Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мъка в училищата!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

evgeni85 написа:
    казармата е безполезна, загуба на време,зло,разбивала семейства и правила инвалиди..как всичките тези неща бяха казани от хора които не знаят какво е наряд,караул дневален КПП ГСМ БМПО с две думи ...от хора които не са стъпвали в поделение извън дните на отворени врати :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    Не, аз казах какво мислят хората, на които казармата е променила живота им, но не в положителна посока. Според теб си заслужава хора да бъдат малтретирани и убивани защото на теб ти е гот и казармата трябва да е задължителна, за поучение на разглезените младежи? оставам безмълвана. Който иска казарма - да ходи професионален войник. Познавам около 10-тина, само един е по желание, ходи с кеф, а в свободното си време е нормален човек. Останалите - защото не им се работи, едвам се мъкнат, само се оплакват, а жените им не могат да ги вдигнат от телевизора за елементарни неща. Единият от тях беше уволнен, щото го мързеше да ходи на време. Вече 2 години не може да се задържи повече от няколко месеца на една работа, само мънка как хубаво било да си професионален войник - голям мързел падало. Познавам и много, които не са били в казарма - оправят се в живота много добре. Това, че не могат да заредят, стрелят и изчистят АК, не са яли буламачи, не са получавали киселини и не са търкали пода с четка за зъби не ги прави второразрядни хора. Все пак тази тема не е за казармата - има вече такава - хвалете я там. Децата са изтървани, защоот няма кой да ги възпита. От друга страна ние гледаме клипчета, много от които са нагласени за шоуто. Четем какви лоши били децата, а това е целта им - да ги пуснат в utube и да ги покажат по ТВ-то. Много рядко се показват и хвалят нормалните деца. Жалко, че лошите новини са по-важни от добрите. А лоши деца винаги е имало. Спомням си, че имах един съученик, който на 12 беше лежал няколко пъти с алкохолно натравяне в болницата. Един ден беше пиян, гонеше едни бонбони по пода на класната стая (на 13 години). На 16 се удави в черно море след коктейл от алкохол и наркотици (лека му пръст).
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      evgeni85 написа:
      казармата е безполезна, загуба на време,зло,разбивала семейства и правила инвалиди..как всичките тези неща бяха казани от хора които не знаят какво е наряд,караул дневален КПП ГСМ БМПО с две думи ...от хора които не са стъпвали в поделение извън дните на отворени врати :D :D :D :D :D :D :D :D :D
      Не, аз казах какво мислят хората, на които казармата е променила живота им, но не в положителна посока. Според теб си заслужава хора да бъдат малтретирани и убивани защото на теб ти е гот и казармата трябва да е задължителна, за поучение на разглезените младежи?
      ако обичаш спри да говориш глупости....чула си и ти от двама трима за казармата и вече всичко знаеш.....
      Powered by Emzo

Коментар

http://vbox7.com/play:1d282649
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          ?????????????? :D :D :D :D :D
          Powered by Emzo

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            мерси мерси, като модератор не ти отива да спамиш и след това да правиш на другите забележка
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

ele написа:
                kiro_of_the_day написа:
                мерси мерси, като модератор не ти отива да спамиш и след това да правиш на другите забележка
                Точно Вие колежке да говорите за спам е леко нагло, за да се изразя меко.И за в бъдеще не се дръжте като модератор в сянка за да не Ви банна.

Коментар

Това, с цялото ми уважение, най го обичате "модератор в сянка". Колежката изказва мнение и като не му харесва на някой я определя като "модератор в сянка". Нали, не е казала "НЕДЕЙ" да спамиш, а "НЕ ТИ ОТИВА", къде се опитва да бъде модератор?
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Айде пак се почна - май ще заключваме още една тема.....
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

style34 написа:
                      Това, с цялото ми уважение, най го обичате "модератор в сянка". Колежката изказва мнение и като не му харесва на някой я определя като "модератор в сянка". Нали, не е казала "НЕДЕЙ" да спамиш, а "НЕ ТИ ОТИВА", къде се опитва да бъде модератор?
                      Честно казано темерутщината и дребнавостта в последната година в тоя форум почва да ми идва в повече. Не си и представях, че някой ще вземе второто изречение насериозно - сбъркал съм.Явно като се шегува човек (камо ли пък ако е модератор) - трябва да го подчертава изрично.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        style34 написа:
                        Честно казано темерутщината и дребнавостта в последната година в тоя форум почва да ми идва в повече. Не си и представях, че някой ще вземе второто изречение насериозно - сбъркал съм.Явно като се шегува човек (камо ли пък ако е модератор) - трябва да го подчертава изрично.
                        На теб ли да докладвам, че ме обиждаш или на някой друг? И на мен ми идва в повече вашето "величие" г-н Модератор, ама не обиждам, нали???
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Yavor написа:
                          Щото мнението ни не съвпада с вашето ли? Е това си е основателна причина.

Коментар

style34 написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            style34 написа:
                            На теб ли да докладвам, че ме обиждаш или на някой друг? И на мен ми идва в повече вашето "величие" г-н Модератор, ама не обиждам, нали???
                            Ааааа, ма Той се обидил. И с кое точно съм те обидил?

Коментар

style34 написа:
                              Yavor написа:
                              Щото мнението ни не съвпада с вашето ли? Е това си е основателна причина.
                              Уточни се ако обичаш.

Коментар

Аз от майтап, ти от ирония - май всеки не разбира от нещо... Трудно бих ти се обидил, но според правилата на форума, за които така зорко следите, ме обиждаш. Цитираш поста ми и след него казваш, че ти е писнало от "темерутщината и дребнавостта в последната година в тоя форум". От тук следва, че аз съм темерут и дребнав, което е обида за мен.

Коментар

Working...
                                X