Чи форума ни го дават по тиливизуру Иначе по въпроса.5-та година съм на кабеларка с цифров приемник и засега съм много доволен от качеството.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква телевизия гледате - ефирна, кабелна, сателитна?
Collapse
X
-
Булсатком, в момента на пакет Стандартен + втори приемник = 18.60 лв/мес.Оборудването си го монтирах сам, не е кой знае каква философия и имам над 14 дБ сигнал на най-силният транспондер.На който му се гледат повече спортни канали - Ринг, Евроспорт 2, Хоби ТВ си плаща още 3 лв за пакет Премиум. В него са включени и различните Дискаварита. В Стандартния са Дискавъри чанел, Експлорер, Хистори. В сайта може да се види подробно какво включват пакетите.Единствено при силна гръмотевична буря спира сигнала на някои от транспондерите. Това мисля че се дължи на процесите в атмосферата, нали гръмотевиците са силно електричество и променят йоните в слоевете на атмосфрерата. Не е болка за умиране поне за мен.Може да си включите 4 ТВ на една антена, с четири применика. Всички ще гледат пакета на основния, като за всеки от трите допълнителни приемника се заплаща 5.80 лв/мес и разбира се плюс цената на пакета който сте избрали.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Kuku написа:Все по-сериозно се замислям и аз за интернет телевизия - кутията с оптиката се намира на около три метра от телевизора в хола миFiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
IP - добре, но при повече от 1 ТВ нещата идват скъпичкипрограмите които се броудкастват директно от Булсат и ИТВ няма как да са с по-високо качество при IPTV операторитеза тези които се "препредават" сигурно е така, защото спътника струва париголемите канали излъчват от спътник средно със 5-6 Mbps, някои стигат до 8Булсат излъчват доста качествено bTV, TV Plus, The Voice, Diema, Animal Planet, Eurosport , ММ - средно 4-5 Mbpsестествено има и калпави с 2 Mbps (някои така си предават в оригинал, други са сплескани по финансови причини)но като цяло е добреза сравнение SKY UK излъчват средно с 4 Mbps...още нещопри наличие на LCD или плазма, естесвено при желание може да се гледа на собствен приемник с HDMIкоето при липса на HD не оказва голямо влияние
Коментар
-
emzo написа:а при Булсатком всичко цифрово свършва в приемника.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
LiGuru написа:... Мултиплексите не могат да се разпределят по равно. Инвестиции няма кой да прави за убави очи. Цифровизацията дори и бавно върви, но назад! ....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:LiGuru написа:... Мултиплексите не могат да се разпределят по равно. Инвестиции няма кой да прави за убави очи. Цифровизацията дори и бавно върви, но назад! ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар