Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-тъпата реклама!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами такъв им е таргета, тъпи домакини. "Гледайтииии, завиждайтиии, к*рвииии, мръсниии’

Коментар

ls1 написа:
      Ами такъв им е таргета, тъпи домакини. "Гледайтииии, завиждайтиии, к*рвииии, мръсниии’
      Дрисли, дрисли

Коментар

vvvasilev написа:
        Всички реклами за перилни препарати. Като за малоумни са. Няма какжо да се замисли над тях човек.
        Еййй верно. Тия са първенци
        Allergic To The Counterfeit

Коментар

Най-тъпата реклама, която сега се върти по ТВтата, според мен е оная "ПИУП......ПИУП......ПИУААП.....работиш като машина, а?..."Отвратителна ми е...http://www.vbox7.com/play:4ced874a

Коментар

Ее стига де тази ми е една от любимите, но връската и спрямо продукта ми се губи :D
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Muffin perpekerk ?!

Коментар

Гледам плюенето на кръв в умивалника се завърнало. Я да си признаят колко хора пият бира и ръкомахат оживено докато гледат пингвини да се гонят? В редичка и към психиатрията моля.

Коментар

Uneek написа:
                  Muffin perpekerk ?!
                  Ааааа, винаги се смея, щото си спомням бат Ваньо как пита продавачката ’Имате ли баници маници?’ - ’Имаме!’ - ’Ми дайте пет маници тогава’

Коментар

Я па мноо се кефим на "простатата ти алармира", "да освободим струята" и секви "препарати" за газове и облекчаване на изхождането! Е няма такава простотия!!!Забравих "искам да акам в тоалетната на Ники", "диарията е самотно занимание" и все в този дух!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Лошото е, че тъпи или не тези реклами щом ги коментираме значи са си свършили работата!
                      F31 BMW 320d

Коментар

- Свърши ли!? - Няма свършване!!! - Така си и знаех. Само дето не казват, че млякото е с жива закваска Повечето реклами действат на нервите и освен да си смениш канала, едва ли имат друго въздействие.
                        Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Нека дойдат руските сериали да ни освободят от турските... Дори рекламите за тези сериали ме дразнят да не говорим за самите сериали. После как да гледам БГ телевизия като в нея и новините и сериалите са сунетирани така да се каже. Истината е ТВ7 в неделя и пилотите от Ф1 да те приканват да гледаш F1 on TV7 е това е хубава самореклама!
                          with SGNote & HTC Wildfire 8G
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                            Лошото е, че тъпи или не тези реклами щом ги коментираме значи са си свършили работата!
                            Ами то това е основната роля на рекламата - сугестията (внушението). На авторите на тези реклами явно не им пука дали ще се запомнят " с хубаво" или "с лошо", важното е да се запомнят!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Точно! Нама тъпа или остра реклама. Има запомняща се и такава, за която не се сещаме след 5 мин.
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Мобооооо, Мобоооо бе мен ... Златна рибке това... златна рибке онова ... Като го чуя и гаса радиото в колата

Коментар

Working...
                                X