Е... за тия пък как ще ги защитите?Тръгнал Сульо да кара нощем ама единия му фар свети толкова нагоре че не се стои пред него. Или пък и двата му къси фара светят като дългите. Присветкаш му да смъкне на къси а той ти пуска дълги да видиш че пича си кара на къси. Игаси купона, игаси наглостта. И не им пука че късите им са много нагоре и пречат на другите така. Поне половината коли на пътя са с такива фарове. Е аз немога така... парво че аз няма да виждам качествено и второ ще знам че заслепявам корите пред мен.Обаче според закона Сульо не е в нарушение щото закона нищо не казва за това. А моите халогине примерно светят на 2 метра пред колата и не пречат на никой, но простите куки се заяждат що съм ги бил пуснал като нямало мъгла. И актове ше пишели...Променям и това заглавие така, че да не съдържа обидна квалификация за когото и да било! Иначе, съм съгласен с възмущението ти, защото и аз съм потърпевш от такива сватбарски светлини!kiro_of_the_day
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно немърливите шофьори каращи с нерегулирани фарове....
Collapse
X
-
blondy_driver
Най- обичам като видя единия му фар да ти бие в мозъка, а другия въобще да ни свети Кретени Масово бакшовете карат със силни къси светлини.Уж течеше акция Светлина, дрън дрън и което е по- фрапантното видях кола на КАТ с неизправни светлини(единия фар не светеше).Е как ще ни респектират
Коментар
-
Виж тук и аз съм съгласен. Тва е много гадно с високите фарове, а не разбирам защо не могат да се ползват халогени, като са насочени надолу и никой не заслепяват..Има един момент, който трябва да се отбележи. За хората, които нямат ел. регулация на фаровете, не е много лесно като качат повече хора да не заслепяват. То просто не зависи от тях..Иначе за различията във фаровете е гадно наистина..Но защо винаги трябва да формулираш заглавията така, че да има хора, които могат да се засегнат. Мен не ми дреме, но от над 1800 потребители все някой може да се обиди..Не можеш ли неутрални заглавия да пишеш . Казвам това не, за да се заяждам, а за предотвратя скандали...АйдеFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
ABARTH написа:Аз се дразня много повече за товаче че на мен тъпите куки са ми написали вече два акта за халогениа на коли които късите им са като дълги нищоFiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
Сигурно има някаква санкция за нерегулирани фарове, но не знам как ченгетата могат да се впрегнат да решават на кого как му светят! Поне при съмнение за нередност могат да пратят на реглаж, а ако не идеш в определен срок, да ти лепнат глоба!Най-гадната ми преживелица е разминаване с автобус! Понеже фаровете му идват горе-долу на височината на очите, а изобщо не светеха надолу ни най-малко, имах чувството че съм кацнал на слънцето! Къси-дълги от моя страна, а тоя като включи и дългите, след като се приближи на нужното му за мръсотийка разстояние) и ме е.... в г.... абе, лошо племе!Особено "професионалните" шофери, на които не знам какво им е професионалното!?Сталин е казал, че ако трябва да започне реформа в армията, първо ще се наложи да избие най-долната пасмина, а именно шофьорите!
Коментар
-
фаровете са за това да се виждат отдалече и от всички ...нищо не пречи да си нагласиш огледалата така ,че тоя от зад да не ти свети ,както и на човека със СУПЕР СИЛНИТЕ ФАРОВЕ ,зор да му гледаш фаровете !!!!!!!!аз спецялно съм чувал само хора които карат с очила ,да имат проблеми със светлините мощно време но за всичко си има решение .иначе тия ,кьоравите с по 1 фар дето са ,трябва да има големи глоби .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:иначе тия ,кьоравите с по 1 фар дето са ,трябва да има големи глоби .FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
тези инциденти в града където е осветено имаш оправдание !! а и във всяка бензиностанция има крушки !!!то си е и до човек де !ти би ли тръгнал така ма дълъг път ??? не случайно сърбите като те спрат и искат да видят дали имаш резервни крушки за фаровете.и да вметна нещо по темата .едва ли някой има келепир от това да не са му регулирани фаровете или да си ги бримчи нагоре не стига,че 100 пъти най -малко ще му направят "светкавица" ,хем няма да вижда по добре ,хем после ще е като заварчик 7-и разрядфиатче Браво 2.0
Коментар
-
За забраната за използването на т.н. халогени винаги съм изпадал в недоумение защо е въведена! Нерегулираните фарове, които заслепяват са десетки пъти по-опасни! Не мога да разбера тези немърливи колеги, които по този начин мъчат и себе си и осталалите участници в движението, пък и създават опастности! Абе с две думи "Оти да е лесно като може да е трудно?".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар