BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит БАН на един Ценител
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
ilkor написа:Колега, не очаквай модераторският екип да дава някакви указания кой къде и какво да пише. Ако го прави ще се появи друга тема с въпроси защо го прави.Тези хора имат за цел да следят за спазване на елеметарните праивла на форума без които той едва ли би оцелял. При писането на над 1000 регистрирани потребителя на дене нормално да има конфликти, различни мнения, спорове. Ако започним да пъдим всички които не мислят като нас ще се превърнем в подобие (вярно бледо) на един друг фиатски форум ...Ако някой ви провокира или дразни просто не слизайте на неговото ниво и не му отговаряйте - толкова ли е над възможностите това, че желаете самият форум да ви налага някакви ограничения с бутони за игнориране. Както казах по горе тук сме разумни хора и би трябвало да следваме някакво ниво на поведение. Неразумните по един или друг начин ще ни напуснат - за това са правилата. Удостоете го с мълчание - ще пише 1-2 пъти пък ще престане.Ето това мнение съвпада с виждането ми за управлението на форума от членовете, които са го създали!
Коментар
-
Suppish написа:С риск да се повторя...... Харакири Незнам питал съм се дали не е феминистка или всякакъв тип човек, който е обиден на света - не стигам до никакво заключение. Феномена ele, моля те обясни на нас простосмъртните?!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Руди, аз пък да ти кажа, елитарното съществувание на подобен форум е моя мечта - признавам си!Затворен форум с официално одобрение на регистрациите от хора, а не от служебни въпроси и анкети. Приемане по заслуги, изпит и прочие - както щеш го наричай.За съжаление, нито акъла ни е дорасъл толкова, нито марката позволява елитарно поведение на собствениците, а точно обратното - всеки втори може да събере пари за ФИАТ и айде.... количеството за сметка на качеството!Нали се сещаш, че повече от половината посетители на форума и близо 80-90% от собствениците на ФИАТ не знаят отговорите на елементарни въпроси свързани с марката. Техническата част изобщо не искам да я коментирам, че там нещата са плачевно-трагичниАйде кажи ми сега, за чий дедов са ни тия хора във форума, като нито са информирани, нито са образовани, нито са възпитани, нито са нищо....Пак ви казвам, проблема НЕ е в личността, а е комплексен
П.П.НЕ визирам никого и не нападам никого - моля да ме извините, ако по-някакъв начин съм засегнал половината форум
Коментар
-
Lane Staley написа:И това е идеята на темата - Ele, осъзнай се малко, поспри се, ти не си ( предполагам ) 15 годишен хормонално нестабилен пубертет. Идеята не е да я линчувам публично, а просто да и кажа това, което 99% от вас си мислят.
Коментар
-
LiGuru написа:Lane Staley написа:И това е идеята на темата - Ele, осъзнай се малко, поспри се, ти не си ( предполагам ) 15 годишен хормонално нестабилен пубертет. Идеята не е да я линчувам публично, а просто да и кажа това, което 99% от вас си мислят.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Kuku написа:Руди, аз пък да ти кажа, елитарното съществувание на подобен форум е моя мечта - признавам си!Затворен форум с официално одобрение на регистрациите от хора, а не от служебни въпроси и анкети. Приемане по заслуги, изпит и прочие - както щеш го наричай.За съжаление, нито акъла ни е дорасъл толкова, нито марката позволява елитарно поведение на собствениците, а точно обратното - всеки втори може да събере пари за ФИАТ и айде.... количеството за сметка на качеството!Нали се сещаш, че повече от половината посетители на форума и близо 80-90% от собствениците на ФИАТ не знаят отговорите на елементарни въпроси свързани с марката. Техническата част изобщо не искам да я коментирам, че там нещата са плачевно-трагичниАйде кажи ми сега, за чий дедов са ни тия хора във форума, като нито са информирани, нито са образовани, нито са възпитани, нито са нищо....Пак ви казвам, проблема НЕ е в личността, а е комплексен
П.П.НЕ визирам никого и не нападам никого - моля да ме извините, ако по-някакъв начин съм засегнал половината форум
Искам извинение за оскърблението под формата на НЕ-търкалящо се шише
Кики - и аз като тебе си мечтая отдавна за нещо като Офроуд форума, ама не става.Ония са железни - пишеш ли глупости, спам или флудваш - бегай, не пишеш ли редовно поне по малко - отнемат ти правата да пишеш изобщо - явно няма с какво да обогатиш форума. Да не говорим че разделите достъпни само за регистрирани потребители са пълни с уникална информация.Да ама при нас не става - и ти го каза защо.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Kuku написа:Руди, аз пък да ти кажа, елитарното съществувание на подобен форум е моя мечта - признавам си!Затворен форум с официално одобрение на регистрациите от хора, а не от служебни въпроси и анкети. Приемане по заслуги, изпит и прочие - както щеш го наричай.За съжаление, нито акъла ни е дорасъл толкова, нито марката позволява елитарно поведение на собствениците, а точно обратното - всеки втори може да събере пари за ФИАТ и айде.... количеството за сметка на качеството!Нали се сещаш, че повече от половината посетители на форума и близо 80-90% от собствениците на ФИАТ не знаят отговорите на елементарни въпроси свързани с марката. Техническата част изобщо не искам да я коментирам, че там нещата са плачевно-трагичниАйде кажи ми сега, за чий дедов са ни тия хора във форума, като нито са информирани, нито са образовани, нито са възпитани, нито са нищо....Пак ви казвам, проблема НЕ е в личността, а е комплексен
Коментар
-
KuKu, ти защо си мислиш, че си нещо повече от други (цитирам: "половината форум"), които изобщо не познаваш? Аз също знаех много малко за автомобилите като цяло, преди да започна да чета точно този форум. И не е ли по-важно такива като мен да обогатяват знанията си, отколкото 5 човека дето всичко си знаят да си пишат само те? А твоята идея е лесно осъществима - съберете се 5, 10, 20 или 50 човека и си направете форум, в който да си пишете сами. Друг въпрос - коя марка в България "позволява елитарно поведение на собствениците", като точно ти преди време беше казал, а и то си е така, че най-скъпите коли ги карат само мутри. Че те да не разбират повече от мен от автомобили или пък са със завиден интелект? Не мисля, че трябва да знам историята на Фиат или на Ауди или на Рено, за да си купя съответната кола и да се регистрирам в такъв форум.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Suppish написа:Проблема е там, че тя присъства в почти всички теми и то винаги с противоположни изказвания, които според мен целят именно да се създаде конфликт!
Коментар
-
LiGuru написа:Lane Staley написа:И това е идеята на темата - Ele, осъзнай се малко, поспри се, ти не си ( предполагам ) 15 годишен хормонално нестабилен пубертет. Идеята не е да я линчувам публично, а просто да и кажа това, което 99% от вас си мислят.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Коментар
-
Руди, след като прочетеш буквално 1132 пъти -> "Колеги, с какво масло си карате колата", ще те питам дали ще ти хареса, дали въобще ще отвориш и самата тема да прочетеш вътре в нея.Имаш ентусиазъм, виждам.Както казах, всеки си прави своите изводи и сам решава дали да пише или не, дали да съществува или не, дали да псува или не!Както се каза, никой не е тук на сила.Също така - има си правила. Има и падари, които да следят за изпълнението на правилата. Защото без въпросните падари, цялото стадно няма да съществува.п.п. А относно темата, еле, и подобни - който има проблем с нея или него или все тая с кой, ами има ЛС за тази работа.п.п.2 - Какво би станало ако регистрацията във форума би трувала пари - да речем 10лв. Ще има по-голям ред. И ще пишат хора, които има с какво да помогнат, или ще имат наистина желание да контактуват с идеята на форума. Такива, които влизат за шоуто ще бъдат определено по-малко :PA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар