Колеги, като гледах тези репортажи ми стана мъка, мъка...Спомням си по мое време какво беше да си в училище.Какво беше да си ученик.Сега си представям след 5-6 години като излезе това поколение от училищата какво ще настане.Сигурен съм, че и между нас в този форум има част от това поколение.Наистина жалка гледка.Намерете половин час да изгледате репортажа Не мога да дам директен линк, за това на този сайт (архива на БТВ):http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgiНапишете в търсачката: "На учителя с любов" - без интервали преди кавичките и след кавичките, ако копирате текста!Изгледайте ги и двете серии.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъка в училищата!
Collapse
X
-
Гледал съм филма и пак го гледах.Наистина останах потресен как може да има такива изроди! Да изроди са и мисля, че съм прав! Може би аз съм последния випуск с нормално държание което напусна училище тази година!Малко или много колкото и да ме е изнервял учител винаги се държа с уважение към него. Никога не съм си позволявал да говоря на Ти с учител, това отстрани е грозно!Надявам се за моите деца да живеят в едно по-добро общество и училище и съм сигурен, че ще направя всичко възможно те да не достигат "утайката на обществото"!
-
Тази тема е толкова богата, колеги, че ако трябва да се разискава - отиде та се не видя! Трябва да се върнем още преди 20 години, когато решиха да правят промените, след това да минем през учителската стачка, през яростния отпор на невежи родители, защитаващи олигофренчетата си та до последния проект за промяна на закона за образованието! Най-страшното е, че от сега се вижда как се разслоява населението - много малко ученолюбиви и възпитани младежи и много некачествен материал! С думичката "материал" поздравявам Премиера! 1/3 двойки по български - на какво ви прилича? На мен ми прилича на нискоквалифицирана работна ръка!Поздрави!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Forsaken, уловил си тънкия замисъл Като потвърждение мога да ви дам пример с един голям модерен съвременен завод в Ямбол - в град, в който циганите са не-повече от 10%, работниците в този завод са 90% цигани. Нямам нищо против тях, особено щом се трудят за хляба си. Но това е показателно какви хора трябват на властта - необразовани и работливи. Образованите - кучета ги яли... или да заминават да продават знанията си на запад.
Коментар
-
Преди години се "плашех", че след нас идва поколение с, което ще трябва да се конкурираме и в тази конкуренция си мислех, че шансовете на моето поколение ( 35-40 годишните ) са малки, но уви вече се плаша за детето си, че докато дойде време да изкласи, образователната ни система ще ражда все по-неможещи, по- не знаещи и дистанцирани от всичко духовно млади хора...С такова "производство" сме само за ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ в Белите страни.ПС: Преди време разглеждах мотивационни молби за постъпване на работа във фирмата на приятеля ми. Нямаше молба без правописна грешка или с изгладена мисъл. Работното място беше добре заплатено и за "бели хора".A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Миналата година се сблъсках с млади хора,3-4курс бяха от Пловдивския механотехникум.Началника ми викаднеска ще дойдат стажанти при тебе и колегата ти да ги обучавате,избирани много добри вика!Майкооо пълна трагедия,единия да не кажа че и беше малоумен и нагъл,тия си нямаха и представа даже какво учат в училище,да не говорим че им се дава златна възможност да научат много неща в тоя занаят.Пълно безхаберие! Между другото аз съм машинистроенето.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
ls1 написа:А, че нали рипахме към Америка бре? Нали искахме преди 20 години да сме като тях? Ми на - като тях сме.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Tornado написа:След премахването на задължителната военна служба сега да премахнат и задължителното училище и държавата ни ще цъфне и върже.
Коментар
-
evgeni85 написа:Tornado написа:След премахването на задължителната военна служба сега да премахнат и задължителното училище и държавата ни ще цъфне и върже.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
evgeni85 написа:Tornado написа:След премахването на задължителната военна служба сега да премахнат и задължителното училище и държавата ни ще цъфне и върже.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Еми отдавна се опитват да ни направят неграмотни, агресивни, комплексирани, елементарни и с една дума добри ибрикчии. Успяват и вече резултатите от труда им са налице. То само във форума като видиш колко е неграмотна работата...лелеле. Направиха така, че никой да не иска д астане учител, скоро и лекари няма да останат... Горко ни просто какво ни чака. Па нека ми разправят, колко се подобрила работата и как минималнат азаплата се повишила с 40% само за 5 години, от 120 на 220 лева. малеееееее страшна работа. Ами че то такава престъпност нямаше допреди 4-5 години, добре се справят. Айде моя набор ще изкара на самотек, ама тези, които сега излизат от училище ми се струва, че няма да има кой да им предпише антибиотик дори.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар