http://www.autohop.bg/cars-171965-Fi...8aed9dМоже да е обсъждано във форума. Извинявам се ако се повтарям, ама трябваше да го споделя. Иначе машината е страшна, обаче и цената е КРАЙНА
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това типо ме разби с цена.
Collapse
X
-
Като гледам обявата си мисля че човека нещо е объркал.Просто цената е абсолютно нереалнаFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
Е че той човека си е написал:За ценители Има хора които ще го оценят и ще дадат тези париAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo,тя колата е много хубава спор няма,но цената е безумна!Аз също съм ценител.Типо ми беше първата кола...първата любов а тя не се забравя Всеки определя сам цената на колата си както и всеки купувач определя заслужава ли си,колата е добре направена,но определено не е за тези пари.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Vladim написа:Тази обява ми се струва, че е леко менте... Някой си взел снимки от нета, написал баснословна сума и екстри и чака да му се вържат...
Коментар
-
и на мен ми се струва, че с тази обява някой ни сапунисва пише нов внос от Италия, пък колата е с турска регистрация! Да му пожелаем успех с продажбата защото дори и да е реална обява чаааааак пък такива ценители, едва ли има !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Аз си мисля, че ако обявата е реална, т.е. това е колата която се продава и всичко,което е описано като екстри е налично...ами цената е абсолютно истинска!!! За нас ,в България може би да се дават пари за качествен тунинг е някаква фантастика, но пък в "белите" държави за 20 000 евро, дори и това няма да получат. Така си мисля! Като гледам ... пак казвам, ако това е реален автомобил, в него са вкарани доста сложни и скъпи системи. Например:оптичен тунинг вклюващ ламбодорс; активно окачване; със сигурност - силов тунинг/220кс/; двузонов климатроник и другите там дето са описани! Кожения салон и аудиото са уникални...аве много пари има в тая кола и със сигурност за да се направят тези доработки автомобила е ревизиран основно и все едно е нов...само талона ще говори друго.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Колата наистина е уникална и е само за познавачи и си струва всичко до стотинка, ако всичко е истина. Много мангизи са налети в нея и като гледам - само качествени неща са използвани. И ако са монтирани и в скъп сервиз... Опасявам се обаче, че в България пазар няма да се намери за нея. Ние сме още бедни негри и сме по клоните за да оценим такова нещо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар