Здравейте,колеги.Понеже все още не съм си боядисал гаражната врата Смятам да предоставя това удоволствие на сина ми,който като всички подрастващи тинеиджари е запален по графитите.Вместо да драска по хорските врати да се пробва на нашата.Постъпката ми е с научноекспериментална цел.Вие какво мнение имате за графитите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Графити
Collapse
X
-
ls1 написа:Идеята е добра, но има риск и други художници да решат че искат и те да рисуват отгоре, наоколо...изобщо да стартираш графити район който един бог знае после как можеш да спреш. При всички положения обаче искай предварителен проект, после да няма изненади .Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Щом го влече , определено е по-добре да му дадеш да се упражнява на вратата , а и ще му бъде интересно :D Тъй или иначе ще изхаби няколко спрея на друго място , поне да има защо :D Преди време и аз бях в тези среди и знам какво е . Тогава за целта се използваха запустели строежи . Докато сега сред младежите гледам пак е "хит" , но лично мен ме хваща яд като видя някой да си е сложил "творението" на хубаво боядисана сграда или вратаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар