Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит БАН на един Ценител
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Kuku написа:Краси, Стайл, не сте ме разбрали - нито съм повече от някой друг, нито съм искал да обиждам някого, нито нищо - хващате се за думичката, без да вникнете в смисъла.... все таяЗа съжаление, нито акъла ни е дорасъл толкова, нито марката позволява елитарно поведение на собствениците, а точно обратното - всеки втори може да събере пари за ФИАТ и айде.... количеството за сметка на качеството!Нали се сещаш, че повече от половината посетители на форума и близо 80-90% от собствениците на ФИАТ не знаят отговорите на елементарни въпроси свързани с марката. Техническата част изобщо не искам да я коментирам, че там нещата са плачевно-трагични ConfusedАйде кажи ми сега, за чий дедов са ни тия хора във форума, като нито са информирани, нито са образовани, нито са възпитани, нито са нищо....
Коментар
-
И аз съм писал ЛС с нея, и това не помага... Неможе да се осират темите на хората именно заради 1 дразнител. Трибуквеният феномен ми прилича на много на една напаст от преди доста години, която беше заляла България - мароканските скакалци. Обаче тука е един и от противоположния на мене пол....MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Един бан, неможе да вразуми и промени държанието на някой. Когато някой получи бан, единственото което може да се постигне с това е, да се спестят на останалите потребители, тъпи постове, на които могат да попаднат. Идиота си е идиот (говоря принципно) то си е до възпитание и дали имаш нещо в главата. Неможе някой с 50 мнения, регистриран преди 1 седмица или един месец, да се явява този, който ще съди кой крив, кой прав и да обижда. Аз за 400 мнения да съм обидил някой? Правилата са за това, за да се спазват, който не му харесва да си ходи. А относно вечната тема "Еле" искам само да попитам защитниците й, защо никой не се заяжда с мен или с някой друг ами с нея?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:Един бан, неможе да вразуми и промени държанието на някой. Когато някой получи бан, единственото което може да се постигне с това е, да се спестят на останалите потребители, тъпи постове, на които могат да попаднат. Идиота си е идиот (говоря принципно) то си е до възпитание и дали имаш нещо в главата. Неможе някой с 50 мнения, регистриран преди 1 седмица или един месец, да се явява този, който ще съди кой крив, кой прав и да обижда. Аз за 400 мнения да съм обидил някой? Правилата са за това, за да се спазват, който не му харесва да си ходи. А относно вечната тема "Еле" искам само да попитам защитниците й, защо никой не се заяжда с мен или с някой друг ами с нея?
Коментар
-
Аз съм последната дупка на кавала тук- но да кажа и аз нещо:-Спрях да посещавам този форум поради причината ,че когато пуснах последната си тема- първият пост (отговор) беше :"Хвърляш семе в безкислородна безводна пустиня.’...на сватята още не и е пресъхнал кладенеца...’’...сухи бебешки дупенца на най-ниска цена...’’...(пийваш Нова Бразилия и циците ти се уголемяват)...’’...викам и Марче...’Поради что пускаш подобна тема във форум в който никой не ........................................."Опроверг ах това мнение с думите: Не е вярно- и тук ,като навсякаде си има хора и "хора"Във този форум има и такива, на които подобен пост ще докосне малко под повърхността на блатото.......... Но уви прав излезна колегата- един единствен написа по темата - дори модераторите оспамиха пейзажа. И това е......
"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
На мен ми е интересно къде е феном(еle)на и защо все още не се е включила? Или все пак гледа и дебне от страни, чакайки да заключат темата или някой да си изяде поредното предупреждение.....MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:На мен ми е интересно къде е феном(еle)на и защо все още не се е включила? Или все пак гледа и дебне от страни, чакайки да заключат темата или някой да си изяде поредното предупреждение.....
Коментар
-
ilkor написа:За такива думи всеки в този форум ще получи същото. Просто така се случи че аз ги прочетох първи.Да се спори по една тема е едно - да се обижда някой затова че не споделя същото мнение е друго.Може ele често да е с различно мнение по темите които дискутираме, но това не дава на никой право да я обижда по този начин.Същият потребител на 16 Юли беше предупреден за обида отново към нея. Днес - 21 Юли е видно че предупреждението не е изиграло своята роля.Сега ще изчакаме 3 месеца ...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
krasio_79bs написа:....Това е едно на ръка, другото е, че съобщенията във форума не могат да бъдат критерий за един човек и въпреки, че много хора казват "какъвто е във форума, такъв е и на живо" аз изобщо не съм съгласен, защото не си спомням да си ми бил обиден на "Люляците" пък сега ми се обиждаш - на живо е малко по-различно
Точно за това казах, че допускането на регистрации може да става по заслуги, с изпит, с препоръка и прочие.... идилия, за съжаление неосъществима!Та в заключение мога да кажа, че моето мнение (моята мечта) е една безкрайно обширна тема и няма как да бъде събрана в един пост, а точно в това не поискахте да вникнете вие с колегата Стайл и аз ви казах, че не ме разбирате
Коментар
-
Kuku написа:krasio_79bs написа:....Това е едно на ръка, другото е, че съобщенията във форума не могат да бъдат критерий за един човек и въпреки, че много хора казват "какъвто е във форума, такъв е и на живо" аз изобщо не съм съгласен, защото не си спомням да си ми бил обиден на "Люляците" пък сега ми се обиждаш - на живо е малко по-различно
Точно за това казах, че допускането на регистрации може да става по заслуги, с изпит, с препоръка и прочие.... идилия, за съжаление неосъществима!Та в заключение мога да кажа, че моето мнение (моята мечта) е една безкрайно обширна тема и няма как да бъде събрана в един пост, а точно в това не поискахте да вникнете вие с колегата Стайл и аз ви казах, че не ме разбирате
ПП. Сега се сещам че с теб даже обсъждахме във фоайето на хотела постовете на "Ценител" и предното му предупреждение.И тогава също споменах че съм се запознал с него и съм учуден на коментарите му.Но както казах и по рано напълно съм съгласен с наложеното му наказание.На другата среща сладоледа е от мен,ако обещаеш да не го оставяш в количката на Калина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар