Колеги здравейте Първо да се похваля.Един колега от Добрич продаваше Фиат Купе с повреден двигател във форума.Взех го с идеята, че ще си го докарам с колесар, но великата немска техника наречена Мерцедес се повреди (изчукаха биелни лагери) и сега съм изправен прeд проблем с докарването на италианката до София или Перник.С пътна помощ ми искат 900 лева, което е безумно скъпо според мен.Търся някакъв транспорт на човешка цена.Nай-добриqт вариант spored men е някой автовоз, който има курс към Италия и минавайки през София да ми я остави.каквото му струва ще му платя.Надявам се да не някаква безумна цена при условие, че ще съм му на път.Ако някой колега се занимава с подобна дейност сега е момента да каже и да помогне.Очаквам идеи, предложения, оферти, утехи и всичко, което би свършило работа :DБлагодаря и лек ден!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Превоз Добрич -> София?
Collapse
X
-
На акъла ми идват тез ремаркетата, на които може да се натовари кола ... но нищо конкретно ... пробвай да навиеш някой със тез пътни помощи дет са с платформа и лебедка ... ама ми се струва, че и там в най-евтиния случай минимум 300-400 лева ще фръкнат ... Ако набараш такова ремарке ... това е начинаFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
-
Re: Превоз Добрич -> София?
Слав написа:Колеги здравейте Първо да се похваля.Един колега от Добрич продаваше Фиат Купе с повреден двигател във форума.Взех го с идеята, че ще си го докарам с колесар, но великата немска техника наречена Мерцедес се повреди (изчукаха биелни лагери) и сега съм изправен прeд проблем с докарването на италианката до София или Перник.С пътна помощ ми искат 900 лева, което е безумно скъпо според мен.Търся някакъв транспорт на човешка цена.Nай-добриqт вариант spored men е някой автовоз, който има курс към Италия и минавайки през София да ми я остави.каквото му струва ще му платя.Надявам се да не някаква безумна цена при условие, че ще съм му на път.Ако някой колега се занимава с подобна дейност сега е момента да каже и да помогне.Очаквам идеи, предложения, оферти, утехи и всичко, което би свършило работа :DБлагодаря и лек ден!Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
vital написа:ele написа:Дават се автоплатформи под наем и автомобили под наем. При всички случаи ще ти е по-евтино и предполагаме не повече от 100-150 за един ден.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: Превоз Добрич -> София?
[quote="Слав"]Колеги здравейте Първо да се похваля.Един колега от Добрич продаваше Фиат Купе с повреден двигател във форума.Извинявам се за любопитството. За червения фиат ли става въпрос, който беше паркиран на тротоара срещу бензиностанция ОМВ?BRAVO 1.8 GT '95г.
Коментар
-
Един мой приятел, който има сервиз в Добрич гледа колата и в момента я държи при него докато намеря начин да я прибера.Къде е седяло Купето не знам, а това че цвета е червен е сигурно== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Колегата @Bonev от Алфа форума ми е пратил лично съобщение явно с някаква конкретна идея.Поне така пише в поста му.Проблема е, че не мога да вляза във форума, защото системата ми казва, че паролата ми е грешна, а си въвеждам моята...както и да е не е за първи път.Въпросът е някой има ли му телефона да му звънна ?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Купето е вече в моя гараж Специални благодарности на @msotiroff , с когото додърпахме Фиатчето Много отзивчив и готин човек. Евала на такива колеги Пътуването беше най-дългото в живота ми поне досега :D Вече ми е смешно, но до вчера хич не ми беше до смях... Петък вечерта тръгнахме и се върнахме в Неделя следобяд.Почти никакво спане...ремонтирахме теглич, спукахме гума на колесара и то не каква да е, а мотокарна и няма намиране докараха ми друга чак от Перник ...дълга история Сега съм на работа и не мога да пиша дълго.При първа възможност ще разкажа и ще кача снимки.Важното е, че всичко е добре, когато свършва добре Вече съм щастлив :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
Екстра.. Успех с ремонта сега!!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Слав написа:Купето е вече в моя гараж Специални благодарности на @msotiroff , с когото додърпахме Фиатчето Много отзивчив и готин човек. Евала на такива колеги Пътуването беше най-дългото в живота ми поне досега :D Вече ми е смешно, но до вчера хич не ми беше до смях... Петък вечерта тръгнахме и се върнахме в Неделя следобяд.Почти никакво спане...ремонтирахме теглич, спукахме гума на колесара и то не каква да е, а мотокарна и няма намиране докараха ми друга чак от Перник ...дълга история Сега съм на работа и не мога да пиша дълго.При първа възможност ще разкажа и ще кача снимки.Важното е, че всичко е добре, когато свършва добре Вече съм щастлив :Dfiat coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар