Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към колегите от Бургас.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос към колегите от Бургас.

Здравейте колеги!!!Имам един въпрос към колегите от Бургас???Тъй като съм в Слунчев бряг на работа в момента можете ли да ми кажете кои са кината в Бургас и да ми дадете ако е възможно разбира се линк към тях,че в тъпия гоогле.бг откривам само кино Тракия.Надявам се да не е само то,че ако е само то по добре да му метна една бомба и до там :D :D :D (нищо лично към бургазлии,но неможе град с 200000 население да има такова изгоряло кино) :D :D :D Благодаря ви предварително колеги.

Re: Въпрос към колегите от Бургас.

ColdFear написа:
    Здравейте колеги!!!Имам един въпрос към колегите от Бургас???Тъй като съм в Слунчев бряг на работа в момента можете ли да ми кажете кои са кината в Бургас и да ми дадете ако е възможно разбира се линк към тях,че в тъпия гоогле.бг откривам само кино Тракия.Надявам се да не е само то,че ако е само то по добре да му метна една бомба и до там :D :D :D (нищо лично към бургазлии,но неможе град с 200000 население да има такова изгоряло кино) :D :D :D Благодаря ви предварително колеги.
    Не съм от Бургас, не знам дали ще те разочаровам, но и аз открих само НЕГО. Ако е така, е много странно... ЕДИТ: Намерих и ТОВА
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

За съжаление е само то...Не знам какво още да добавя, затова ще пиша само точки............................................. .....
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
        За съжаление е само то...Не знам какво още да добавя, затова ще пиша само точки............................................. .....
        Считам мноооготочието ти за огрооомно разочарование от този факт, който наистина е неприятен.

Коментар

http://trakia.kino-burgas.com/Боза.П.п.: По-добре си направи една разходка до Варна! Хем кината са повече и по-хубави, а има и 3D, ако си решил да гледаш Ледена Епоха!
          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
            http://trakia.kino-burgas.com/Боза.
            Зала 2 е за VIP ми се струва.

Коментар

loop написа:
              http://trakia.kino-burgas.com/Боза.П.п.: По-добре си направи една разходка до Варна! Хем кината са повече и по-хубави, а има и 3D, ако си решил да гледаш Ледена Епоха!
              добре казано,мисля че това е най-доброто което мога да направя и така ще стане

Коментар

Re: Въпрос към колегите от Бургас.

ColdFear написа:
                Явно в Бургас се набляга на домашното гледане на филми за съжаление.Невероятно но факт имаме си само едно кино и то е пълна отврат от към озвучаване .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

да ама колко бинго зали - бивши кина си имаме
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                    Айде сега това вече са подробности :D

Коментар

ColdFear написа:
                      donnna написа:
                      Айде сега това вече са подробности :D
                      Подробности но съществени .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Вярно - само Тракия остана. Иначе Бингооооооооооооооо.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                        X