Ами такъв им е таргета, тъпи домакини. "Гледайтииии, завиждайтиии, к*рвииии, мръсниии’
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е най-тъпата реклама!?
Collapse
X
-
Най-тъпата реклама, която сега се върти по ТВтата, според мен е оная "ПИУП......ПИУП......ПИУААП.....работиш като машина, а?..."Отвратителна ми е...http://www.vbox7.com/play:4ced874a
Коментар
-
Я па мноо се кефим на "простатата ти алармира", "да освободим струята" и секви "препарати" за газове и облекчаване на изхождането! Е няма такава простотия!!!Забравих "искам да акам в тоалетната на Ники", "диарията е самотно занимание" и все в този дух!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Нека дойдат руските сериали да ни освободят от турските... Дори рекламите за тези сериали ме дразнят да не говорим за самите сериали. После как да гледам БГ телевизия като в нея и новините и сериалите са сунетирани така да се каже. Истината е ТВ7 в неделя и пилотите от Ф1 да те приканват да гледаш F1 on TV7 е това е хубава самореклама!with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Лошото е, че тъпи или не тези реклами щом ги коментираме значи са си свършили работата!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар