С най-голямо удоволствие искам да изкажа благадарности на всички членове на този форум за оказаната помощ през последните няколко месеца и да ви съобщя (демек да се похваля Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ), че голямото семеиство на Fiat се увеличи с още един ( бе най-накрая успях да си купя едно малко, скромно Coupe Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 ). Голямо благодаря за съветите и предоставената информация. По-специално искам да обърна внимание на me_to_u ( за непрекъснатото досаждане по една конкретна тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ) и да дам искрения си съвет към всеки който иска да научи нещо повече за Fiat Coupe, че едва ли съществува по-голяма база данни по въпроса от него . Абе общо взето имам да
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Специални благодарности на целия форум
Collapse
X
-
Re: Специални благодарности на целия форум
Skip написа:С най-голямо удоволствие искам да изкажа благадарности на всички членове на този форум за оказаната помощ през последните няколко месеца и да ви съобщя (демек да се похваля Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ), че голямото семеиство на Fiat се увеличи с още един ( бе най-накрая успях да си купя едно малко, скромно Coupe Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 ). Голямо благодаря за съветите и предоставената информация. По-специално искам да обърна внимание на me_to_u ( за непрекъснатото досаждане по една конкретна тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ) и да дам искрения си съвет към всеки който иска да научи нещо повече за Fiat Coupe, че едва ли съществува по-голяма база данни по въпроса от него . Абе общо взето имам даAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
-
blondy_driver
-
Ами ако си спомняш една обява от мобилето дето ми каза, че е 1.8 плюс версия, та точно него. Чесно много съм доволен засега. Има 10 гнездов CD Sony, усилвател и субуфер Pioner, парктроник и екстри като на LE. Регистрирано е 7.2000. Взех го от човек в идеално състояние със сменено на 19.01 масло, 4 чисто нови зимни гуми Yokohama 195/55/15 и 4 летни Mishelin 205/50/15 в доста добро състояние. Имам всички ключове, код карта, две дистанционни за аларма и още два малки ключа дето не ги знам от къде са (маи са за алармата ). Доволен съм и от разхода. Снимки разбира се ще предостаря само да ми остане време да го снимам. Е има и неща дето още не съм ги открил защо са но имам и оригиналната книжка за колата. Липсва ми само дистанционното и стика за волана дето са за CD
Коментар
-
Skip написа:Ами ако си спомняш една обява от мобилето дето ми каза, че е 1.8 плюс версия, та точно него. Чесно много съм доволен засега. Има 10 гнездов CD Sony, усилвател и субуфер Pioner, парктроник и екстри като на LE. Регистрирано е 7.2000. Взех го от човек в идеално състояние със сменено на 19.01 масло, 4 чисто нови зимни гуми Yokohama 195/55/15 и 4 летни Mishelin 205/50/15 в доста добро състояние. Имам всички ключове, код карта, две дистанционни за аларма и още два малки ключа дето не ги знам от къде са (маи са за алармата ). Доволен съм и от разхода. Снимки разбира се ще предостаря само да ми остане време да го снимам. Е има и неща дето още не съм ги открил защо са но имам и оригиналната книжка за колата. Липсва ми само дистанционното и стика за волана дето са за CD
Коментар
-
Re: Специални благодарности на целия форум
Skip написа:С най-голямо удоволствие искам да изкажа благадарности на всички членове на този форум за оказаната помощ през последните няколко месеца и да ви съобщя (демек да се похваля Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ), че голямото семеиство на Fiat се увеличи с още един ( бе най-накрая успях да си купя едно малко, скромно Coupe Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 ). Голямо благодаря за съветите и предоставената информация. По-специално искам да обърна внимание на me_to_u ( за непрекъснатото досаждане по една конкретна тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ) и да дам искрения си съвет към всеки който иска да научи нещо повече за Fiat Coupe, че едва ли съществува по-голяма база данни по въпроса от него . Абе общо взето имам да
Коментар
-
Точно така - бордо металик е. Малките нлючове хубаво съм се сетил за нъде са ама не знам къде да ги ..... пъхна . Между другото алармата има ли настроика на чувствителноста, ако съм разбрал правилно тя е обемна. Иначе въпроси колкото щеш ( като например откъде се изключва лампата отзад на гредата в дясно - това го разбрах ама половин час се чуствах като индианец). По нопчетата на таблото - за какво са: копчето до това за заключване на вратите, отдолу под тези за настроика на климатика има едно двусекционно със символи снежинка и автомобил. Свети ми сигнализацията на въздушните възглавници на лентата зад волана. Подозирм че са превключвани от жабката ама не знам кое е правилното положение.
Коментар
-
Сега, алармата ти е слагана допълнително, иначе на това копче до копчето за затваряна на вратите щеше да е монтиран светодиода и. Сигурно има обемен датчик към нея, чувствителността и се регулира за да се активира при по-голям или по-малук удар. А това със снежинка е за включване на компресора на климатика. Другото е за циркулация на въздуха в купето, без да засмуква отвън. За въздушните възглавници трябва диагностика на четец. Ако пък са изключени от врътката в жабката сигурно ще светят, провери го това по метода на изключването. Ако не стане ще погледна при мен как е, щото досега не съм обръщал внимание.
Коментар
-
Алармата е обемна и датчеците са над предното стъкло. Включва се като отворя вратите или багажника, но не ми се включва при удар по колата (поне при такъв какъвто съм и нанасял) . На дистанционното на алармата и ключето има надпис Мета систем. Имаш ли идея как тачно да увелича чуствителноста или няма нужда?
Коментар
-
Skip написа:Алармата е обемна и датчеците са над предното стъкло. Включва се като отворя вратите или багажника, но не ми се включва при удар по колата (поне при такъв какъвто съм и нанасял) . На дистанционното на алармата и ключето има надпис Мета систем. Имаш ли идея как тачно да увелича чуствителноста или няма нужда?
Коментар
-
Skip написа:Алармата е обемна и датчеците са над предното стъкло. Включва се като отворя вратите или багажника, но не ми се включва при удар по колата (поне при такъв какъвто съм и нанасял) . На дистанционното на алармата и ключето има надпис Мета систем. Имаш ли идея как тачно да увелича чуствителноста или няма нужда?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар