evgeni85 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъка в училищата!
Collapse
X
-
tomny написа:Ганчо, моите уважения, но тези неща се учат в семейството. На 18+ вече е късно. Там преглъщаш гордостта пред старшината, и после го отнася новобранеца. Мерси за тази порочна комплексарска практика. Казармата има съвсем друга цел, която беше напълно изродена "по български". Простотия, алкохол, и тотална загуба на времето.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
имаше хора които всяка вечер звъняха на мама да и се полачат колко тежко било и как до обяд имали ФП и тактика.да казармата е нещо лошо ....(когато не си ходил е лошо) ако всички които пишат тук по тая тема бяха отбили военна служба нямаше да плююят така БАВярно е че е загуба на време но те учи на много ценности и не ми казвайте вие които не сте били вътре "не е вярно" който е бил е имал и лоши и добри моменти, знае какво е старшината да ти каже "ше копаеш от тук до обед" :D :D но също така знае как да се пере как да си прави сметка на парите които винаги са в дефицит. Знае кога да снаряжи наряда знае че трябва да отиде рано сутрин във столовата и да зареди закуска на останалите от ротата знае че трябва да обикаля във снега при минус 15 във 3 часа сутринта със пълно бойно и това не го плаши. знае че въпреки нуждата от сън трябва да стои на стойка пред оръжейната по 2 часа. А не от инат и гордост, от мързел и лигавщина да каже...ми няма да стоя на стойка няма да заредя столовата няма да копая щот някой ми е казал.
Коментар
-
evgeni85 написа:имаше хора които всяка вечер звъняха на мама да и се полачат колко тежко било и как до обяд имали ФП и тактика.да казармата е нещо лошо ....(когато не си ходил е лошо) ако всички които пишат тук по тая тема бяха отбили военна служба нямаше да плююят така БАВярно е че е загуба на време но те учи на много ценности и не ми казвайте вие които не сте били вътре "не е вярно" който е бил е имал и лоши и добри моменти, знае какво е старшината да ти каже "ше копаеш от тук до обед" :D :D но също така знае как да се пере как да си прави сметка на парите които винаги са в дефицит. Знае кога да снаряжи наряда знае че трябва да отиде рано сутрин във столовата и да зареди закуска на останалите от ротата знае че трябва да обикаля във снега при минус 15 във 3 часа сутринта със пълно бойно и това не го плаши. знае че въпреки нуждата от сън трябва да стои на стойка пред оръжейната по 2 часа. А не от инат и гордост, от мързел и лигавщина да каже...ми няма да стоя на стойка няма да заредя столовата няма да копая щот някой ми е казал.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:evgeni85 написа:имаше хора които всяка вечер звъняха на мама да и се полачат колко тежко било и как до обяд имали ФП и тактика.да казармата е нещо лошо ....(когато не си ходил е лошо) ако всички които пишат тук по тая тема бяха отбили военна служба нямаше да плююят така БАВярно е че е загуба на време но те учи на много ценности и не ми казвайте вие които не сте били вътре "не е вярно" който е бил е имал и лоши и добри моменти, знае какво е старшината да ти каже "ше копаеш от тук до обед" :D :D но също така знае как да се пере как да си прави сметка на парите които винаги са в дефицит. Знае кога да снаряжи наряда знае че трябва да отиде рано сутрин във столовата и да зареди закуска на останалите от ротата знае че трябва да обикаля във снега при минус 15 във 3 часа сутринта със пълно бойно и това не го плаши. знае че въпреки нуждата от сън трябва да стои на стойка пред оръжейната по 2 часа. А не от инат и гордост, от мързел и лигавщина да каже...ми няма да стоя на стойка няма да заредя столовата няма да копая щот някой ми е казал.
Коментар
-
style34 написа:Да, не съм ходил, но знам, че няма да ми хареса, разбираш ли, не съм карал трабант, но пак знам, че няма да ми хареса....
Коментар
-
Kuku написа:Да си чувал случайно израза "Човек когато губи, не знае какво печели!", ммм?Kuku написа:Аз съм карал Трабант.Да, ГрандеПунто е много по-хубаво, но ЗНАМ какво е да караш Трабант, а ти НЕ знаешThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
evgeni85 написа:Добре бе ти като чуеш казарма защо веднага си мислиш за гърч? аз там гърч не съм видял...старите бяха супер пичове и много добре се разбирахме......ейтака казвате че е гадно без да сте били там...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Kuku написа:Да си чувал случайно израза "Човек когато губи, не знае какво печели!", ммм?style34 написа:От къде на къде ще ми губят времето 6,9 или 12 месеца???style34 написа:Kuku написа:Аз съм карал Трабант.Да, ГрандеПунто е много по-хубаво, но ЗНАМ какво е да караш Трабант, а ти НЕ знаеш
Коментар
-
казармата е безполезна, загуба на време,зло,разбивала семейства и правила инвалиди..как всичките тези неща бяха казани от хора които не знаят какво е наряд,караул дневален КПП ГСМ БМПО с две думи ...от хора които не са стъпвали в поделение извън дните на отворени врати :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар