Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-тъпата реклама!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://wwww.vbox7.com/play:fa5c3a48 воала
    FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

stevens написа:
      http://wwww.vbox7.com/play:fa5c3a48 воала
      Ееее, колега, много благодаря.Вече си я свалих и я пазя.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

По тъпа от тази - http://vbox7.com/play:110ae792Съмнява ме да има
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

svetkos_ написа:
          Slavi_Lancia написа:
          Леле тая за ефтерпата я бях забравил нема по голяма простотия, а оная на оня дет му пада дърводелска стяга от носа направо кърти мивки, боже как някои фирми плащат за такова нещо, сигурен съм че се стискат и си ги правят сами.А тея за праховете незнам вече от къде ги мислят по незнам си какви интелигентни формули и как откриват петната и само там деистват, сигурно в формулите има вградени микро чипове и датчици за петна .............. а тези дето са вдъхновени от природата, малииии...............
          Да бе, тия са луди!!! А първата им, с едно Порше и една "мадама" в червено - разцепваше мрака!!!
          Е те тва е брат!, тая беше наистина култова... а за космодиска, наколенките... нямам думи. А аз лично цял труд написах относно "различния" прочит и смесването на рекламата, че и в е-бането ми го постнаха ... "Милде - най-меката тоалетна хартия (мацка гали зайче). А когато Зайо стане на иглички - мама пак го прави пухкав..." А инак - имам много любими реклами... Една от последните, която направо ме разцепва е тази на Хайникен с гардеробите Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 http://vbox7.com/play:ab78e4c7

Коментар

По - голямата част от рекламите са адски тъпи, но скоро попаднах на една супер яка реклама. Много ме изкефи, може би защото съм почитател на Пепси Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Тъпата реклама е тази, която я запомниш веднага и започнеш да я разказваш на ляво и на дясно, за да се смееш. Повечето реклами са такива, за да се запомнят. Е, има и добри попадения - на Хайнекен новата, например. Суперска е.
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                За леля Мария ли говориш? Недей така, тя е легенда!
                Тя е единствената жена в света която превръща мръсни чорапи в снежнобели чаршафи!
                Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
                  svetkos_ написа:
                  Тя е единствената жена в света която превръща мръсни чорапи в снежнобели чаршафи!
                  NOW: ???
                  Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                  Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

_жоро_ написа:
                    svetkos_ написа:
                    Абе незнам какво на какво превръща ама знам, че е яка като бик. То да не е лесно да ходиш навсякъде толкова години с 5-7 килограмова торба с прах за пране...

Коментар

За мене наи тъпата реклама е тази на WinterFresh мисля че беше където са 2-ма Идиоти в един офис и където единия вика:Здравеите тук сме ! И оня другия направо щеше да падне от миризмата :D :D :D и посля оная русата и тя ! Надявам се да се сещате ! Как може да вземат такива тутманици да правят реклама !
                      Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Коментар

marea_3731 написа:
                        За мене наи тъпата реклама е тази на WinterFresh мисля че беше където са 2-ма Идиоти в един офис и където единия вика:Здравеите тук сме ! И оня другия направо щеше да падне от миризмата :D :D :D и посля оная русата и тя ! Надявам се да се сещате ! Как може да вземат такива тутманици да правят реклама !
                        За съжаление това е нещо което на мен лично ми се случва в действителност. Имам един колега, който като ти говори и .... Лошото е че когато стои сам в една стая, с размер 6 х 6 х 3.5 метра (над 100 куб. м въздух ) , повече от половин час, като влезеш в стаята, мирише на зла гад. Представям си как преговаря с клиентите.

Коментар

-Ауууу. Вали сняг.-Не. Не е сняг, а пърхот.-За да нямате пърхот, използвайте.....Това бе по БНР.дядо Нено
                          Fiat Punto 1,1- 1996г.
                          газ-бензин , "Lovato"

Коментар

’Чисти бебешки дупенца на най-ниска цена...’’Да ги сложим под капачката! - Не вуиза под капачката коуега....’

Коментар

ogi28b написа:
                              marea_3731 написа:
                              За съжаление това е нещо което на мен лично ми се случва в действителност. Имам един колега, който като ти говори и .... Лошото е че когато стои сам в една стая, с размер 6 х 6 х 3.5 метра (над 100 куб. м въздух ) , повече от половин час, като влезеш в стаята, мирише на зла гад. Представям си как преговаря с клиентите.
                              А още по-лошото е, че такива хора винаги искат да ти говорят доверително и използват всеки удобен момент да се въвират в лицето ти, та трябва да се чудиш как да се измъкнеш от този приятен разговор...
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Много тъпа и изкуствена е раекламата на Сенсодин Уайтънинг. Също и диарията в реалния жеивот е самотно занимание Всичките реклами на ТЕМА са ми много сухарски и тъпи, както и всички реклами за прахове и перилни п. Ето една една тъпа, но смешна и запомняща се http://vbox7.com/playee8578d
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X