Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-тъпата реклама!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коя е най-тъпата реклама!?

Верно има и читави реклами ( на бекс, хайнекен, кола и някои други) , ама има и така боза че направо се чудя как въобще на някои му идва на ума да измисли такава простотия. Хаиде сега в този юлски пек докато се крием на сянка и климатична прохлада да изберем най- тъпата реклама
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Най-най-най-най-най-най ТЪПАТА РЕКЛАМА : http://vbox7.com/play:e092b042 (по-тъпа и от тези на в WS Teleshop) Също ето тази : http://vbox7.com/play:cb193ea1 и всички реклами на КОСМОДИСК
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

На мен изключително тъпа ми е оная за някакъв спрей за запушен нос, дето са двама водещи, секунди преди ефира и на оня чук носът му е със стяги.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Най тъпите реклами за мен са на перилни препарати направо полудявам като ги дават,особено със оная дебела лелка на Бонукс мисля че беше.

Коментар

nai7 написа:
          Най тъпите реклами за мен са на перилни препарати направо полудявам като ги дават,особено със оная дебела лелка на Бонукс мисля че беше.
          И аз така!

Коментар

Леле тая за ефтерпата я бях забравил нема по голяма простотия, а оная на оня дет му пада дърводелска стяга от носа направо кърти мивки, боже как някои фирми плащат за такова нещо, сигурен съм че се стискат и си ги правят сами.А тея за праховете незнам вече от къде ги мислят по незнам си какви интелигентни формули и как откриват петната и само там деистват, сигурно в формулите има вградени микро чипове и датчици за петна .............. а тези дето са вдъхновени от природата, малииии...............

Коментар

... като... като... прахосмукачка за петна... :D

Коментар

nai7 написа:
                За леля Мария ли говориш? Недей така, тя е легенда!
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                  Леле тая за ефтерпата я бях забравил нема по голяма простотия, а оная на оня дет му пада дърводелска стяга от носа направо кърти мивки, боже как някои фирми плащат за такова нещо, сигурен съм че се стискат и си ги правят сами.А тея за праховете незнам вече от къде ги мислят по незнам си какви интелигентни формули и как откриват петната и само там деистват, сигурно в формулите има вградени микро чипове и датчици за петна .............. а тези дето са вдъхновени от природата, малииии...............
                  Да бе, тия са луди!!! А първата им, с едно Порше и една "мадама" в червено - разцепваше мрака!!!

Коментар

Или оная за чиниите със формула F52 звучи като американски истрибител.

Коментар

.....ми един хеликоптер (монтиран) опъва бял чаршаф с искряща белота

Коментар

Ами... Не гълтай корема, гълтай Коларекс??? :D

Коментар

Гълтай на баба ти с**рмолекса! Бахти тъпата реклама.... Супер смешна булка дето няма нужният глас за разговор по телефона, камоли реклама! Колега бях е забравил тая реклама.... :D
                          MB 280 S W108 67' - pickUp
                          MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                          ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                          Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                          office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Колеги, не знам за лошите реклами, ама аз знам рекламаа, която съм я запомнил и тръпки ме побиваха.Става въпрос естествено за... Алфа Ромео.Рекламата беше как една Брера минаваше в един град и една сляпа жена усещаше колата.Странно, че към днешна дата самата реклама е премахната от youtubeИначе като търсиш нещо от рода на - alfa romeo brera blind girl commercial и веднага излизаше.Сега дава по-малко резултати, и където и да е на доста места срещнах нещо от рода - Премахната поради насилие или нещо от рода.Наистина рекламата беше нещо невероятно, такива където ги гледаш и настръхваш, странното чувство.Ако някой я "набара" някъде, ще бъде много добре да я сподели.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Оооооо наскоро имаше една с едни инддийски ритми... и некфи индийци с точките по челата. УЖАС ! Толкова е тъпа, че даже не помня кво рекламираха !
                              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                              X