Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е най-тъпата реклама!?
Collapse
X
-
По тъпа от тази - http://vbox7.com/play:110ae792Съмнява ме да имаFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
bubachko
svetkos_ написа:Slavi_Lancia написа:Леле тая за ефтерпата я бях забравил нема по голяма простотия, а оная на оня дет му пада дърводелска стяга от носа направо кърти мивки, боже как някои фирми плащат за такова нещо, сигурен съм че се стискат и си ги правят сами.А тея за праховете незнам вече от къде ги мислят по незнам си какви интелигентни формули и как откриват петната и само там деистват, сигурно в формулите има вградени микро чипове и датчици за петна .............. а тези дето са вдъхновени от природата, малииии...............
Коментар
-
По - голямата част от рекламите са адски тъпи, но скоро попаднах на една супер яка реклама. Много ме изкефи, може би защото съм почитател на Пепси Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Тъпата реклама е тази, която я запомниш веднага и започнеш да я разказваш на ляво и на дясно, за да се смееш. Повечето реклами са такива, за да се запомнят. Е, има и добри попадения - на Хайнекен новата, например. Суперска е.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:За леля Мария ли говориш? Недей така, тя е легенда!Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
bubachko
_жоро_ написа:svetkos_ написа:За леля Мария ли говориш? Недей така, тя е легенда!
Коментар
-
За мене наи тъпата реклама е тази на WinterFresh мисля че беше където са 2-ма Идиоти в един офис и където единия вика:Здравеите тук сме ! И оня другия направо щеше да падне от миризмата :D :D :D и посля оная русата и тя ! Надявам се да се сещате ! Как може да вземат такива тутманици да правят реклама !Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата
Коментар
-
marea_3731 написа:За мене наи тъпата реклама е тази на WinterFresh мисля че беше където са 2-ма Идиоти в един офис и където единия вика:Здравеите тук сме ! И оня другия направо щеше да падне от миризмата :D :D :D и посля оная русата и тя ! Надявам се да се сещате ! Как може да вземат такива тутманици да правят реклама !
Коментар
-
ogi28b написа:marea_3731 написа:За мене наи тъпата реклама е тази на WinterFresh мисля че беше където са 2-ма Идиоти в един офис и където единия вика:Здравеите тук сме ! И оня другия направо щеше да падне от миризмата :D :D :D и посля оная русата и тя ! Надявам се да се сещате ! Как може да вземат такива тутманици да правят реклама !Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Много тъпа и изкуствена е раекламата на Сенсодин Уайтънинг. Също и диарията в реалния жеивот е самотно занимание Всичките реклами на ТЕМА са ми много сухарски и тъпи, както и всички реклами за прахове и перилни п. Ето една една тъпа, но смешна и запомняща се http://vbox7.com/playee8578d--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар