Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нямам спирачки! Възможни причини? - резултат от преглед
Collapse
X
-
batproho написа:Tornado написа:///// написа:Бяха постнати във форума вече тези снимки! Спира си колата - нищо й няма! И какво му е - малко му поизтънял диска - една стружка и е пак като нов. Аз съм виждал буталото да стърже по ребрата на вентилиран диск Карал си пича, докато не му беше паднало буталото от цилиндъра. Другия случай - типо - с около 2 мм дебелина на диска и с ръб на всичкото отгоре. Колкото и да убеждавах собственика, че е опасно, той си твърдеше, че колата спирала безпроблемно.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
batproho написа:Това нов модел вентилирани дискове ли са ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Нагледахме се на спирачки сега остава да видим заместител на ръчната Ето как си я представям, едно хубаво право желязо от закалена стомана с тризъбец под купето, дърпаш тръбътъ и тризъбеца прави фиде от асвалта! п.с.Всичките шеги настрани, ама като вида такива ти му неща от спирачна система, в такова окаяно състояние почвам да си мисля дали по пътя се движат каруци с такива спирачки!едит: Някой може ли да каже каква марка е автомобила!?now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:Нагледахме се на спирачки сега остава да видим заместител на ръчната Ето как си я представям, едно хубаво право желязо от закалена стомана с тризъбец под купето, дърпаш тръбътъ и тризъбеца прави фиде от асвалта! п.с.Всичките шеги настрани, ама като вида такива ти му неща от спирачна система, в такова окаяно състояние почвам да си мисля дали по пътя се движат каруци с такива спирачки!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ogi28b написа:Интересно е друго - ако се загледаме в снимките, мисля че от отсрещната страна се вижда здрав диск. Така че - според мен нещо се е случило на диска от тази страна. Но какво...now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Все си мисля, че колата е попадала в морето или солена вода от към тази лявата част. Всичко наоколо е така ръждиво докато от другия край не е!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар