...или никаква :D до сега винаги вкъщи сме гледали кабелнапреди време ме издразниха като направиха врътката с Формула 1 (ЕСТНЕТ ог направиха и се прекараха)обаче сега след като спряха Viasat Explorer и Viasat History (това направиха Кейбълтел) вече не се траеслед като разбрах ,че вече може да се гледа на 3 телевизора мисля да ползвам услугите на Булсаткомимат всички гледани от нас програми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква телевизия гледате - ефирна, кабелна, сателитна?
Collapse
X
-
Кабелна с една задна мисъл по-нататък за БулсаткомAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Булсатком от 5 години. Доволна съм. Може да се плаща онлайн, качеството е много добро, освен ако техниците не прецакат нещо. Има избор от няколко пакета. Аз ползвам Стандартен + премиум, защото без премиум няма viasat explorer и history . 15.80 е пакета. Лошото е, че приемника не позволява местене на канали, но за сметка на това се ъпдейтва автоматично и не е голям проблемВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
IP. Интернет доставчикът ми предлага безплатен пакет телевизия. 45 канала (като има опция за запис на предаване) + 30-тина радиостанции с тенденция да стават повече. Като се има предвид, че гледам на 24 инча (full HD), качеството е повече от прилично. Малко неприятно е, че трябва компютър, но мен това не ме притеснява, тъй като имам два, с по два монитораAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
От две години съм на ITV Partner.Много съм доволен от тях,гледам си почти всички Бг телевизии и много други.Само се изложиха със спирането на порнягитеFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар