Верно има и читави реклами ( на бекс, хайнекен, кола и някои други) , ама има и така боза че направо се чудя как въобще на някои му идва на ума да измисли такава простотия. Хаиде сега в този юлски пек докато се крием на сянка и климатична прохлада да изберем най- тъпата реклама
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е най-тъпата реклама!?
Collapse
X
-
Най-най-най-най-най-най ТЪПАТА РЕКЛАМА : http://vbox7.com/play:e092b042 (по-тъпа и от тези на в WS Teleshop) Също ето тази : http://vbox7.com/play:cb193ea1 и всички реклами на КОСМОДИСКMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
-
Humppa
nai7 написа:Най тъпите реклами за мен са на перилни препарати направо полудявам като ги дават,особено със оная дебела лелка на Бонукс мисля че беше.
Коментар
-
Леле тая за ефтерпата я бях забравил нема по голяма простотия, а оная на оня дет му пада дърводелска стяга от носа направо кърти мивки, боже как някои фирми плащат за такова нещо, сигурен съм че се стискат и си ги правят сами.А тея за праховете незнам вече от къде ги мислят по незнам си какви интелигентни формули и как откриват петната и само там деистват, сигурно в формулите има вградени микро чипове и датчици за петна .............. а тези дето са вдъхновени от природата, малииии...............Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Humppa
-
Slavi_Lancia написа:Леле тая за ефтерпата я бях забравил нема по голяма простотия, а оная на оня дет му пада дърводелска стяга от носа направо кърти мивки, боже как някои фирми плащат за такова нещо, сигурен съм че се стискат и си ги правят сами.А тея за праховете незнам вече от къде ги мислят по незнам си какви интелигентни формули и как откриват петната и само там деистват, сигурно в формулите има вградени микро чипове и датчици за петна .............. а тези дето са вдъхновени от природата, малииии...............NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Гълтай на баба ти с**рмолекса! Бахти тъпата реклама.... Супер смешна булка дето няма нужният глас за разговор по телефона, камоли реклама! Колега бях е забравил тая реклама.... :DMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Колеги, не знам за лошите реклами, ама аз знам рекламаа, която съм я запомнил и тръпки ме побиваха.Става въпрос естествено за... Алфа Ромео.Рекламата беше как една Брера минаваше в един град и една сляпа жена усещаше колата.Странно, че към днешна дата самата реклама е премахната от youtubeИначе като търсиш нещо от рода на - alfa romeo brera blind girl commercial и веднага излизаше.Сега дава по-малко резултати, и където и да е на доста места срещнах нещо от рода - Премахната поради насилие или нещо от рода.Наистина рекламата беше нещо невероятно, такива където ги гледаш и настръхваш, странното чувство.Ако някой я "набара" някъде, ще бъде много добре да я сподели.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар