Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква телевизия гледате - ефирна, кабелна, сателитна?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

интересно, никой ли не гледа Булсат или ИТВ с приемник позволяващ ’кард шеринг’ ,освен по кабелна има безкабелна , а дори и IP шеринг.Пък и повечето такива приемници записват директно върху флашка , при това по зададен ден и час.А техниката дето я предлагат сат-операторите си е доста куца.

Коментар

Булсатком...irde-card
      конски впряг 2+ (hp) 2005г.
      Купе-Кабриолет,всички екстри за модела.

Коментар

ilkor написа:
        тръгва ефирното цифрово разпръскване и кабелните телевизии ще бъдат силно притиснати
        Не е точно така. 90% (може да са и повече) от абонатите нямат цифрови приемници, така че ще предпочетат да си останат на кабел. Проблема ще е за тези, които приемат телевизия ефирно.
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
          ilkor написа:
          тръгва ефирното цифрово разпръскване и кабелните телевизии ще бъдат силно притиснати
          Не е точно така. 90% (може да са и повече) от абонатите нямат цифрови приемници, така че ще предпочетат да си останат на кабел. Проблема ще е за тези, които приемат телевизия ефирно.
          99.9% нямат цифров декодер Иначе се съмнавам следващите десетина години да се чуе за отпадането на аналоговото разпространение.

Коментар

LiGuru написа:
            99.9% нямат цифров декодер Иначе се съмнавам следващите десетина години да се чуе за отпадането на аналоговото разпространение.
            Отдавна се говори! А реалност ще стане много преди десет години! Например 2012 година! Все пак не забравяйте, че сме в Европейски съюз! Наскоро в САЩ спряха аналоговите излъчвания. Е... ще стигнем американците след няколко години!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
              LiGuru написа:
              Отдавна се говори! А реалност ще стане много преди десет години! Например 2012 година! Все пак не забравяйте, че сме в Европейски съюз! Наскоро в САЩ спряха аналоговите излъчвания. Е... ще стигнем американците след няколко години!
              То реалността и сега се вижда. Мултиплексите не могат да се разпределят по равно. Инвестиции няма кой да прави за убави очи. Цифровизацията дори и бавно върви, но назад! Това, че ще има някаква цифрова мрежа не значи, че аналоговата ще я прекратят ... нема как да се случи това следващите десет години... Ще го кажа така: Ако до сега се инвестира в ЕМПЕГ 2 то след неколко години ще стане ясно, че ЕМПЕГ 4 е морално дРът ... Хората на един трансмитер качва по 32 телевизии и 128 радиа, къде сме тръгнали ние ....

Коментар

Ами цената на евтин DVB-T приемник започва от 50-70 лева.А при опит за налагане на услугата в пакет може да се предлагат и безплатно. Както в момента го правят кабелните и сателитни оператори.А налоговото излъчване ще спре наистна 2012 че може и по рано защото ще стане неоправдан лукс - за всяка програма отделна честота и предвател.Форматът на кодиране в предавателя се подменя за 1 час - просто се подменя енкодера. По сложно ще е положението при клиентите но и там най често това се решава чрез софтуерен ъпгрейд. Е наистина понеже ние цифровизираме доста по късно от другите държави можем да си спестим този преход ... но това зависи от компетентните органи

Коментар

Е не не става реч кое и как трябва да се напарви. Идва дума за съвсем друго нещо. Цифровите мултиплекси трябва да се раздават тепърва, по закон е казано, че този който държи пакета, не може да го лъчи. Единия е гарантиран за БНТ другите ...?!? Т.е. БНТ трябва да намерят кой да им лъчи сигнала на пакета, но нали знаеш що е това "пакет". Смисъл нещата много трудно могат да се подкарат, като почнеш от законовата база и стигнеш вече до самите технически решения. Иначе това кето се пише, че едва ли не ЕС ни задължава да спрем аналоговия пренос, мисля че не е вярно. Това са препоръки и тук САЩ нямат нищо общо с нас.И понеже не ми е силата телевизионното разпространение, но пък съм запознат с ORS и мераците им да купшят НУ РТС и как се натъкнаха на дебелио, именно заради инвазията на Гергов. ОК даваме ви пакетите , но тогава кой ще ги лъчи.

Коментар

От осем месеца съм абонат на Булсатком. Изключително съм доволен от качеството на програмите, в сравнение с кабелната телевизия, която гледах до преди това. Само един малък недостатък - при малко по-сериозна гръмотевична буря предаването прекъсва докато бурята отмине. Гледам си телевизията основно на 29 инчов ТВ с плосък екран, марка NEO, от който бях безкрайно разочарован и мислех да подменям с LCD. Откакто включих Булсатком, разбрах че по-голямата част от проблемите не били в телевизора...
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Sev написа:
                      дават четворен конвертор (обаче засега не може 4 ТВ ) и си взимат двойнияцената за 3-я приемник отново е 5,80
                      всъщност се оказа, че при Булсат могат да се включат 4 телевизора
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

На мен преди десетина дни ми казаха, че не може....

Коментар

едната ръка не знае какво прави другатаможе, още в края на май са го обявили във форума им
                          От 01.06.09г абонатите на Булсатком ще могат да се възползват от оферта трети допълнителен приемник(четвърти приемник).Цена на офертата 18лв. и месечен абонамент 5.8лв.
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Кики, ако решиш да минаваш на Булсат мога да ти продам моето оборудване Работи вкъщи от около 1 година, без оплаквания. Аз пък ще мина на IP-телевизия + Интернет

Коментар

Все по-сериозно се замислям и аз за интернет телевизия - кутията с оптиката се намира на около три метра от телевизора в хола ми

Коментар

Kuku написа:
                                Все по-сериозно се замислям и аз за интернет телевизия - кутията с оптиката се намира на около три метра от телевизора в хола ми
                                Мисля, че няма да съжаляваш.

Коментар

Working...
                                X