Здравейте колеги наскоро стана малък инцидент и счучпих едната джанта. Сега искам да си намеря нова такава. Марката е ALESSIO SanRemo R403 15 цола 4 дупки 98 RCD. Мисълта ми е знаете ли някъде по София магазин дистрибутор който може да има такива джанти и да продава по единично. Мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде да купя джанта Alessio?
Collapse
X
-
Здравей,ето го адреса в София на официалния вносител http://bizdnes.com/company/7002/ Итук има ,но модела не е твоя http://www.avtogumi.com/bg/wheels/wh...&r=15&h=4&p=98
-
Мерси колега. Звънях им но явно работното време им е приключило утре ще звънна да разпитам имат ли джанта и колко пари ще е присъдата. Предполагам от тях мога да копувам по 1-2... а не цял комплект от 4.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
infirm написа:Мерси колега. Звънях им но явно работното време им е приключило утре ще звънна да разпитам имат ли джанта и колко пари ще е присъдата. Предполагам от тях мога да копувам по 1-2... а не цял комплект от 4.
Коментар
-
Мерси колега. Понеделник им звъня на първи петли само да не ми кажат космическа цена... склонен съм да дам 120 лева за джанта. Ако са малко ще се заварява и боядисва.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
Коментар
-
infirm написа:склонен съм да дам 120 лева за джанта. Ако са малко ще се заварява и боядисва.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:infirm написа:склонен съм да дам 120 лева за джанта. Ако са малко ще се заварява и боядисва.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:infirm написа:All prices are for sets of 4 т.е не са чак толкова скъпиNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
=Rudi= написа::D Ей,не плашете човека .Сигурно ще има или ще му доставят джантата-нали това им е бизнеса.Само малко търпение до понеделник .Колега спокойно-всичко ще е ОКNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Звъня на телефона от сайта но ми вдигат и ми се представя друга фирма..... . Чух от приятели че алесио били фалирали... някой да знае нещо по въпроса и чакам алтернативи. МерсиFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
Коментар
-
infirm написа:Звъня на телефона от сайта но ми вдигат и ми се представя друга фирма..... . Чух от приятели че алесио били фалирали... някой да знае нещо по въпроса и чакам алтернативи. Мерси
Коментар
-
=Rudi= написа:infirm написа:Звъня на телефона от сайта но ми вдигат и ми се представя друга фирма..... . Чух от приятели че алесио били фалирали... някой да знае нещо по въпроса и чакам алтернативи. МерсиFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар