Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит БАН на един Ценител

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    ...Идеята не е да я линчувам публично, а просто да и кажа това, което 99% от вас си мислят.
    Е, и? Отдавна съм и казал, какво мисля за нея и мнението ми не се различава от твоето макар да не съм използвал същите думи. След, като и това не съумя да разбере, или така и изнасяше просто я игнорирах и толкоз! Ако всички направят така, или поне по-голяма част от потребителите заради, които темите-спорове тук си струват мисля, че всичко ще е наред, а и нейният кеф за това, че се чувства център на вниманието ще изветрее! Така, че призовавам за N-ти път да игнорирате нейните писаници и да се приключи с тази драма!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Краси, Стайл, не сте ме разбрали - нито съм повече от някой друг, нито съм искал да обиждам някого, нито нищо - хващате се за думичката, без да вникнете в смисъла.... все тая

Коментар

Kuku написа:
        Краси, Стайл, не сте ме разбрали - нито съм повече от някой друг, нито съм искал да обиждам някого, нито нищо - хващате се за думичката, без да вникнете в смисъла.... все тая
        Колега ,не знам дали сме се разбрали за мечтата ти.Преди да напиша коментара си относно мечтите ти си направих труда да направя и справка за мненията ти във форума.Направи ми впечетление че 90% процента от коментарите ти са в секцията "Общи приказки"а, там съвсем не се пише само за Фиат.Малко не ми се вързва мечтата ти
        За съжаление, нито акъла ни е дорасъл толкова, нито марката позволява елитарно поведение на собствениците, а точно обратното - всеки втори може да събере пари за ФИАТ и айде.... количеството за сметка на качеството!Нали се сещаш, че повече от половината посетители на форума и близо 80-90% от собствениците на ФИАТ не знаят отговорите на елементарни въпроси свързани с марката. Техническата част изобщо не искам да я коментирам, че там нещата са плачевно-трагични ConfusedАйде кажи ми сега, за чий дедов са ни тия хора във форума, като нито са информирани, нито са образовани, нито са възпитани, нито са нищо....
        Не ми се влиза в прерикания.Аз лично не мисля да коментирам повече темата.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз съм писал ЛС с нея, и това не помага... Неможе да се осират темите на хората именно заради 1 дразнител. Трибуквеният феномен ми прилича на много на една напаст от преди доста години, която беше заляла България - мароканските скакалци. Обаче тука е един и от противоположния на мене пол....
          MB 280 S W108 67' - pickUp
          MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
          ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
          Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
          office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Един бан, неможе да вразуми и промени държанието на някой. Когато някой получи бан, единственото което може да се постигне с това е, да се спестят на останалите потребители, тъпи постове, на които могат да попаднат. Идиота си е идиот (говоря принципно) то си е до възпитание и дали имаш нещо в главата. Неможе някой с 50 мнения, регистриран преди 1 седмица или един месец, да се явява този, който ще съди кой крив, кой прав и да обижда. Аз за 400 мнения да съм обидил някой? Правилата са за това, за да се спазват, който не му харесва да си ходи. А относно вечната тема "Еле" искам само да попитам защитниците й, защо никой не се заяжда с мен или с някой друг ами с нея?
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
              Един бан, неможе да вразуми и промени държанието на някой. Когато някой получи бан, единственото което може да се постигне с това е, да се спестят на останалите потребители, тъпи постове, на които могат да попаднат. Идиота си е идиот (говоря принципно) то си е до възпитание и дали имаш нещо в главата. Неможе някой с 50 мнения, регистриран преди 1 седмица или един месец, да се явява този, който ще съди кой крив, кой прав и да обижда. Аз за 400 мнения да съм обидил някой? Правилата са за това, за да се спазват, който не му харесва да си ходи. А относно вечната тема "Еле" искам само да попитам защитниците й, защо никой не се заяжда с мен или с някой друг ами с нея?
              Защото не могат да възприемат крайно различното й мнение по въпросите, които се дискутират.

Коментар

Аз съм последната дупка на кавала тук- но да кажа и аз нещо:-Спрях да посещавам този форум поради причината ,че когато пуснах последната си тема- първият пост (отговор) беше :"Хвърляш семе в безкислородна безводна пустиня.’...на сватята още не и е пресъхнал кладенеца...’’...сухи бебешки дупенца на най-ниска цена...’’...(пийваш Нова Бразилия и циците ти се уголемяват)...’’...викам и Марче...’Поради что пускаш подобна тема във форум в който никой не ........................................."Опроверг ах това мнение с думите: Не е вярно- и тук ,като навсякаде си има хора и "хора"Във този форум има и такива, на които подобен пост ще докосне малко под повърхността на блатото.......... Но уви прав излезна колегата- един единствен написа по темата - дори модераторите оспамиха пейзажа. И това е......
                "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

защо нейното мнение винаги е на контра с общото??? Тя не гледа да изкаже мнение а да се заяде с някои
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

На мен ми е интересно къде е феном(еle)на и защо все още не се е включила? Или все пак гледа и дебне от страни, чакайки да заключат темата или някой да си изяде поредното предупреждение.....
                    MB 280 S W108 67' - pickUp
                    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
                      На мен ми е интересно къде е феном(еle)на и защо все още не се е включила? Или все пак гледа и дебне от страни, чакайки да заключат темата или някой да си изяде поредното предупреждение.....
                      колкото повече се пише, толкова повече се гъделичка самочувствието и4 страници станаха
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ilkor написа:
                        За такива думи всеки в този форум ще получи същото. Просто така се случи че аз ги прочетох първи.Да се спори по една тема е едно - да се обижда някой затова че не споделя същото мнение е друго.Може ele често да е с различно мнение по темите които дискутираме, но това не дава на никой право да я обижда по този начин.Същият потребител на 16 Юли беше предупреден за обида отново към нея. Днес - 21 Юли е видно че предупреждението не е изиграло своята роля.Сега ще изчакаме 3 месеца ...
                        Това, че е с различно мнение, с желанието и да е опозиция за всичко може да изкара извън нерви май всеки. Май й е мечтата на живота да е тя най-правата и да е нейна последната дума.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

krasio_79bs написа:
                          ....
                          За всичко си има причина, Краси - разделите за помощ изобщо не ги отварям, камоли да пиша в тях - просто нямам нерви да отговарям на въпроси от сорта "масло в 4 туби по 1л. ли да си купя или 1 туба от 4л.", при положение, че информацията, която е нужна на потребителя вече я има написана на няколко места Това е едно на ръка, другото е, че съобщенията във форума не могат да бъдат критерий за един човек и въпреки, че много хора казват "какъвто е във форума, такъв е и на живо" аз изобщо не съм съгласен, защото не си спомням да си ми бил обиден на "Люляците" пък сега ми се обиждаш - на живо е малко по-различно Точно за това казах, че допускането на регистрации може да става по заслуги, с изпит, с препоръка и прочие.... идилия, за съжаление неосъществима!Та в заключение мога да кажа, че моето мнение (моята мечта) е една безкрайно обширна тема и няма как да бъде събрана в един пост, а точно в това не поискахте да вникнете вие с колегата Стайл и аз ви казах, че не ме разбирате

Коментар

Игнориране
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Kuku написа:
                              krasio_79bs написа:
                              ....
                              За всичко си има причина, Краси - разделите за помощ изобщо не ги отварям, камоли да пиша в тях - просто нямам нерви да отговарям на въпроси от сорта "масло в 4 туби по 1л. ли да си купя или 1 туба от 4л.", при положение, че информацията, която е нужна на потребителя вече я има написана на няколко места Това е едно на ръка, другото е, че съобщенията във форума не могат да бъдат критерий за един човек и въпреки, че много хора казват "какъвто е във форума, такъв е и на живо" аз изобщо не съм съгласен, защото не си спомням да си ми бил обиден на "Люляците" пък сега ми се обиждаш - на живо е малко по-различно Точно за това казах, че допускането на регистрации може да става по заслуги, с изпит, с препоръка и прочие.... идилия, за съжаление неосъществима!Та в заключение мога да кажа, че моето мнение (моята мечта) е една безкрайно обширна тема и няма как да бъде събрана в един пост, а точно в това не поискахте да вникнете вие с колегата Стайл и аз ви казах, че не ме разбирате
                              Нормално е колега,просто не съм очаквал такова мнение от теб.Не си правя изводи за теб от коментарите ти.Мисълта ми е че именно това че сме толкова различни за мен прави форума толкова интересен и полезен.На това се дължи и разнообразието на темите във форума.Нормално е когато членуваш от толкова време във форума да ти е писнало от подобни въпроси.Но ние новобранците как да се научим ако нямате желание да ни помогнете?За това се чудя на мечтата ти.А ти замислял ли си се колко ли кадърни и интересни хора ще изтървем ако се въведат такива критерии за форума.А относно срещите ни лице в лице и чаша в чаша нямам нищо против и се надявам да има още доста такива.За мен въпроса приключва без лоши помисли и чувства.Надявам се и за теб да е така. ПП. Сега се сещам че с теб даже обсъждахме във фоайето на хотела постовете на "Ценител" и предното му предупреждение.И тогава също споменах че съм се запознал с него и съм учуден на коментарите му.Но както казах и по рано напълно съм съгласен с наложеното му наказание.На другата среща сладоледа е от мен,ако обещаеш да не го оставяш в количката на Калина
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Просто темата е много обширна и е по-добре наистина да спрем до тук!А сладоледа после си го взех и си го изпих

Коментар

Working...
                                X