Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко са стрували автомобилите ни като нови!
Collapse
X
-
_жоро_ написа:Fiat Coupe 20V Turbo 1997-около 60000 DM беше.Стария собственик ми показа фактурата.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
miro2177 написа:Е общо взето цените са подобни като в момента. Новото Браво струва 25-35 000, цените на Бравите тогава са подобни, може би малко по ниски Макар че ми е интересно как са направили това приравняване на цените в евро, 96та е нямало евроВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:miro2177 написа:Е общо взето цените са подобни като в момента. Новото Браво струва 25-35 000, цените на Бравите тогава са подобни, може би малко по ниски Макар че ми е интересно как са направили това приравняване на цените в евро, 96та е нямало евроBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Явор Митев
-
Алфата е струвала немалко nieuwprijs: ^ 38.030brandstof: dieselcarrosserie: 4 d, sedantransmissie: 6 v, handgeschakeldintroductie: juli 1999einde: mei 2002CO2-uitstoot: 195 g/kmНо нека уточним, че става въпрос за цени в Холандия, където колите далеч не са най-евтини в ЕС. От друга страна, гледам едно сходно на Алфата BMW 520d със същата мощност, което струва ^ 46.900 или с близо 9000 евро повечеShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
:D И на мен ми беше интересно колко е струвала.От дадения от колегата Immortal холандски сайт получих следната информация за цена на седана:Фиат Мареа 1,9 JTD 105 ELX нова цена: ^ 21,078Гориво: дизелово горивоBody: 4D седанСкоростна кутия: 5 V, ръчнисъобщение: Април 1999цел: януари 2001Емисии на CO2 150 гр / км
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар