Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колеги продадох си колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги продадох си колата

колеги продадох си колата малко ми е мъка за нея ама няма начин
    Mercedes E200 coupe

Аре да продадеш и мойта Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

предлагат ми една алфа145 жтд и бравожтд и се чуда кояа сащо и 1 голф тд
      Mercedes E200 coupe

Коментар

Италянско да е
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

от италянска на голф,все едно сядаш от каляска в селска талига...е ако е голф 5 и нагоре е друго,но инъче гадна работа,особено тройките
          ex.Мареа ТД100

Коментар

честито. Гласувам за Браво jtd
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз пък за Гоуфи.Само да е TDI PD.Превъзхожда технически Бравото във всичко.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ааа предател и то от върлите фенове на JTD :D ...по отношение на двигателя не мисля че го превъзхождаосвен по мощност, но и като техника и технология
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Къде е Брабо 99-00 Къде е Голф 5 05-09... Логично е че ще го превъзхожда...Брабо vs. Голф 3 ... Бравото е доста по добро... 4-та сериа е ... абе ако е TDI 131 или повече коня може да се каже че е по добър но пък е и доста повече пари....... Аз Бих заложил на Stilo jtd.!
                  конски впряг 2+ (hp) 2005г.
                  Купе-Кабриолет,всички екстри за модела.

Коментар

За 4ка говоря, 3ката кой я гледа ? :DПросто казвам, че един ПД130 коня става звяр.JTD100/105 с тоя загубен съединител за никъде не е.Дори 145 JTD е по-напред с материала.Въпреки, че не е CR прави, къде по-нисък разход.п.с. карах малко такъв Гоуф и още ми е в главата, ама то ще ми мине
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и аз сам се насочил към браво жтддори утре ще гледам 1 мисля че беше 2000гзнам че е писано многоама я кажете какво да гледам слаби места и т.н.
                      Mercedes E200 coupe

Коментар

1. Търсиш някой колега с лаптоп и кабел и свободно време, да го закачи.Ама първо я покарай, че тарикатите нулират грешките.2. Ходовата част на сервиз я прегледай.Другото си е късмет вече.Има тема - работини параметри на ... чипнати и ... нечипнати jtd . Потърси я.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

icomirGT написа:
                          и аз сам се насочил към браво жтддори утре ще гледам 1 мисля че беше 2000гзнам че е писано многоама я кажете какво да гледам слаби места и т.н.
                          Има много писано в раздел дизели за ЖТД. Както Емзо писа - всичко е късмет. Двигателя трябва да е тих ( почти като бензинов ). Гледай за следи от прегряване - разшерително казанче, маркучи и др. Ослушвай се за шумове от работата на двигателя вътре в купето ( там често се чуват "неща", които вън няма да чуеш). Казвам го от позицията на "изпатил"... ЖТД ускорява много добре, на ниски предавки не трябва да се "замисля". Ослушвай се за шумове около обслужващия ремък. Слушай с включен климатик и с изключен такъв. ПС: Знам, че е трудно, но поискай да платиш колата, когато смениш маслото. При мен след смяната му ДВГ се разтрака адски грозно ( Аирфан от форума знае )...Та се наложи да правя голям ремонт . Ако загубиш губиш "само" пари по смяната. Сега нещата са различни: купувача е по-силен.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ако ще е Голф да е TDI иначе по-добре Алфа 145 JTD.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

утре ще ги приложа тези нещаа колата ще я гледам в алто италия ако несе лъжана 4ти км там се намира бравото
                              Mercedes E200 coupe

Коментар

Working...
                              X