Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Специални благодарности на целия форум

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Специални благодарности на целия форум

С най-голямо удоволствие искам да изкажа благадарности на всички членове на този форум за оказаната помощ през последните няколко месеца и да ви съобщя (демек да се похваля Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ), че голямото семеиство на Fiat се увеличи с още един ( бе най-накрая успях да си купя едно малко, скромно Coupe Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 ). Голямо благодаря за съветите и предоставената информация. По-специално искам да обърна внимание на me_to_u ( за непрекъснатото досаждане по една конкретна тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ) и да дам искрения си съвет към всеки който иска да научи нещо повече за Fiat Coupe, че едва ли съществува по-голяма база данни по въпроса от него . Абе общо взето имам да

Re: Специални благодарности на целия форум

Skip написа:
    С най-голямо удоволствие искам да изкажа благадарности на всички членове на този форум за оказаната помощ през последните няколко месеца и да ви съобщя (демек да се похваля Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ), че голямото семеиство на Fiat се увеличи с още един ( бе най-накрая успях да си купя едно малко, скромно Coupe Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 ). Голямо благодаря за съветите и предоставената информация. По-специално искам да обърна внимание на me_to_u ( за непрекъснатото досаждане по една конкретна тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ) и да дам искрения си съвет към всеки който иска да научи нещо повече за Fiat Coupe, че едва ли съществува по-голяма база данни по въпроса от него . Абе общо взето имам да
    Честито безаварийно шофиране на Бегачката. Радвам се че се увеличаваме Купе-шофьорите! Колата наистина си заслужава!
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Porsche 944 S2
    http://www.valmcrae.snimka.bg/
    http://vbox7.com/user:val_mcrae
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Ех Безаварийно и с кеф Поздравления за отличния избор.

Коментар

Поздравления и от мен чудесен избор си направил :D ЧЕСТИТО
        Alfa Romeo 146 JTD

Коментар

Е-е, супер! Значи вече сме 6 човека във форума с Купе! Множим се! Казвай какво Купе взе? Даже ако си го снимал, поствай!

Коментар

Ами ако си спомняш една обява от мобилето дето ми каза, че е 1.8 плюс версия, та точно него. Чесно много съм доволен засега. Има 10 гнездов CD Sony, усилвател и субуфер Pioner, парктроник и екстри като на LE. Регистрирано е 7.2000. Взех го от човек в идеално състояние със сменено на 19.01 масло, 4 чисто нови зимни гуми Yokohama 195/55/15 и 4 летни Mishelin 205/50/15 в доста добро състояние. Имам всички ключове, код карта, две дистанционни за аларма и още два малки ключа дето не ги знам от къде са (маи са за алармата ). Доволен съм и от разхода. Снимки разбира се ще предостаря само да ми остане време да го снимам. Е има и неща дето още не съм ги открил защо са но имам и оригиналната книжка за колата. Липсва ми само дистанционното и стика за волана дето са за CD

Коментар

Честито хиляди без аварйини километри :D

Коментар

Skip написа:
                Ами ако си спомняш една обява от мобилето дето ми каза, че е 1.8 плюс версия, та точно него. Чесно много съм доволен засега. Има 10 гнездов CD Sony, усилвател и субуфер Pioner, парктроник и екстри като на LE. Регистрирано е 7.2000. Взех го от човек в идеално състояние със сменено на 19.01 масло, 4 чисто нови зимни гуми Yokohama 195/55/15 и 4 летни Mishelin 205/50/15 в доста добро състояние. Имам всички ключове, код карта, две дистанционни за аларма и още два малки ключа дето не ги знам от къде са (маи са за алармата ). Доволен съм и от разхода. Снимки разбира се ще предостаря само да ми остане време да го снимам. Е има и неща дето още не съм ги открил защо са но имам и оригиналната книжка за колата. Липсва ми само дистанционното и стика за волана дето са за CD
                Браво! Единственото читаво Купе което съм срещал от доста време из мобил.бг!! Поздравления за избора! Аз за това ти казах, хем са много парите, хем не са! То е бордо металик, нали? И ЛЕ/Плюс пакета- П.С. Малките са за алармата, правилно си се ориентирал! Ако ти трябва помощ, казвай!

Коментар

Re: Специални благодарности на целия форум

Skip написа:
                  Честито и от мен и сьс здраве! Очакваме пьрвите впечатления!

Коментар

Точно така - бордо металик е. Малките нлючове хубаво съм се сетил за нъде са ама не знам къде да ги ..... пъхна . Между другото алармата има ли настроика на чувствителноста, ако съм разбрал правилно тя е обемна. Иначе въпроси колкото щеш ( като например откъде се изключва лампата отзад на гредата в дясно - това го разбрах ама половин час се чуствах като индианец). По нопчетата на таблото - за какво са: копчето до това за заключване на вратите, отдолу под тези за настроика на климатика има едно двусекционно със символи снежинка и автомобил. Свети ми сигнализацията на въздушните възглавници на лентата зад волана. Подозирм че са превключвани от жабката ама не знам кое е правилното положение.

Коментар

Сега, алармата ти е слагана допълнително, иначе на това копче до копчето за затваряна на вратите щеше да е монтиран светодиода и. Сигурно има обемен датчик към нея, чувствителността и се регулира за да се активира при по-голям или по-малук удар. А това със снежинка е за включване на компресора на климатика. Другото е за циркулация на въздуха в купето, без да засмуква отвън. За въздушните възглавници трябва диагностика на четец. Ако пък са изключени от врътката в жабката сигурно ще светят, провери го това по метода на изключването. Ако не стане ще погледна при мен как е, щото досега не съм обръщал внимание.

Коментар

Колега, със здраве да го караш и все повече потребители да могат да се похвалят като теб
                        Alles in Ordnung

Коментар

Алармата е обемна и датчеците са над предното стъкло. Включва се като отворя вратите или багажника, но не ми се включва при удар по колата (поне при такъв какъвто съм и нанасял) . На дистанционното на алармата и ключето има надпис Мета систем. Имаш ли идея как тачно да увелича чуствителноста или няма нужда?

Коментар

Skip написа:
                            Алармата е обемна и датчеците са над предното стъкло. Включва се като отворя вратите или багажника, но не ми се включва при удар по колата (поне при такъв какъвто съм и нанасял) . На дистанционното на алармата и ключето има надпис Мета систем. Имаш ли идея как тачно да увелича чуствителноста или няма нужда?
                            Алармата най-вероятно е фабрична и не се влияе от удар и клатене на колата!Тя се задейства само от отваряне и движение в автомобила!Влез в автомобила, заключи се и се размьрдай да видиш ще задейства ли!?Чувствителноста , поне елементарно, няма как да се увеличи , но не е и необходимо!

Коментар

Skip написа:
                              Както е написал hit-ko това ти е оригиналната аларма "Мета". Тя се слага серийно на "Плюс". По принцим доста хора реват от нея, но ако нямаш проблеми, няма какво да се притесняваш. Все пак отиди при някой алармаджия, като я погледне ще ти каже може ли да се настрои чувствителността. Ама тая аларма е само за пишлеметата, нали се сещаш

Коментар

Working...
                              X