evgeni85 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъка в училищата!
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
ele написа:evgeni85 написа:казармата е безполезна, загуба на време,зло,разбивала семейства и правила инвалиди..как всичките тези неща бяха казани от хора които не знаят какво е наряд,караул дневален КПП ГСМ БМПО с две думи ...от хора които не са стъпвали в поделение извън дните на отворени врати :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Коментар
-
ele написа:kiro_of_the_day написа:VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Това, с цялото ми уважение, най го обичате "модератор в сянка". Колежката изказва мнение и като не му харесва на някой я определя като "модератор в сянка". Нали, не е казала "НЕДЕЙ" да спамиш, а "НЕ ТИ ОТИВА", къде се опитва да бъде модератор?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Това, с цялото ми уважение, най го обичате "модератор в сянка". Колежката изказва мнение и като не му харесва на някой я определя като "модератор в сянка". Нали, не е казала "НЕДЕЙ" да спамиш, а "НЕ ТИ ОТИВА", къде се опитва да бъде модератор?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:style34 написа:Това, с цялото ми уважение, най го обичате "модератор в сянка". Колежката изказва мнение и като не му харесва на някой я определя като "модератор в сянка". Нали, не е казала "НЕДЕЙ" да спамиш, а "НЕ ТИ ОТИВА", къде се опитва да бъде модератор?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:kiro_of_the_day написа:style34 написа:Това, с цялото ми уважение, най го обичате "модератор в сянка". Колежката изказва мнение и като не му харесва на някой я определя като "модератор в сянка". Нали, не е казала "НЕДЕЙ" да спамиш, а "НЕ ТИ ОТИВА", къде се опитва да бъде модератор?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
style34 написа:Yavor написа:Айде пак се почна - май ще заключваме още една тема.....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Аз от майтап, ти от ирония - май всеки не разбира от нещо... Трудно бих ти се обидил, но според правилата на форума, за които така зорко следите, ме обиждаш. Цитираш поста ми и след него казваш, че ти е писнало от "темерутщината и дребнавостта в последната година в тоя форум". От тук следва, че аз съм темерут и дребнав, което е обида за мен.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар