Винаги са ме дразнели рекламите в които лъжат (кренвирши от истинско месО), а също така и тези, в който ("лекарствен продукт....." ) казват 100 думи за 10 секунди...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е най-тъпата реклама!?
Collapse
X
-
Humppa
-
Humppa написа:...също така и тези, в който ("лекарствен продукт....." ) казват 100 думи за 10 секунди...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
ls1 написа:Гледам плюенето на кръв в умивалника се завърнало. Я да си признаят колко хора пият бира и ръкомахат оживено докато гледат пингвини да се гонят? В редичка и към психиатрията моля.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
мен ме дразнят рекламите за разни перилни препарати и омекотители.за белина и за разни от тоя род...имаше сега се сещам една релкама , няква си варви на плажа с бяла рокля и вади от чантата препарата дето оставял бялото бяло ..... направоооооо ...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Я темата вазкръснала като феникс от пепелта, явно тъпотиите в рекламите са взели връхМомичетааа трябва да сме по последна модаааа................ Просто фантастишПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Здрасти.Аз съм оня на който пращаш есемеси.Милчо бе.Гледам разцъкваш яко.Цели 1000 смс-а са ти дали и ти пращаш.На непознати.На мен.Мисля да дойда да се запознаем.И не само.После кажи на татко ти да се сърди на телевизора.Тогава ще е ясно за какво.Действай!///////////////////////////////////////////////////////////////Този дето е измислил въпросната реклама е за голям, голям бой!
Коментар
-
По-тъпа и натрапчива от онази с (фъфлещата цветарка спечелила от изпращани SMS-и) която въртяха денонощно по всички телевизии в края на миналата година поне в момента не се сещам.п.с. аз за това реклами не гледам, чиста проба промивка на мозъка на затъпяващия пред телевизора индивид.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар