хаха някое детенце си е играло...... фейк :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това типо ме разби с цена.
Collapse
X
-
Автомобилът е турски и го има изтипосан из доста турски сайтове,а тези снимки са копирани от там. Без да съм се обаждала на въпросната обява, мисля че е фалшива, може би нов начин за събиране на пари от лековерни.Иначе колата не е никак лоша, който я е правил, се е постарал. Може да струва 40000, може и повече - едно е да притежаваш мерцедес незнам-си-кой модел, произведен в незнам-си-колко хиляди бройки, друго е да притежаваш уникална кола, пък било то и 15-годишно типо.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Автомобилът е турски и го има изтипосан из доста турски сайтове,а тези снимки са копирани от там. Без да съм се обаждала на въпросната обява, мисля че е фалшива, може би нов начин за събиране на пари от лековерни.Иначе колата не е никак лоша, който я е правил, се е постарал. Може да струва 40000, може и повече - едно е да притежаваш мерцедес незнам-си-кой модел, произведен в незнам-си-колко хиляди бройки, друго е да притежаваш уникална кола, пък било то и 15-годишно типо.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:ele написа:Автомобилът е турски и го има изтипосан из доста турски сайтове,а тези снимки са копирани от там. Без да съм се обаждала на въпросната обява, мисля че е фалшива, може би нов начин за събиране на пари от лековерни.Иначе колата не е никак лоша, който я е правил, се е постарал. Може да струва 40000, може и повече - едно е да притежаваш мерцедес незнам-си-кой модел, произведен в незнам-си-колко хиляди бройки, друго е да притежаваш уникална кола, пък било то и 15-годишно типо.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Автомобилът е турски и го има изтипосан из доста турски сайтове,а тези снимки са копирани от там. Без да съм се обаждала на въпросната обява, мисля че е фалшива, може би нов начин за събиране на пари от лековерни.Иначе колата не е никак лоша, който я е правил, се е постарал. Може да струва 40000, може и повече - едно е да притежаваш мерцедес незнам-си-кой модел, произведен в незнам-си-колко хиляди бройки, друго е да притежаваш уникална кола, пък било то и 15-годишно типо.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:ele написа:Автомобилът е турски и го има изтипосан из доста турски сайтове,а тези снимки са копирани от там. Без да съм се обаждала на въпросната обява, мисля че е фалшива, може би нов начин за събиране на пари от лековерни.Иначе колата не е никак лоша, който я е правил, се е постарал. Може да струва 40000, може и повече - едно е да притежаваш мерцедес незнам-си-кой модел, произведен в незнам-си-колко хиляди бройки, друго е да притежаваш уникална кола, пък било то и 15-годишно типо.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Няма ли някой мераклия от софия да се обади за шоуто, поне да се разбере дали е в софия и да се види на живо. Поне едно е сигурно, че телефона не е импулсен. Може някой да си прави майтап с някой познат. Мен навремето едни аверчета ме бяха избъзикали така - точно си купих формана, беше 4 годишен, а те вземали и пуснали обява във вестник Ало Бургас че продавам спешно 4 год. шкода за 3000 лв Запалиха ми телефона....
Коментар
-
Днеска карах пробно ето това Evo IX,на 39000 км е в перфектно здраве,направиха ми много добра оферта за лизинг.Но все още се колебая между него и Фиата,Евото е с около 2000 Евро по-скъпо :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
http://forum.donanimhaber.com/m_6164..._/tm.htmЕто от къде е взел снимките за обявата! :D1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар