Приятелю, с теб си изгладихме вижданията, земи ги зарежи тия хейтъри, че както веднъж каза по мой адрес - писнало ми е да рина след такива майстори... и такива като колегата ми от Варна...Правилен съвет даваш, но КОЙ ДА ЧЕТЕ? Чукча не е читател, чукча е писател!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си сменя паролата на интернет-а през рутер.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Как да си сменя паролата на интернет-а през рутер.
deadairplane написа:Обиждам се, че спамиш във всяка тема без дори да си имаш и понятие от въпросната тема.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev, bachev... Нахендри се на голям чеп. Тая твойта диплома можеш да я навиеш на руло и да я завреш там дето те грее най-малко слънцето. Избора го оставям на теб. deadairplane си бърше дупето с дипломи като твоята..., аз си паля барбекюто. Като станеш на 36 и си работил 20 години КТТ - ела да се месиш, моля те!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Навирайте си ги където искате. Под достойнството и образованието ми е да споря с такива като вас. Преди 20 години си се занимавал с мрежи на Правец 16-ка. Смешен си ми... Теб специално съм те игнорирал отдавна. Сега вече и самолета. Минавате в black листата просто.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
Самолете бе, остави го. Тоя пич тестостерона го пере яко и не умее нито да мисли нито нищо. Поне с теб спора беше готин, а тоя дори не може да изкара доводи... "Под образованието ми е"... пффф... ей, bachev аз съм тъп самоук селянин. Ама ми идват такива като тебе да кандидатстват за работа - приземяването е болезнено - винаги...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
////Punto//// написа:Благодаря на всички които се отзоваха, сега съм на един друг комп, но когато се прибера вкъщи ще пробвам. Фирмата доставчик ми е НЕТ1. Тия са ми кръститли мрежата НЕТ1 и парола са ми сложили 87654321. Възможно ли е ако сменя името на мрежата и паролата да не ми тръгне отново интернет-а, и да трябва да ги викам тия да го настройват пак?
Коментар
-
jenshen73 написа:ей, bachev аз съм тъп самоук селянин.Всички го установихме
jenshen73 написа:Ама ми идват такива като тебе да кандидатстват за работа - приземяването е болезнено - винаги...Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev, щом си с такова образование, значи си учил нещата :P Колко е MTU-то при L2 на бриджнат интерфейс
И като дадеш отговора, надявам се ще кажеш дали веднага си го написал, или си потърсил помощ, под каквато и да е форма.Никой не знае всичко, важното е да знаеш как да намериш отговора най-бързо. Тогава отново не се знае дали ще успееш, като винаги можеш да стигнеш и да питаш някой друг - това не е срамно.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колеги какво стана пак? Обсра се темата! И защо? Зов за помощ се превърна във вадене на кирливи ризи! И всичко това заради непремерени изрази от колегата Бачев! Ами колега, мери си приказките бре! Сам си вкарваш автоголове, после се цупиш! То за тва нещо се иска дупе!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Forsaken написа:Колеги какво стана пак? Обсра се темата! И защо? Зов за помощ се превърна във вадене на кирливи ризи! И всичко това заради непремерени изрази от колегата Бачев! Ами колега, мери си приказките бре! Сам си вкарваш автоголове, после се цупиш! То за тва нещо се иска дупе!Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Моля модераторския екип да заключи темата, тъй като е изчерпана. Да не говорим, че колегите които плюят си извикаха и подкрепа. Явно......Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар