Само незнам де го видяхте тоя климатроник оти глеам на парното врътките са само за парно! Дека е панела за климатрона? 1 въздушен бек не се вижда.... Ментажка раота.... сензори за дъжд..... Де му е системата за чистене на фарове? А за пръскани капки от биволско копито през есента ако има чемшир? Пързалят не мощно. Според мен в колата не са наляти повече от 10к ЛЕВА! Нека го каже някой специалист. Джантите тука в БГ са под хилядарка около 8 стотака... Иначе е забравил най-важните екстри - темпотат, банкомат, л*йномат.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това типо ме разби с цена.
Collapse
X
-
фиат
ако питате мен тази обяжа е нещо менте .живея в софия от как се помня и обръщам внимание на хубавите коли .ходил по какви ли не състезания и тем подобни но тази не съм я виждал .както е споменал колегата по-горе "нов бнос от италия ,с турски номера (истамбул при това) и колата в софия ........ спред мен КРАЙНО НЕРЕАЛНО !!! но това само спред мен . поздрави на всички
Коментар
-
Интересно ми е само с какво е обработил таблото, конзолата около скоростите и т.н. Боядисано ли е или кожа?MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
случея е същия, като с оная алфа 145, дето всички я оплюваха в темата "най-лошото нещо което може да се случи на една алфа 145" без дори да са видели крайния резултат, който беше адски добър. Пича не го познавам, но имам приятели, които се знаят с него лично, и маняка щеше да я продава на някви чужденци за около 25 бонаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
щеше... след месец ще говорим друго: "той щеше да я продава за 40 000 лв". нека я продаде и тогава ще видим за колко пари, не виждам кой ще му даде 40 000 за това.... за тези пари ще си купиш 15 год по-нов мерцедес, брониран ако ти е кеф примерно, с къде къде повече есктри и то фабрично и с повече коне... не знам какъв ценител трябва да си, че да си вземеш фиат типо за толкова пари, а ако си такъв ценител и имаш тези пари защо не си го направиш сам, кефа е по-голям... така си мисля де, може и да грешаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Абе хора, не знам направо какво го коментираме. Ако само предположим, че обявата е реална и някой си е повярвал, че ще вземе тези пари, значи той определно се нуждае от обстоен преглед. Типо, на 15 години 40000 лева??? Че аз една Delta New ще си взема за тези пари?!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар