Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това типо ме разби с цена.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само незнам де го видяхте тоя климатроник оти глеам на парното врътките са само за парно! Дека е панела за климатрона? 1 въздушен бек не се вижда.... Ментажка раота.... сензори за дъжд..... Де му е системата за чистене на фарове? А за пръскани капки от биволско копито през есента ако има чемшир? Пързалят не мощно. Според мен в колата не са наляти повече от 10к ЛЕВА! Нека го каже някой специалист. Джантите тука в БГ са под хилядарка около 8 стотака... Иначе е забравил най-важните екстри - темпотат, банкомат, л*йномат.....
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

фиат

ако питате мен тази обяжа е нещо менте .живея в софия от как се помня и обръщам внимание на хубавите коли .ходил по какви ли не състезания и тем подобни но тази не съм я виждал .както е споменал колегата по-горе "нов бнос от италия ,с турски номера (истамбул при това) и колата в софия ........ спред мен КРАЙНО НЕРЕАЛНО !!! но това само спред мен . поздрави на всички

Коментар

Цената е крайна и не подлежи на коментар Ей тва ме разби. И регистрацията верно е цариградска...ква Италия го гони тоя?!?

Коментар

какво въобще се чудите, напълно измислена обява е. къде му е системата за миене на фаровете, номерата са 34, което е истанбул, а не италия както пише....
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Интересно ми е само с какво е обработил таблото, конзолата около скоростите и т.н. Боядисано ли е или кожа?
            MB 280 S W108 67' - pickUp
            MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
            ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
            Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
            office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

кожа. дори във форума колегата буба4ко мисля го беше направил подобно
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

случея е същия, като с оная алфа 145, дето всички я оплюваха в темата "най-лошото нещо което може да се случи на една алфа 145" без дори да са видели крайния резултат, който беше адски добър. Пича не го познавам, но имам приятели, които се знаят с него лично, и маняка щеше да я продава на някви чужденци за около 25 бона
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

щеше... след месец ще говорим друго: "той щеше да я продава за 40 000 лв". нека я продаде и тогава ще видим за колко пари, не виждам кой ще му даде 40 000 за това.... за тези пари ще си купиш 15 год по-нов мерцедес, брониран ако ти е кеф примерно, с къде къде повече есктри и то фабрично и с повече коне... не знам какъв ценител трябва да си, че да си вземеш фиат типо за толкова пари, а ако си такъв ценител и имаш тези пари защо не си го направиш сам, кефа е по-голям... така си мисля де, може и да греша
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

кефа е по-голям за теб и за мен, хора всякакви
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Абе хора, не знам направо какво го коментираме. Ако само предположим, че обявата е реална и някой си е повярвал, че ще вземе тези пари, значи той определно се нуждае от обстоен преглед. Типо, на 15 години 40000 лева??? Че аз една Delta New ще си взема за тези пари?!
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Обявата е менте! Не може да е нов внос от Италия а на снимката да е с регистрация от Полша! Плюс това как прилича на Голф...!
                        Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Някой се иска да ’’изкунди’’ дявола във въздуха . Колкото и голям ценител да си, цената е астрономическа.
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Предпочитам да си купя новото Браво (с фул екстри вън и вътре) за тези пари. Освен това си мисля, че ще ми останат и то не малко. Но всеки си има предпочитания. Иначе цената е безумна.
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

тук някой пишлегар си е направил бъзик дори не знам защо стана 2 страници тази тема
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Forsaken написа:
                                Обявата е менте! Не може да е нов внос от Италия а на снимката да е с регистрация от Полша! Плюс това как прилича на Голф...!
                                Ако Владислав Ягело беше разбил османците при Варна през 1444 година - можеше и да е от Полша Ама си е баш Цариградска регистрацията.

Коментар

Working...
                                X