Колеги реших да сменям фиатката,5 години ми е служила вярно и на пътя не ме е оставяла.Наистина ако се подържа добре един автомобил той му се отплаща :D Колата която съм избрал е хонда акорд 2004 г 155 коня.Моля да споделите впечатленията си от тази кола.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментар за един автомобил
Collapse
X
-
Сигурен ли си, че искаш да и плащаш данъка на тая Хонда? Моята Мареа е 105 коня и данъка във Варна е леко над 190лв... Майка ми за къща с 2 декара двор + апартамент в града плаща колкото мен... за колатаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Punto 1.4T написа:Данък ли,какво беше това?!? :D Има ли още хора които го плащат?А иначе за Хондата няма да е лошо да кажеш малко повечко Цена,екстри...HONDA I-VTEC
Коментар
-
Баси екстрите Абе кво се триумиш - като имаш БОЛ пари - снасяй. То кризата е за будалите...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Айде да бъдем откровени, Хонда-та е прекрасен автомобил и в пъти по добра технологично от нашата любима марка.Проблема е, че "по доброто" струва малко повече.Ако имаш възможност да си я позволиш, няма място за двоумене.Аз в чужбина, хора имащи възможност да си позволят нещо по луксозно и разчитащи на сигурността с Fiat не съм видял.Не знам защо, най-вероятно има причина.За Alfa 159 ... само суперлативи, но в случая не се избира между нея и Хонда..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Разбира се че Алфа 159 е много добър автомобил но и цената му ми е много засега,иначе гледах и мерцедес С класата и БМВ и Мазда 6 ,но не попаднах на качествена кола с толкова екстри като Хондата.А и навсякъде в нета каквото прочетох са само суперлативи за Хондата. Така че в понеделник ако не ми мине котка път ще я взема :D Колкото до дизеловата хонда прочетох че не и харесва нашата нафта а и са с 4000-5000 лева по скъпи, а тази която ще взимам е със газова инжекция .А това е въпросната кола от вътреHONDA I-VTEC
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Разбира се че Алфа 159 е много добър автомобил но и цената му ми е много засега,иначе гледах и мерцедес С класата и БМВ и Мазда 6 ,но не попаднах на качествена кола с толкова екстри като Хондата.А и навсякъде в нета каквото прочетох са само суперлативи за Хондата. Така че в понеделник ако не ми мине котка път ще я взема :D
Коментар
-
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...263&f1=details Това ли е обявата? Случайно попаднах на нея.
Коментар
-
Malone написа:Айде да бъдем откровени, Хонда-та е прекрасен автомобил и в пъти по добра технологично от нашата любима марка..She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар