Има и промяна в общото положение на Форума.Аз съм "в играта" още от изграждането на Фиат форум в България. Като започнем от ДИР-а и стигнем до тук към този момент.Виждал съм всякакви неща изписани, измислени, напудрени, раздели и събирания, огорчения и радост...Наистина, че колкото е по-комерсиален (достъпен) един форум, толкова повече индивиди се навъждат в него.От това няма как да се избяга. Просто оставаш или си тръгваш.Виждал съм и познавам много стари членове на форума, които вече не се навъртат именно заради такива индивиди. Всеки си избира все пак как да реагира.Лошото, че лично аз виждам, как някой си е купил Фиат по случайност, става "член" на Форума, бълва 1-2 години, докато е собственик на автомобила, глупости, продава колата и вече за него Форума не съществува.Напоследък все по-рядко пиша във Форума, макар, че го посещавам всеки ден по ХХ пъти.Уморих се да обяснявам неща по ХХ пъти едни и същи, изписани толкова пъти във форума и дори с първото мнение не си направиш труда да използваш търсачката преди да питаш.От горе на всичко идва някой, който пита нещо, от горе 30 теми с глупости и почти нищо конкретно.Взимам вече пряко отношение към темата, ако виждам, че някой съветва абсолютни глупости, като освен че нищо няма да има подобрение към даден проблем, то може само да навреди.Важното е всички да сме щастливи, което няма как да стане, ама поне да се правят взаимни компромиси.С твърдост и упорство до никъде не се достига.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит БАН на един Ценител
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Van_Wilder написа:Извинявам се,може да съм тъп може и друго.Какъв е смисъла от тази тема оплюване за някой направил грешка и казал нещо,което половината тук искат да го кажат.Или просто лов на вещица с цел да не се повтаря нещо подобно?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Van_Wilder написа:След прочетеното от вас и колегите,стигам до извода-да нов съм,ама дамата заслужава също един бан.Моите уважения към нея,ама за един час в който чета нейните изказвания и мен малко ме дразни.
Коментар
-
Аз друго не мога разбера... @Lane Staley и други интелигентни, и спорещи хора тук толкова ли не успяхте да игнорирате думите на един дразнещ всички ни елемент от женски род, че трябваше всяка тема да се превръща в един вид война - Тя срещу всички??? Няколко пъти ви призовавах да го направите, а защо спорихте с явно неудошевен предмет не мога да си обясня!?Между другото и на мен не ми стана ясно за, какво иде реч в темата освен за някакви банове....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Идеята за "ignore" бутон я даде колегата niko_ymn преди време. Обсъждали сме я, но както и Илко тогава каза - всеки разумен човек може да направи "Ignore" на даден потребител и без такъв бутон.Мислите че ЕЛЕ ви провокира? Ми що се хващате на провокациите й? Аз мисля, че форумът има нужда от член като нея, от време на време да разбунва духовете Грешката на колежката е, че не се появява по срещите. Там всякакви недоразумения се изглаждат...
Коментар
-
Immortal написа:Идеята за "ignore" бутон я даде колегата niko_ymn преди време. Обсъждали сме я, но както и Илко тогава каза - всеки разумен човек може да направи "Ignore" на даден потребител и без такъв бутон.Мислите че ЕЛЕ ви провокира? Ми що се хващате на провокациите й? Аз мисля, че форумът има нужда от член като нея, от време на време да разбунва духовете Грешката на колежката е, че не се появява по срещите. Там всякакви недоразумения се изглаждат...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Vladim написа:Аз друго не мога разбера... @Lane Staley и други интелигентни, и спорещи хора тук толкова ли не успяхте да игнорирате думите на един дразнещ всички ни елемент от женски род, че трябваше всяка тема да се превръща в един вид война - Тя срещу всички??? Няколко пъти ви призовавах да го направите, а защо спорихте с явно неудошевен предмет не мога да си обясня!?Между другото и на мен не ми стана ясно за, какво иде реч в темата освен за някакви банове....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
С риск да се повторя...... Харакири Незнам питал съм се дали не е феминистка или всякакъв тип човек, който е обиден на света - не стигам до никакво заключение. Феномена ele, моля те обясни на нас простосмъртните?!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Колега, не очаквай модераторският екип да дава някакви указания кой къде и какво да пише. Ако го прави ще се появи друга тема с въпроси защо го прави.Тези хора имат за цел да следят за спазване на елеметарните праивла на форума без които той едва ли би оцелял. При писането на над 1000 регистрирани потребителя на дене нормално да има конфликти, различни мнения, спорове. Ако започним да пъдим всички които не мислят като нас ще се превърнем в подобие (вярно бледо) на един друг фиатски форум ...Ако някой ви провокира или дразни просто не слизайте на неговото ниво и не му отговаряйте - толкова ли е над възможностите това, че желаете самият форум да ви налага някакви ограничения с бутони за игнориране. Както казах по горе тук сме разумни хора и би трябвало да следваме някакво ниво на поведение. Неразумните по един или друг начин ще ни напуснат - за това са правилата. Удостоете го с мълчание - ще пише 1-2 пъти пък ще престане.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар