Здравейте колеги!!!Имам един въпрос към колегите от Бургас???Тъй като съм в Слунчев бряг на работа в момента можете ли да ми кажете кои са кината в Бургас и да ми дадете ако е възможно разбира се линк към тях,че в тъпия гоогле.бг откривам само кино Тракия.Надявам се да не е само то,че ако е само то по добре да му метна една бомба и до там :D :D :D (нищо лично към бургазлии,но неможе град с 200000 население да има такова изгоряло кино) :D :D :D Благодаря ви предварително колеги.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към колегите от Бургас.
Collapse
X
-
Re: Въпрос към колегите от Бургас.
ColdFear написа:Здравейте колеги!!!Имам един въпрос към колегите от Бургас???Тъй като съм в Слунчев бряг на работа в момента можете ли да ми кажете кои са кината в Бургас и да ми дадете ако е възможно разбира се линк към тях,че в тъпия гоогле.бг откривам само кино Тракия.Надявам се да не е само то,че ако е само то по добре да му метна една бомба и до там :D :D :D (нищо лично към бургазлии,но неможе град с 200000 население да има такова изгоряло кино) :D :D :D Благодаря ви предварително колеги.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
gamma написа:За съжаление е само то...Не знам какво още да добавя, затова ще пиша само точки............................................. .....NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
http://trakia.kino-burgas.com/Боза.П.п.: По-добре си направи една разходка до Варна! Хем кината са повече и по-хубави, а има и 3D, ако си решил да гледаш Ледена Епоха!Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Re: Въпрос към колегите от Бургас.
ColdFear написа:Здравейте колеги!!!Имам един въпрос към колегите от Бургас???Тъй като съм в Слунчев бряг на работа в момента можете ли да ми кажете кои са кината в Бургас и да ми дадете ако е възможно разбира се линк към тях,че в тъпия гоогле.бг откривам само кино Тракия.Надявам се да не е само то,че ако е само то по добре да му метна една бомба и до там :D :D :D (нищо лично към бургазлии,но неможе град с 200000 население да има такова изгоряло кино) :D :D :D Благодаря ви предварително колеги.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ColdFear написа:donnna написа:да ама колко бинго зали - бивши кина си имамеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар