Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментар за един автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еми нямаше нужда да коментираш тогава.Може би умишлено съм се ограничил само с общото МИ впечатление без да изпадам в подробности.Но очаквахме с нетърпение и твоя полезен коментар, благодаря за забележката.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

coolboby написа:
      http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1124541826665926 3&f1=details Това ли е обявата? Случайно попаднах на нея.
      Да това е Хондата
      HONDA I-VTEC

Коментар

[quote="Todor_Gagovski"]
        coolboby написа:
        http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1124541826665926 3&f1=details Това ли е обявата? Случайно попаднах на нея.
        Да това е Хондата[/quoteАми на хубавото лошо не може да се каже. Вземай колега. Щом си преценил всичко. Вземай и не питай повече. Желая ти късмет.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Изглежда много добре смятам че в този клас тази кола е най-правилния избор
          BRAVA 1,4 12V
          Nissan Navara

Коментар

Аз вече имам 2 хонди в семейството.Лоша дума не мога да кажа. Макар и да са по - стари нямат грижи.Наистина са железни автомобили, но не мога да се съглася с колегата, че са по-напред в технологично отношение. Хонда залагат на стари и изпитани техники. Давам пример. 96г. акорд е с делко и кобилици на клапаните, докато при фиат в тези години вече има двигатели с 4 бобини и управление от компа на колата.Не искам да ме разбирате погрешно. Хонда са добри и здрави автомобили. Просто дадох примерАз работя в магазин за японски авточасти и трябва да ти кажа, че хондата е най-добрият избор за покупка от всички японски автомобили. Надеждна колкото другите японки, но с най-евтина подръжка, спрямо тях.Сега да не ме разберете, че mazda и toyota са лоши...просто са по-скъпи за подръжка
            Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
            Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
            FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
            Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

Имах Акорд Vtec 147 коня,01година,всички възможни екстри,бях доволен от колата,но предложиха добра цена и замина,вземай тази за която пишеш,няма да съжаляваш.
              Marea HLX 147ps

Коментар

MadHead написа:
                ...Хонда залагат на стари и изпитани техники.
                Да, например пословичният Vtec, който позволява едновременно и икономия и прилив на мощност, когато това е необходимо. Без да съм специалист, имал съм удоволствието да карам Civic. Същият, или поне подобен и по-отчетлив, ефект обаче има и турбото. Все пак, щом колегата Todor_Gagovski си харесва колата, а тя наиситина изглежда чудесна, разбира се, че ще си я вземе.
                MadHead написа:
                ... но не мога да се съглася с колегата, че са по-напред в технологично отношение
                Колега, няма никакво значение колко Хонди имаш. Колегата те призова да бъдеш откровен и да се съгласиш с коментара му, а ти явно не си откровен
                Malone написа:
                Но очаквахме с нетърпение и твоя полезен коментар...
                Гледам, започнал си да си говориш в първо лице, множествено число. Без коментар.
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

няма да съжаляваш колега страшен автомобил на визия на вървене на возия на красота адски много ги харесвам.Имам впечетления не от този двигател а от Type S 200 коня май беше тази в която щях да счупя дръжката на вратата много луд шофьор с уникална кола за семейна и за спортна.Предпочитам (обожавам) естествено Mercedes но с тези екстри ме съмнява че ще намериш на добра цена вземай я не се замисляй и само успехи ти пожелавам с нея
                  Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

gelew написа:
                    няма да съжаляваш колега страшен автомобил на визия на вървене на возия на красота адски много ги харесвам.Имам впечетления не от този двигател а от Type S 200 коня май беше тази в която щях да счупя дръжката на вратата много луд шофьор с уникална кола за семейна и за спортна.Предпочитам (обожавам) естествено Mercedes но с тези екстри ме съмнява че ще намериш на добра цена вземай я не се замисляй и само успехи ти пожелавам с нея
                    Че е красив спор няма само това че е комби не ми харесва но няма пълно щастие :D но пък 5тата врата може да се отваря автоматично от дистанционното. Иначе върви здраво карах го и съм очарован.никакви дразнещи шумове не се чуват в купето, освен аудиото ако е на чалга станция Колега и аз се оглеждах за мерседес даже още ме навиват да взема един S320 cdi 2001 за около 20000 но все пак мисля да избера хондата.Обиколих повечето автосалони в и около Пловдив еми нищо свясно не видях за тези пари които е хондата.Повечето коли са направо смачкани от каране и всички са на 150000 км
                    HONDA I-VTEC

Коментар

Това с километрите е супер относително. Скоро приятел си продаде Mercedes S-class `03 на 300 000км. в перфектно здраве без никаква забележка за близо 50 000лв.

Коментар

Mercedes си е Mercedes и никой не може да ме обеди в обратното при този вариант между Accord и S320 CDI аз не бих се замислил за S-ката щом имаш кинти за S-ка значи ще имаш и за потдържане а повярвай ми няма да има голяма разлика в цените на частите на едната и другата но поне знаеш че караш най-високия и добър клас автомобил с изумителни екстри а за вървенето на 320 CDI просто няма да говоря.
                        Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Абе във Варна се търкалят едни Мерцедеси на по 135 до 150 хиляди километра по табло, но реално са на около 750 до милион километра. След 2001. Бивши таксита ... нищо лошо им няма докато ги пазариш, а след това - честито..., а са и красиво оцветени в сив и черен металик...
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Шефа ми има два сивика за продаване внос от САЩ едната е ’08 хибрид на 3к мили, другата е 1.8 бензин ’07 на 7к мили цените са 28к за хибрида и 19к за другата, ако има интерес ще питам за още подробности ...
                            Peugeot 406, 2000 HDi 90
                            ex. Peugeot 106 1,5 D
                            ex. Ritmo 70 138B2.000
                            ex. Tempra 2.0 159A6.046
                            Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Ооооо, купи си "S-класа", купи си.... после аз ще я купя от теб за без пари и така

Коментар

gelew написа:
                                Mercedes си е Mercedes и никой не може да ме обеди в обратното при този вариант между Accord и S320 CDI аз не бих се замислил за S-ката щом имаш кинти за S-ка значи ще имаш и за потдържане а повярвай ми няма да има голяма разлика в цените на частите на едната и другата но поне знаеш че караш най-високия и добър клас автомобил с изумителни екстри а за вървенето на 320 CDI просто няма да говоря.
                                Да 320 цди върви здраво карах го :D а как спира само не е истина.Но ми идва малко скъпичък а и хората които ми го продават са малко съмнителни.
                                HONDA I-VTEC

Коментар

Working...
                                X