nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит БАН на един Ценител
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
donnna написа:nai7 написа:Мммммм да и мен колеЖката ме дразни много ама си писахме на лично и се разбрахме.
Коментар
-
Стига де - какво толкоз’ ви е крива колежката? С мен ’що не се е хапала до сега, а? В интерес на истината - много често нейните мнения са се припокривали с моите. Давала е много ценни съвети. Айде сега целийо форум да скокнете, щото момичето ви криво - каквато си е - такава. Всеки от нас си има странностите си и останалите са длъжни да ги приемат такива каквито са си, запазвайки добрия тон.
Коментар
-
Не ме намисайте! Всеки има глава да прецени какво да каже и какво не и до колко да защитава мнението си. Не знам какво е станала, а и нямам време да се ровя, за да видя. Не веднъж съм казвала, че не ми пука дали ще ме харесвате или не - човек не може да бъде харесван от всички. И аз не харесвам половината форум и? Да се удавя ли? Въпреки че не мисля, че наказанието ми беше заслужено, все пак си го изтърпявам и дори си взех поука - старая се да не характеризирам хората по начин, който би ги обидил, само по начин, който би ги обидил малко. Ако все пак някой има нещо против - моля да не настройва останалите против мен, защото подобни слухове достигнаха до моите величайши уши и очи, а да се обърне директно към мен и да ми го каже.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Не ме намисайте! Всеки има глава да прецени какво да каже и какво не и до колко да защитава мнението си. Не знам какво е станала, а и нямам време да се ровя, за да видя. Не веднъж съм казвала, че не ми пука дали ще ме харесвате или не - човек не може да бъде харесван от всички. И аз не харесвам половината форум и? Да се удавя ли? Въпреки че не мисля, че наказанието ми беше заслужено, все пак си го изтърпявам и дори си взех поука - старая се да не характеризирам хората по начин, който би ги обидил, само по начин, който би ги обидил малко. Ако все пак някой има нещо против - моля да не настройва останалите против мен, защото подобни слухове достигнаха до моите величайши уши и очи, а да се обърне директно към мен и да ми го каже.Marea HLX 147ps
Коментар
-
ele ви го рекна колеги, но явно мъжорята в повечето случаи ползваме неправилната глава. То и аз съм остра опозиция, но ... само щото троша самочувствието на варненските хакери-компютърни експери И на разни други индивиди дето пак си ползват главата на която нямат уши.Елена Ви е толкова виновна, колкото и ланската слана... Ама повечето сте на по 18-20 с малки изключения и явно тестостерона яко ви плющи. Канализирайте излишната енергия и спрете да сте "чукча писател", бъдете за малко "чукча читател" и ще разберете, че eleна не е никак лош човек. Понякога трябва и тя да се замисли за съветите, които дава, но... П.П. Обещавам и аз да се позамислям малко, преди да срежа хатъра на някой...П.П2: Разбрах, че съм продал на някой от форума нещо с тройна надценка. Сори пич, ако знаех, че ще ме плюеш - щях да ти го дам с десеторна, а не само тройна...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:ele ви го рекна колеги, но явно мъжорята в повечето случаи ползваме неправилната глава. То и аз съм остра опозиция, но ... само щото троша самочувствието на варненските хакери-компютърни експери И на разни други индивиди дето пак си ползват главата на която нямат уши.Елена Ви е толкова виновна, колкото и ланската слана... Ама повечето сте на по 18-20 с малки изключения и явно тестостерона яко ви плющи. Канализирайте излишната енергия и спрете да сте "чукча писател", бъдете за малко "чукча читател" и ще разберете, че eleна не е никак лош човек. Понякога трябва и тя да се замисли за съветите, които дава, но... П.П. Обещавам и аз да се позамислям малко, преди да срежа хатъра на някой...П.П2: Разбрах, че съм продал на някой от форума нещо с тройна надценка. Сори пич, ако знаех, че ще ме плюеш - щях да ти го дам с десеторна, а не само тройна...MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
@Suppish: Бях на 20 преди доста години - първо действах, а после мислех. Това имам предвид. А и във форума не се правят изключения... А, че сте пълноценни - не го отричамSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ele написа:Не ме намисайте!.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Това е все едно, като "интересясвам" се.Някъде от интересен ... "интересясвам се" - правя се на интересен.Другия вариант е да е като "двайс’ту лева" или "доматиту", но ... ele ще каже..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Мисля, че от самото начало тази тема тръгна уродливо. Към края уродливостта й се разви.Уважавам много колегата LаneStaley, разбирам и защо е пуснал поста си, макар че не е съвсем прав.Но да се гаврите с член на форума по този начин, независимо кой е той, не е редно.После ele ви била провокирала. Заключвам темата, а който има да казва нещо на ele - да й пише лично съобщение.Пък който е недоволен от решенията на модераторския екип - да прочете пак правилата на форума, в частта им "оспорване на модераторско решение".Революции тук не се допускат
Коментар
-
Immortal написа:Мисля, че от самото начало тази тема тръгна уродливо. Към края уродливостта й се разви.Уважавам много колегата LаneStaley, разбирам и защо е пуснал поста си, макар че не е съвсем прав.Но да се гаврите с член на форума по този начин, независимо кой е той, не е редно.После ele ви била провокирала. Заключвам темата, а който има да казва нещо на ele - да й пише лично съобщение.Пък който е недоволен от решенията на модераторския екип - да прочете пак правилата на форума, в частта им "оспорване на модераторско решение".Революции тук не се допускатAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар