Колеги,След като имам такива номера, и гражданска отговорност, мога ли да карам колата без да имам проблеми с КАТ? Трябва ли да я мина на технически преглед или това трябва да стане едва след получаването на постоянните табели?Принципно колата е с табели които са изтекли юни месец, мисля да ги удължа ( или сложа нови - което е разрешено от закона до края на август) Ясно е че като си с такива номера те скъсват да те спират за проверка. Ще съм Ви благодарен ако ми кажете какво още ще проверяват от КАТ, за да не изпусна нещо и да си нямам проблеми с тях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
транзитни ( временни) номера
Collapse
X
-
Без транзитни номера не можеш да караш колата. Струват 80 лева в КАТ. Но, след като ги изкараш, трябва да си направиш и ГО, иначе... А иначе транзитните номера важат за две седмици, мисля, че така беше. По-добре не си прави експерименти. Цялата процедура в КАТ е точно за 2 часа - максимум, ако отидеш към 7 часа. (говоря за София)NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
mitakkk написа:И все пак кога се извършва първоначалния технически преглед- след получаване на транзитните номера ли??Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: транзитни ( временни) номера
mitakkk написа:Колеги,След като имам такива номера, и гражданска отговорност, мога ли да карам колата без да имам проблеми с КАТ? Трябва ли да я мина на технически преглед или това трябва да стане едва след получаването на постоянните табели?Принципно колата е с табели които са изтекли юни месец, мисля да ги удължа ( или сложа нови - което е разрешено от закона до края на август) Ясно е че като си с такива номера те скъсват да те спират за проверка. Ще съм Ви благодарен ако ми кажете какво още ще проверяват от КАТ, за да не изпусна нещо и да си нямам проблеми с тяхMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Като регистрирах Мареата, имах право да карам с транзитните номера 1 месец(това е посочено и талона-временния).Ако нещо се забавиш имаш право на удължаване(да караш с транзитните-не помня обаче колко).Преглед минаваш като я регистрираш в КАТ!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:И аз имам един въпрос . Може ли предварително да вземем транзитни номера и с тях да обикаляме по автокъщите . Като харесаш нещо , слагаш номера , правиш застраховка и готовоNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар