следят тези камери? не са поставени както в софия слагат, нямат осветление монтирано.
      Аз знам колега, тези камери следят движението и трафика не снимат 3 са на брои. Има и на разклона при чешмата 2, но пак са за същото. А ти какво правиш по Етрополе, ако не е тайна ?
      Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Junkey написа:
        infineon написа:
        Аз знам колега, тези камери следят движението и трафика не снимат 3 са на брои. Има и на разклона при чешмата 2, но пак са за същото. А ти какво правиш по Етрополе, ако не е тайна ?
        По жени Само да не го прочете това мойта че ще има Аз се учудих че са поставили камера на място където трафика е почти никакъв.Между другото днес като минавах от там забелязах стационарна камера в кутия на бензиностанцията на Зелин- лукойл посока София
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Камерите трябва да са тайни,а за кой са тайни ограниченията на скоростта- в пощата ше му се осветлят нешата.
          Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

infineon написа:
            Junkey написа:
            infineon написа:
            По жени Само да не го прочете това мойта че ще има Аз се учудих че са поставили камера на място където трафика е почти никакъв.Между другото днес като минавах от там забелязах стационарна камера в кутия на бензиностанцията на Зелин- лукойл посока София
            Какви тез жени бре колега, интересно ми е защото съм оттам и току виж можем да пийнем там кафенце .
            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Чужди,кви да са???Дано се засечете...
              ===============================
              // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
              ===============================

Коментар

Junkey ти от Етрополе ли си?

Коментар

rosi написа:
                  Junkey ти от Етрополе ли си?
                  Да, Прибирам се всяка седмица до там .