И двамата подчертавате, че става въпрос за подобни на мъглата, снеговалежа и дъжда, но и двамата не давате и един пример
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да обичам катаджиите?!?
Collapse
X
-
ele написа:Не знам какво толкова сте се впрегнали - в акта пише едно, в наказателното постановление - друго.Immortal написа:В акта пише: "Използва допълнителни светлини за мъгла, без наличие на основание за използването им, с което виновно е нарушил чл.74, ал.1"Immortal написа:В НП пише: "Използва допълнителни светлини самостоятелно, при което е нарушил чл.74, ал.1".:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Immortal, някъде в НП, след обстоятелствената част, би трябвало да пише" ... поради което и на основание чл. ХХХХХ от ЗДП [или друг нормативен акт] му налагам глоба от 20 лева."Моля те виж и ми кажи кой член от кой нормативен акт е посочен там..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
mitakkk написа:И двамата подчертавате, че става въпрос за подобни на мъглата, снеговалежа и дъжда, но и двамата не давате и един примерThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
тая тема край няма,да направите предлагам една важна изобщо за срещите ви с мвр и да се пише там,има поне още две активни,в които се получава подобна манджа с грозде-един вид говорилня безкрай в която на никой не пука какво казва другия,важното е той самия да е правпредложението ми е сериозно-направете една такава тема и пишете в нея за всичко свързано с кат ,моля ви!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:тая тема край няма,да направите предлагам една важна изобщо за срещите ви с мвр и да се пише там,има поне още две активни,в които се получава подобна манджа с грозде-един вид говорилня безкрай в която на никой не пука какво казва другия,важното е той самия да е правпредложението ми е сериозно-направете една такава тема и пишете в нея за всичко свързано с кат ,моля ви!!!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
проблем няма,казах,че има още 3 идентчни поне теми,да се направи една обща и да се пише там,това имах предвид...не че и да се направи,следващия път някой няма пак да си пусне наново своя проблем,защото видиш,моят най-важен и трябва да е отделно. Мисълта ми,че няма как да не стане говорилня в подобна тема,затова никому не са нужни няколко такива "говорилни" ,една е достатъчна и вярвам,ще е достатъчно всеобхватна!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
mitakkk написа:И двамата подчертавате, че става въпрос за подобни на мъглата, снеговалежа и дъжда, но и двамата не давате и един пример
Коментар
-
Malone написа:Immortal, някъде в НП, след обстоятелствената част, би трябвало да пише" ... поради което и на основание чл. ХХХХХ от ЗДП [или друг нормативен акт] му налагам глоба от 20 лева."Моля те виж и ми кажи кой член от кой нормативен акт е посочен там.
Коментар
-
Така е, измъкват се с така посоченото основание.Иначе ... малко е "тука има, тука няма" положението, ако се стигне до съд.Имам предвид с тази разпоредба, която ти си посочил. Ама явно им се е случвало вече да ядат бой в съда и са се съобразили.Само ми е интересно, защо след като има конкретна разпоредба за наказание при това нарушение, защо са използвали общата разпоредба.Да се изкажат юристите, това не е ли порок на конкретното административно-наказателно производство.Дано обяснявам ясно де, надявам се да се разбира какво имам предвид. Общата норма пред конкретната, мисля, че не е много законосъобразно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар