Значи трябва да плащам доста неща - гражданска, винетка и данък. Имам няколко въпроса. 1. Какво стана с гражданската отговорност - може ли да се плаща като преди за 3 месеца или трябва да плата за цяла година?2. До колкото знам годишната винетка важи до 31 януари - това означава ли че ако взема такава винетка март месеч (защото сега не ми трябва) ще ми важи до 31 януари 2007г, защото по този начин губя 2 месеца.3. Миналата година като купих колата платих данък 23 или 25 лева, не помня точно. Значи платих го август месец мисля, сигурно ми важи до края на миналата година. Сега трябва да платя наново за тази година??? Поправете ме ако греша.От скоро имам кола и не съм запознат, затова питам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
няколко въпроса за плащания
Collapse
X
-
Както виждам от подписа си с 1,6 мотор...Значи си под 100 коня и имаш катализатор, нали? Аз платих данък 10,50лв., понеже ми свалиха 50% заради катализатора. Поинтересувай се като идеш да плащаш, да не са ти "спестили" отстъпката.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
tonov написа:Както виждам от подписа си с 1,6 мотор...Значи си под 100 коня и имаш катализатор, нали? Аз платих данък 10,50лв., понеже ми свалиха 50% заради катализатора. Поинтересувай се като идеш да плащаш, да не са ти "спестили" отстъпката.
Коментар
-
Това да не те бърка! Данъчните няма да дойдат да ти гледат под колата!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
mvmrik написа:tonov написа:Както виждам от подписа си с 1,6 мотор...Значи си под 100 коня и имаш катализатор, нали? Аз платих данък 10,50лв., понеже ми свалиха 50% заради катализатора. Поинтересувай се като идеш да плащаш, да не са ти "спестили" отстъпката.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Re: няколко въпроса за плащания
mvmrik написа:Значи трябва да плащам доста неща - гражданска, винетка и данък. Имам няколко въпроса. 1. Какво стана с гражданската отговорност - може ли да се плаща като преди за 3 месеца или трябва да плата за цяла година?2. До колкото знам годишната винетка важи до 31 януари - това означава ли че ако взема такава винетка март месеч (защото сега не ми трябва) ще ми важи до 31 януари 2007г, защото по този начин губя 2 месеца.3. Миналата година като купих колата платих данък 23 или 25 лева, не помня точно. Значи платих го август месец мисля, сигурно ми важи до края на миналата година. Сега трябва да платя наново за тази година??? Поправете ме ако греша.От скоро имам кола и не съм запознат, затова питам.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Проблем нямаш стига да си я регистрирал в данъчното навреме. Ако си пропуснал срока те чака глоба...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
sev написа:tzetzo_slavista написа:А аз като съм взел колата август 2005 и не съм плащал данък до сега ще има ли проблем ако го платя чак преди техническияNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар