Здравейте.Макар и почитател на ФИАТ, сега обмислям покупка на един Ситроен С3 1.4 ХДИ. Намери се един такъв Ситроен, на по-малко от 2 години. Има още месец-два гаранция. Въпросът ми е дали случайно няма някой тук, във форума, който да работи във фирмен сервиз на Ситроен (или да има такъв приятел). Може и да не е в София, а в Плевен. Искам преди покупката да се прегледа, но във фирмен сервиз, за да може да се използва гаранцията, ако се наложи. Но не ми се ходи като случаен клиент. И без преувеличение мога да кажа, че форумът (т.е. хората тук) е готин, особено като го сравнявам с други подобни форуми. Та затова пускам темата тук, а не в форума на Ситроен, например. Кой знае, понякога не се знае от коя трънка може да изскочи заек....Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ситроен
Collapse
X
-
А замислял ли си се за Citroen C4 1.6 HDIFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Ами, Куку (написано на кирилица изгледа интересно..... :D ), нека приятелят та сподели дали е доволен като цяло от колата. Със същия мотор ли е? Какво и да каже-от полза ще е. За АМК прочетох достатъчно мнения във форума на Ситроен, грубичко се изразяваш за тях, ама май с основание. Както и да е. След като изтече гаранцията не е казано, че ще се ходи там. За Жоро-търси се малка кола. А и за С4 само лоши отзиви навсякъде. Явно има причина...Сев, именно за това търся "свой" човек. Ясно, ако ходя като обикновен клиент, че няма да споменавам думата гаранция
Коментар
-
pakumba написа:честно казано аз съм чел само лоши неща за Ц серията- доколко са верни не мога грам да кажа, само външно съм ги виждал, нищо повече...
Коментар
-
cheruna написа:pakumba написа:честно казано аз съм чел само лоши неща за Ц серията- доколко са верни не мога грам да кажа, само външно съм ги виждал, нищо повече...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Sev написа:на тази кола компютърна дианостика се прави без проблем и в домашни условияс ОБД2 конектор ев torrent.ru има специфичните дианостични програми на Ситроенако нямаш регистрация мога да ги дръпна и пратяостава да погледнеш окачването някъде
Коментар
-
cheruna написа:Sev написа:на тази кола компютърна дианостика се прави без проблем и в домашни условияс ОБД2 конектор ев torrent.ru има специфичните дианостични програми на Ситроенако нямаш регистрация мога да ги дръпна и пратяостава да погледнеш окачването някъдеMarea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
TIP написа:cheruna написа:Sev написа:на тази кола компютърна дианостика се прави без проблем и в домашни условияс ОБД2 конектор ев torrent.ru има специфичните дианостични програми на Ситроенако нямаш регистрация мога да ги дръпна и пратяостава да погледнеш окачването някъде
Коментар
-
Чудя се нещо... На линка има снимка на двигателя на Ситроена. За момента не мога да ходя да го гледам на живо. Това ще стане другата седмица. Това, което ме притеснява, е маслото по маркуча, влизащ в турбото. Според сегашния собственик няколко месеца след покупката там се е появило масло. Отишъл е в сервиза, гаранционно са го оправили, като са сменили скобите (или са ги стегнали-не помни точно). Уж след това нямало проблем. Но според мен това е прясно масло. И не става дума само за това, че има масло на това място. Може скобата да е проблемна. Но нормално ли е там да има масло? Все пак маркуча идва от филтъра, както го виждам аз. Каквато и да е скобата, то там масло от къде може да дойде, че да се омасли така? Какво мислите? Все пак това е кола на 55 000 км...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=402756
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар