Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си сменя паролата на интернет-а през рутер.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Приятелю, с теб си изгладихме вижданията, земи ги зарежи тия хейтъри, че както веднъж каза по мой адрес - писнало ми е да рина след такива майстори... и такива като колегата ми от Варна...Правилен съвет даваш, но КОЙ ДА ЧЕТЕ? Чукча не е читател, чукча е писател!
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Re: Как да си сменя паролата на интернет-а през рутер.

deadairplane написа:
      Обиждам се, че спамиш във всяка тема без дори да си имаш и понятие от въпросната тема.
      Ти познаваш ли ме "приятелю" ??? Кой и какъв си ти, че да се изказваш колко знам аз ??? Макар, че съм само на 23 години имам диплома за висше образование специалност КТТ (Комуникационна техника и технологии)(в която за твое сведение влизаше само един на 500 човека), в момента уча магистратура, и най-вече работя в областта на телекомуникациите (и по-точно мрежи) от 2 години.. Така че мери си приказките кой какво знае може и т.н. И не си ти човека, който ще ми казва какво и къде да пиша !
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev, bachev... Нахендри се на голям чеп. Тая твойта диплома можеш да я навиеш на руло и да я завреш там дето те грее най-малко слънцето. Избора го оставям на теб. deadairplane си бърше дупето с дипломи като твоята..., аз си паля барбекюто. Като станеш на 36 и си работил 20 години КТТ - ела да се месиш, моля те!
        Steliyan's Life!

Коментар

Навирайте си ги където искате. Под достойнството и образованието ми е да споря с такива като вас. Преди 20 години си се занимавал с мрежи на Правец 16-ка. Смешен си ми... Теб специално съм те игнорирал отдавна. Сега вече и самолета. Минавате в black листата просто.
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

А за какво ти е парола?
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Re: Как да си сменя паролата на интернет-а през рутер.

Коментар

Коментар

Самолете бе, остави го. Тоя пич тестостерона го пере яко и не умее нито да мисли нито нищо. Поне с теб спора беше готин, а тоя дори не може да изкара доводи... "Под образованието ми е"... пффф... ей, bachev аз съм тъп самоук селянин. Ама ми идват такива като тебе да кандидатстват за работа - приземяването е болезнено - винаги...
                  Steliyan's Life!

Коментар

////Punto//// написа:
                    Благодаря на всички които се отзоваха, сега съм на един друг комп, но когато се прибера вкъщи ще пробвам. Фирмата доставчик ми е НЕТ1. Тия са ми кръститли мрежата НЕТ1 и парола са ми сложили 87654321. Възможно ли е ако сменя името на мрежата и паролата да не ми тръгне отново интернет-а, и да трябва да ги викам тия да го настройват пак?
                    Tия НЕТ1 са ми любимци, за два месеца се запознах с всичките им хелп деск оператори, техници, шефове и какви ли не .... Там работят едни тесни специалисти с много дипломи от времето на ИМКО2 и военния интернет. Обади им се и да си оправят "устройствата" както те се изказват ... Пълни смешници са тия.Ако смениш паролата и не я забравиш няма да се батисат нещата. Ако имаш ищях напрово ги наври в нечии задник и сменяй ISP-то. Никой не ти ползва нета ВЕРВАЙ МИ!

Коментар

jenshen73 написа:
                      ей, bachev аз съм тъп самоук селянин.
                      Поне си признаваш Всички го установихме
                      jenshen73 написа:
                      Ама ми идват такива като тебе да кандидатстват за работа - приземяването е болезнено - винаги...
                      При такива като теб изобщо няма да си дам CV-то. Направи си самооценка какво представляваш, тогава критикувай хората.Зарекох се че няма да пиша, но не се сдържах. Спирам вече. Плюйте си колкото искате. То това говори достатъчно за Вас.
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev, щом си с такова образование, значи си учил нещата :P Колко е MTU-то при L2 на бриджнат интерфейс И като дадеш отговора, надявам се ще кажеш дали веднага си го написал, или си потърсил помощ, под каквато и да е форма.Никой не знае всичко, важното е да знаеш как да намериш отговора най-бързо. Тогава отново не се знае дали ще успееш, като винаги можеш да стигнеш и да питаш някой друг - това не е срамно.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колеги какво стана пак? Обсра се темата! И защо? Зов за помощ се превърна във вадене на кирливи ризи! И всичко това заради непремерени изрази от колегата Бачев! Ами колега, мери си приказките бре! Сам си вкарваш автоголове, после се цупиш! То за тва нещо се иска дупе!
                          Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Forsaken написа:
                            Колеги какво стана пак? Обсра се темата! И защо? Зов за помощ се превърна във вадене на кирливи ризи! И всичко това заради непремерени изрази от колегата Бачев! Ами колега, мери си приказките бре! Сам си вкарваш автоголове, после се цупиш! То за тва нещо се иска дупе!
                            Аз дадох приличен отговор на колегата написал темата. От там нататък многознайковците се намесиха. Така че ще ме извинявате
                            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Моля модераторския екип да заключи темата, тъй като е изчерпана. Да не говорим, че колегите които плюят си извикаха и подкрепа. Явно......
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                                Моля модераторския екип да заключи темата, тъй като е изчерпана. Да не говорим, че колегите които плюят си извикаха и подкрепа. Явно......
                                Не е вярно, колега, дойде ми отвътре! Още на втория ти пост се възмутих и щях да те захапя, но се въздържах! Това може да е обръщение към накой твой съуеник, но не и към хора, които не си виждал! Елементарно възпитание. Аз също не познавам колегите лично, за което много съжалявам, дори не съм си писал с тях, така че няма никакво обвързване между нас! Хайде наистина да спрем по темата!Колега ////Punto////, я кажи какво стана в крайна сметка, че тука взеха да гърмят бушони вече! :D
                                Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Working...
                                X