Еми нямаше нужда да коментираш тогава.Може би умишлено съм се ограничил само с общото МИ впечатление без да изпадам в подробности.Но очаквахме с нетърпение и твоя полезен коментар, благодаря за забележката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментар за един автомобил
Collapse
X
-
[quote="Todor_Gagovski"]coolboby написа:http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1124541826665926 3&f1=details Това ли е обявата? Случайно попаднах на нея.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз вече имам 2 хонди в семейството.Лоша дума не мога да кажа. Макар и да са по - стари нямат грижи.Наистина са железни автомобили, но не мога да се съглася с колегата, че са по-напред в технологично отношение. Хонда залагат на стари и изпитани техники. Давам пример. 96г. акорд е с делко и кобилици на клапаните, докато при фиат в тези години вече има двигатели с 4 бобини и управление от компа на колата.Не искам да ме разбирате погрешно. Хонда са добри и здрави автомобили. Просто дадох примерАз работя в магазин за японски авточасти и трябва да ти кажа, че хондата е най-добрият избор за покупка от всички японски автомобили. Надеждна колкото другите японки, но с най-евтина подръжка, спрямо тях.Сега да не ме разберете, че mazda и toyota са лоши...просто са по-скъпи за подръжкаHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
MadHead написа:...Хонда залагат на стари и изпитани техники.MadHead написа:... но не мога да се съглася с колегата, че са по-напред в технологично отношениеMalone написа:Но очаквахме с нетърпение и твоя полезен коментар...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
няма да съжаляваш колега страшен автомобил на визия на вървене на возия на красота адски много ги харесвам.Имам впечетления не от този двигател а от Type S 200 коня май беше тази в която щях да счупя дръжката на вратата много луд шофьор с уникална кола за семейна и за спортна.Предпочитам (обожавам) естествено Mercedes но с тези екстри ме съмнява че ще намериш на добра цена вземай я не се замисляй и само успехи ти пожелавам с неяFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
gelew написа:няма да съжаляваш колега страшен автомобил на визия на вървене на возия на красота адски много ги харесвам.Имам впечетления не от този двигател а от Type S 200 коня май беше тази в която щях да счупя дръжката на вратата много луд шофьор с уникална кола за семейна и за спортна.Предпочитам (обожавам) естествено Mercedes но с тези екстри ме съмнява че ще намериш на добра цена вземай я не се замисляй и само успехи ти пожелавам с неяHONDA I-VTEC
Коментар
-
Mercedes си е Mercedes и никой не може да ме обеди в обратното при този вариант между Accord и S320 CDI аз не бих се замислил за S-ката щом имаш кинти за S-ка значи ще имаш и за потдържане а повярвай ми няма да има голяма разлика в цените на частите на едната и другата но поне знаеш че караш най-високия и добър клас автомобил с изумителни екстри а за вървенето на 320 CDI просто няма да говоря.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Абе във Варна се търкалят едни Мерцедеси на по 135 до 150 хиляди километра по табло, но реално са на около 750 до милион километра. След 2001. Бивши таксита ... нищо лошо им няма докато ги пазариш, а след това - честито..., а са и красиво оцветени в сив и черен металик...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Шефа ми има два сивика за продаване внос от САЩ едната е ’08 хибрид на 3к мили, другата е 1.8 бензин ’07 на 7к мили цените са 28к за хибрида и 19к за другата, ако има интерес ще питам за още подробности ...Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
gelew написа:Mercedes си е Mercedes и никой не може да ме обеди в обратното при този вариант между Accord и S320 CDI аз не бих се замислил за S-ката щом имаш кинти за S-ка значи ще имаш и за потдържане а повярвай ми няма да има голяма разлика в цените на частите на едната и другата но поне знаеш че караш най-високия и добър клас автомобил с изумителни екстри а за вървенето на 320 CDI просто няма да говоря.HONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар