Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит БАН на един Ценител

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    Има и промяна в общото положение на Форума.Аз съм "в играта" още от изграждането на Фиат форум в България. Като започнем от ДИР-а и стигнем до тук към този момент.Виждал съм всякакви неща изписани, измислени, напудрени, раздели и събирания, огорчения и радост...Наистина, че колкото е по-комерсиален (достъпен) един форум, толкова повече индивиди се навъждат в него.От това няма как да се избяга. Просто оставаш или си тръгваш.Виждал съм и познавам много стари членове на форума, които вече не се навъртат именно заради такива индивиди. Всеки си избира все пак как да реагира.Лошото, че лично аз виждам, как някой си е купил Фиат по случайност, става "член" на Форума, бълва 1-2 години, докато е собственик на автомобила, глупости, продава колата и вече за него Форума не съществува.Напоследък все по-рядко пиша във Форума, макар, че го посещавам всеки ден по ХХ пъти.Уморих се да обяснявам неща по ХХ пъти едни и същи, изписани толкова пъти във форума и дори с първото мнение не си направиш труда да използваш търсачката преди да питаш.От горе на всичко идва някой, който пита нещо, от горе 30 теми с глупости и почти нищо конкретно. Взимам вече пряко отношение към темата, ако виждам, че някой съветва абсолютни глупости, като освен че нищо няма да има подобрение към даден проблем, то може само да навреди.Важното е всички да сме щастливи, което няма как да стане, ама поне да се правят взаимни компромиси.С твърдост и упорство до никъде не се достига.
    Не мислех да се намесвам в "Съвета на Старейшините", но влезте в който и да е форум и ще прочетете такова мнение от някой отдавна регистриран.ВО,извинявай но звучиш като свекърва подредила дома си по своему и новонастанилите се млади й пречат.Аз лично се регистрирах след като си купих Фиат-а, потърсих в Гугъл лети джанти и ми излязоха обяви от форума.Въобще не съм и знаел, че го има - какво лошо има?Колко от вас са регистрирани във форумите на японските коли например? Питам ,защото в темата за тях много хора писаха, че следващата им кола може да е японска. Естествено човек, който е търсил във форума решение на технически проблеми и съвети след като продаде колата да влиза все по-рядко,а тези които сега си купуват да получават същите проблеми и да имат същите въпроси - нали колите са същите?Мисля си, че и всички тези новорегистрирани "празноглавци" поддържат рейтинга на форума висок като гласуват за него с ентусиазма на "младите".Другият вариант е да го затворите за нова регистрация и да си пишете само вие, но вече няма да е ФИАТ-форум - самата идея за форума е свързана с марката.За грубия тон - и аз съм против, но за поучително-назидателния - също

Коментар

ilkor написа:
      Колега, не очаквай модераторският екип да дава някакви указания кой къде и какво да пише. Ако го прави ще се появи друга тема с въпроси защо го прави.Тези хора имат за цел да следят за спазване на елеметарните праивла на форума без които той едва ли би оцелял. При писането на над 1000 регистрирани потребителя на дене нормално да има конфликти, различни мнения, спорове. Ако започним да пъдим всички които не мислят като нас ще се превърнем в подобие (вярно бледо) на един друг фиатски форум ...Ако някой ви провокира или дразни просто не слизайте на неговото ниво и не му отговаряйте - толкова ли е над възможностите това, че желаете самият форум да ви налага някакви ограничения с бутони за игнориране. Както казах по горе тук сме разумни хора и би трябвало да следваме някакво ниво на поведение. Неразумните по един или друг начин ще ни напуснат - за това са правилата. Удостоете го с мълчание - ще пише 1-2 пъти пък ще престане.
      Ето това мнение съвпада с виждането ми за управлението на форума от членовете, които са го създали!

Коментар

Suppish написа:
        С риск да се повторя...... Харакири Незнам питал съм се дали не е феминистка или всякакъв тип човек, който е обиден на света - не стигам до никакво заключение. Феномена ele, моля те обясни на нас простосмъртните?!
        Ето пример как без дори да е писала в темата ele бива нападната, после защо се заключвали темите?! Между другото "не знам" са две думи.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Руди, аз пък да ти кажа, елитарното съществувание на подобен форум е моя мечта - признавам си!Затворен форум с официално одобрение на регистрациите от хора, а не от служебни въпроси и анкети. Приемане по заслуги, изпит и прочие - както щеш го наричай.За съжаление, нито акъла ни е дорасъл толкова, нито марката позволява елитарно поведение на собствениците, а точно обратното - всеки втори може да събере пари за ФИАТ и айде.... количеството за сметка на качеството!Нали се сещаш, че повече от половината посетители на форума и близо 80-90% от собствениците на ФИАТ не знаят отговорите на елементарни въпроси свързани с марката. Техническата част изобщо не искам да я коментирам, че там нещата са плачевно-трагични Айде кажи ми сега, за чий дедов са ни тия хора във форума, като нито са информирани, нито са образовани, нито са възпитани, нито са нищо....Пак ви казвам, проблема НЕ е в личността, а е комплексен П.П.НЕ визирам никого и не нападам никого - моля да ме извините, ако по-някакъв начин съм засегнал половината форум

Коментар

Lane Staley написа:
            И това е идеята на темата - Ele, осъзнай се малко, поспри се, ти не си ( предполагам ) 15 годишен хормонално нестабилен пубертет. Идеята не е да я линчувам публично, а просто да и кажа това, което 99% от вас си мислят.
            От къде вадиш тоя ресурс, вторнишки с глупости да се занимавaш? Що не се разберете с тази колежка на лична среща и там да си нагодите инфантилното поведение един спрямо друг. Поне за мен е ясно, че каквото и да каже (пише) тази лейди, веднага некои ще и скочи, това ме дразни и в теми в които тя има участие не влизам и толкова.И мен ме дразнят нещица като: Лефски, Говеда и подобни и само чакам да ми изтече наказанието та да си псувам пак.....

Коментар

LiGuru написа:
              Lane Staley написа:
              И това е идеята на темата - Ele, осъзнай се малко, поспри се, ти не си ( предполагам ) 15 годишен хормонално нестабилен пубертет. Идеята не е да я линчувам публично, а просто да и кажа това, което 99% от вас си мислят.
              От къде вадиш тоя ресурс, вторнишки с глупости да се занимавaш? Що не се разберете с тази колежка на лична среща и там да си нагодите инфантилното поведение един спрямо друг. Поне за мен е ясно, че каквото и да каже (пише) тази лейди, веднага некои ще и скочи, това ме дразни и в теми в които тя има участие не влизам и толкова.И мен ме дразнят нещица като: Лефски, Говеда и подобни и само чакам да ми изтече наказанието та да си псувам пак.....
              Проблема е там, че тя присъства в почти всички теми и то винаги с противоположни изказвания, които според мен целят именно да се създаде конфликт!
              MB 280 S W108 67' - pickUp
              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Kuku написа:
                Руди, аз пък да ти кажа, елитарното съществувание на подобен форум е моя мечта - признавам си!Затворен форум с официално одобрение на регистрациите от хора, а не от служебни въпроси и анкети. Приемане по заслуги, изпит и прочие - както щеш го наричай.За съжаление, нито акъла ни е дорасъл толкова, нито марката позволява елитарно поведение на собствениците, а точно обратното - всеки втори може да събере пари за ФИАТ и айде.... количеството за сметка на качеството!Нали се сещаш, че повече от половината посетители на форума и близо 80-90% от собствениците на ФИАТ не знаят отговорите на елементарни въпроси свързани с марката. Техническата част изобщо не искам да я коментирам, че там нещата са плачевно-трагични Айде кажи ми сега, за чий дедов са ни тия хора във форума, като нито са информирани, нито са образовани, нито са възпитани, нито са нищо....Пак ви казвам, проблема НЕ е в личността, а е комплексен П.П.НЕ визирам никого и не нападам никого - моля да ме извините, ако по-някакъв начин съм засегнал половината форум
                Аз пък съм пряко обиден Искам извинение за оскърблението под формата на НЕ-търкалящо се шише Кики - и аз като тебе си мечтая отдавна за нещо като Офроуд форума, ама не става.Ония са железни - пишеш ли глупости, спам или флудваш - бегай, не пишеш ли редовно поне по малко - отнемат ти правата да пишеш изобщо - явно няма с какво да обогатиш форума. Да не говорим че разделите достъпни само за регистрирани потребители са пълни с уникална информация.Да ама при нас не става - и ти го каза защо.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Kuku написа:
                  На мен такъв елитарен форум ми изглежда като дългогодишен брак - знаеш до болка всичко на всеки - пълна скука. Мисля че с "шаренията" /не кича/ е по-весело .А за това до колко марката на колата определя акъла не съм съгласен. Аз съм в "японските" форуми от 2003 г. - всичко е абсолютно същото - ми то и хората сме все от тази държава, така че ако имам БМВ Х6 едва ли ще поумнея

Коментар

KuKu, ти защо си мислиш, че си нещо повече от други (цитирам: "половината форум"), които изобщо не познаваш? Аз също знаех много малко за автомобилите като цяло, преди да започна да чета точно този форум. И не е ли по-важно такива като мен да обогатяват знанията си, отколкото 5 човека дето всичко си знаят да си пишат само те? А твоята идея е лесно осъществима - съберете се 5, 10, 20 или 50 човека и си направете форум, в който да си пишете сами. Друг въпрос - коя марка в България "позволява елитарно поведение на собствениците", като точно ти преди време беше казал, а и то си е така, че най-скъпите коли ги карат само мутри. Че те да не разбират повече от мен от автомобили или пък са със завиден интелект? Не мисля, че трябва да знам историята на Фиат или на Ауди или на Рено, за да си купя съответната кола и да се регистрирам в такъв форум.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Suppish написа:
                      Проблема е там, че тя присъства в почти всички теми и то винаги с противоположни изказвания, които според мен целят именно да се създаде конфликт!
                      И какво от това? :P Регистрацияте е за без мангизи, всеки може да си пише каквото му е на душата. Като не е в нормите ще си правят компания с колегата cenitel в некой друг форум... голяма работа.А и за елитарите и анти такивата ... Вторник е бе хора... ей сега сряда и петък минават и пак време за плаж, биричка ... какво се напрягате толкова, в студа какво ще правим :D

Коментар

LiGuru написа:
                        Lane Staley написа:
                        Абе тя стана бетер Братя Аргирови бе. Отвориш тема да прочетеш нещо - тя там. Избягаш и отидеш в друга - тя вече минала, въргала станал, темата заминала на майната си... Третата тъкмо напишеш нещо и хоп, трибуквения ник пак се появява и ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Kuku написа:
                          Колега,ти направо ми уби ентусиазма за разпространение на визитки с покана за регистрация.И аз преди да си купя Фиата не знаех много за него.Регистрирах се във форума с идея да науча повече за Фиат и да се запозная с нови и интересни хора.Все пак живота не е само ФИАТ.Заел съм се със собствени сили и средства да направя нещо с което да популязирам форума.И честно да ти кажа мнението ти ме обижда.Да се надяваме че форума няма да се превърне в една сбъдната твоя мечта.Във форума има толкова много полезни теми които нямат нищо общо с марката ФИАТ, а предполагам са помогнали на доста хора.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Дали е случайност, че повечето колеги, които споделят мненията си в тази тема имат предупреждения Просто отбелязвам факт, набиващ се в очите ми Осъзнавам, между другото, че ако не бях модератор, сигурно и аз щях да се мъдря с предупреждение. (ей, то имало файда от модераторството )

Коментар

Руди, след като прочетеш буквално 1132 пъти -> "Колеги, с какво масло си карате колата", ще те питам дали ще ти хареса, дали въобще ще отвориш и самата тема да прочетеш вътре в нея.Имаш ентусиазъм, виждам.Както казах, всеки си прави своите изводи и сам решава дали да пише или не, дали да съществува или не, дали да псува или не!Както се каза, никой не е тук на сила.Също така - има си правила. Има и падари, които да следят за изпълнението на правилата. Защото без въпросните падари, цялото стадно няма да съществува.п.п. А относно темата, еле, и подобни - който има проблем с нея или него или все тая с кой, ами има ЛС за тази работа.п.п.2 - Какво би станало ако регистрацията във форума би трувала пари - да речем 10лв. Ще има по-голям ред. И ще пишат хора, които има с какво да помогнат, или ще имат наистина желание да контактуват с идеята на форума. Такива, които влизат за шоуто ще бъдат определено по-малко :P
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Мммммм да и мен колеЖката ме дразни много ама си писахме на лично и се разбрахме.

Коментар

Working...
                                X