Най-тъпата реклама, която сега се върти по ТВтата, според мен е оная "ПИУП......ПИУП......ПИУААП.....работиш като машина, а?..."Отвратителна ми е...http://www.vbox7.com/play:4ced874a
Гледам плюенето на кръв в умивалника се завърнало. Я да си признаят колко хора пият бира и ръкомахат оживено докато гледат пингвини да се гонят? В редичка и към психиатрията моля.
Я па мноо се кефим на "простатата ти алармира", "да освободим струята" и секви "препарати" за газове и облекчаване на изхождането! Е няма такава простотия!!!Забравих "искам да акам в тоалетната на Ники", "диарията е самотно занимание" и все в този дух!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
- Свърши ли!? - Няма свършване!!! - Така си и знаех. Само дето не казват, че млякото е с жива закваска Повечето реклами действат на нервите и освен да си смениш канала, едва ли имат друго въздействие.
Нека дойдат руските сериали да ни освободят от турските... Дори рекламите за тези сериали ме дразнят да не говорим за самите сериали. После как да гледам БГ телевизия като в нея и новините и сериалите са сунетирани така да се каже. Истината е ТВ7 в неделя и пилотите от Ф1 да те приканват да гледаш F1 on TV7 е това е хубава самореклама!
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Лошото е, че тъпи или не тези реклами щом ги коментираме значи са си свършили работата!
Ами то това е основната роля на рекламата - сугестията (внушението). На авторите на тези реклами явно не им пука дали ще се запомнят " с хубаво" или "с лошо", важното е да се запомнят!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар