По-принцип на тази марка тойота авенсиса е силния модел,а не толкова королата.Авенсиса е стабилна кола,здрава,но запомни те трябва да се поддържат ПОСТОЯННО и искат скъпа поддръжка.Не лоша кола,но опр моделите преди 2005-2006,след това погледни и аутобилд и други информациони сайтове.Електрониката и окачването им отказват,това го знам от притежаващ авенсис и корола-2007година и 2006 година.Иначе,частите им са доста скъпи.А за прелюда- карал съм имал съм на автокъщата-2 години не можахме да я продадем.Най-големите дърва от към поддръжка и вървене.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за мнението ви за японските автомобили
Collapse
Заключена тема
X
X
-
замисли се защо немския производител опел,ползва японският дизелов двигател исузу толкова успешно??? отговорът е простичък,защото двигателя е невероятен...имам поглед над две такива исузу астри,едната на баджанака,страхотна колица,отличен вървеж,ТИХ дизелов двигател-нещо което не мога да кажа за моят тд100 напримервтората е служебната ни астра комби 95-ти набор...тая кола кой ли не и се "изреди" как ли не я юркаха,в момента е развалина от издевателстване над нея.НО двигателя е както когато я взехме
инъче един колега има сивик купе 94,отличен вървеж,добра динамика,малко му гори масло,но още не я отварял да види от какво е.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Като цяло японските автомобили са много добри.За съжаление обаче, Тойота е най-малко японски автомобил от всички японски. По-малките модели ги правят в Турция, по-скъпите - в Англия.Аз бих ги подредил така - Хонда, Мицубиши, Тойота. Кръстникът ми има Авензис ’2001, дизел. Като цяло е доволен. Още като я взе, имаше някакъв теч на масло - уж беше пробка - накрая колата стоя в сервиза на Тойота в Сливен месец и половина докато му сменят маслената помпа. Струваше му около 700 лв цялата работа.
Коментар
-
paralesa написа:замисли се защо немския производител опел,ползва японският дизелов двигател исузу толкова успешно??? отговорът е простичък,защото двигателя е невероятен...имам поглед над две такива исузу астри,едната на баджанака,страхотна колица,отличен вървеж,ТИХ дизелов двигател-нещо което не мога да кажа за моят тд100 напримервтората е служебната ни астра комби 95-ти набор...тая кола кой ли не и се "изреди" как ли не я юркаха,в момента е развалина от издевателстване над нея.НО двигателя е както когато я взехме
инъче един колега има сивик купе 94,отличен вървеж,добра динамика,малко му гори масло,но още не я отварял да види от какво е.
Интересно, като им гледам рекламата - за най-успешен автомобил в Европа - що пък от всички европейски автомобили само те закъсаха толкова много в кризата?!? Малко ми звучат като Сергей Станишев - уж най-успешното управление на България (според него), пък го свалиха от власт със смазваща загуба на изборите...
Коментар
-
@Immortal: Toyota Hilux за Европейският пазар се произвежда познай къде... ЮАР.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: re
Simo_Raibera написа:Благодаря за мненията.....мисля да си запазя Пуното и да си взема още една кола,реших го вече,да е Японска .Да ме прощават колегите, ама Пунто ряпа да яде
Коментар
-
И аз много се чудех за японка...Но вече съм сигурен, че следващата ми кола ще бъде такава. Харесвам Нисан Ноте. Хем е компактна (като екстериор ) - хем е щедра (като интериор) количката. Комшията ми си взе нова такава - бензинка...Ами не се чува мамичката му, а е като ракетка...Сега чакам да поостареят и след две-три годинки да станат достъпни за нас - свикналите с коли втора ръка.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
batproho написа:Да като цяло може да са скучни и безлични повечето но пък са издръжливи мулета.
Коментар
-
ntodorov написа:И аз много се чудех за японка...Но вече съм сигурен, че следващата ми кола ще бъде такава. Харесвам Нисан Ноте. Хем е компактна (като екстериор ) - хем е щедра (като интериор) количката. Комшията ми си взе нова такава - бензинка...Ами не се чува мамичката му, а е като ракетка...Сега чакам да поостареят и след две-три годинки да станат достъпни за нас - свикналите с коли втора ръка.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ноут не е само най-слабия модел на нисан,а и направо ги върна в 1 клас.Аз много харесвах нисан и преди да взема фиата,бях на косъм от нисан,дори щях да подавам и документи за нисан.Обаче- микрата не става така и ноут.350-З Е ДРУГО НЕЩО."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
Японските автомобили са като всички останали автомобили - собствениците им ги хвалят, а тези, които не са ги карали - ги оплюват. Карала съм Тойота Ярис - хубава количка, върви добре, надеждна, пали при -40, че и по-надолу без проблем, по магистралата държеше 170 също без проблем.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар