Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-тъпата реклама!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Винаги са ме дразнели рекламите в които лъжат (кренвирши от истинско месО), а също така и тези, в който ("лекарствен продукт....." ) казват 100 думи за 10 секунди...

Коментар

Много дразнеща е рекламата (май на Nescafe), в която Галка вие ли вие както тя си знае :D
      преди - TIPO
      сега - VOLVO XC60

Коментар

Humppa написа:
        ...също така и тези, в който ("лекарствен продукт....." ) казват 100 думи за 10 секунди...
        Това е така, защото по закон са задължени да го кажат, но гледат да се съберат във времето, за което са платили. Ако спота им е ДО 30 сек (примерно) цените за 30+ сек вече влизат в друга тарифа.
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Мен ме дразни нечистоплътното наркоманче от кроасаните... По-скоро направо ме отвращава...

Коментар

’Ама дед знаш нещ мож съ случ пред твъ...умфхр...Гупсти сто про нещ съ слчи’

Коментар

ls1 написа:
              Гледам плюенето на кръв в умивалника се завърнало. Я да си признаят колко хора пият бира и ръкомахат оживено докато гледат пингвини да се гонят? В редичка и към психиатрията моля.
              Това за плюенето е не само тъпо, но много отвратително. Почти винаги сме на трапезата, когато дават тази реклама. ТВ у дома си работи по опция, но вече ще го изключвам, когато се храним. Точно с тази реклама и да я гледаш и да не я гледаш все ще чуеш плюнките в умивалнята :D С такава реклама по-скоро ще откажат човек да си мие зъбките отколкото да го накарат да трепери аджеба какво може да изплюе след това.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

мен ме дразнят рекламите за разни перилни препарати и омекотители.за белина и за разни от тоя род...имаше сега се сещам една релкама , няква си варви на плажа с бяла рокля и вади от чантата препарата дето оставял бялото бяло ..... направоооооо ...
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Никога не съм очаквал че ще наплюя западна реклама на кока кола, обаче пуберите дето маат ч*кии на бутилката и гигантската еякулация накрая направо ме хвърлят в тъча.

Коментар

Oоо на Кока-кола напоследък(направо от няколко години) са мега-гига тъпи.

Коментар

Я темата вазкръснала като феникс от пепелта, явно тъпотиите в рекламите са взели връхМомичетааа трябва да сме по последна модаааа................ Просто фантастиш
                      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Друго си е сезона на дините....http://vbox7.com/play:f3087ed7

Коментар

...

Ооооо, ооооо, ооооо... Мура Три О! Оргазъм на ниска цена
                          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Здрасти.Аз съм оня на който пращаш есемеси.Милчо бе.Гледам разцъкваш яко.Цели 1000 смс-а са ти дали и ти пращаш.На непознати.На мен.Мисля да дойда да се запознаем.И не само.После кажи на татко ти да се сърди на телевизора.Тогава ще е ясно за какво.Действай!///////////////////////////////////////////////////////////////Този дето е измислил въпросната реклама е за голям, голям бой!

Коментар

Рекламите за бисквитките "Орео" са много тъпи, но натрапчиви. И днес, повлиян от натрапчивата, но явно успешна реклама, си купих такива бисквити. Супер са!
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

По-тъпа и натрапчива от онази с (фъфлещата цветарка спечелила от изпращани SMS-и) която въртяха денонощно по всички телевизии в края на миналата година поне в момента не се сещам.п.с. аз за това реклами не гледам, чиста проба промивка на мозъка на затъпяващия пред телевизора индивид.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X