Ако нищо не се вижда, тогава обяснете ми каква е причината "хорицата" да го пуснат толкова бързо, без да му напишат акт. Показаха му показанието на радара, след което се вижда, че бърка в джоба и си тръгва. Вторият полицаи взема нещо от колегата си и го слага в джоба.Първият въпрос, който би задал прокурора още в самото начало на делото е, по каква причина на филма не се вижда, че се пише акт.
ами аз си твърдя,че не се вижда и такива доводи,като на Явор няма да се приемат в съда...най-много ако се вдигне шум,човека да остане без работа...а и това ме съмнява,в такъв случай трябва всички да изгонят накуп Да кажем,че се излезе с тия доводи,що не се пише акт...полицая отговаря нещо от сорта,че скоростта му е била с километър два над ограничението и това му е показвал на радара...върви доказвай нещо,като не вижда нищо на клипа
ами аз си твърдя,че не се вижда и такива доводи,като на Явор няма да се приемат в съда...най-много ако се вдигне шум,човека да остане без работа...а и това ме съмнява,в такъв случай трябва всички да изгонят накуп Да кажем,че се излезе с тия доводи,що не се пише акт...полицая отговаря нещо от сорта,че скоростта му е била с километър два над ограничението и това му е показвал на радара...върви доказвай нещо,като не вижда нищо на клипа
Прав си по принцип. Особенно като знаем с един добър и печен адвокат, как може да се излезе от всяка ситуация.По скоро за себе си, гледайки този клип, мисля че нещата са ясни...
Трябва да започнат да гърмят на седмица по един-два, че да се впрегнат останалите. Честно да ви кажа хем се дразня, че взимат незаконно пари, хем пък държавата не прави нищо за тях! Едно дежурство изкарват със 7 литра бензин, както забелязахме с последния случай в Своге бандитът стреля срещу полицая с бойни патрони, а той със стоп... Бронежилетките били в багажника и то размер S! Запомнете обаче, че колкото са виновни полицаите, че ви бъркат в джоба и нарушават закона, толкова сте виновни и вие, които ги подкупвате! Казвам Вие, защото на мен от десетина години ми увря главата и не съм давал лев на ръка. А пък и много рядко ми се случва да ме глобят. Преди десетина дни паркирах колата на улицата на, която са се наместили полицаите и тръгнах пеша по бул. България, качих се на моста. Докато паркирах забелязах една мацка с Пежо, която бяха спряли. Тя си отиде до колата, седна вътре, помота се половин минута излезе, отиде до полицаите и после си тръгна. По пътя към моста забелязах, как в лявата лента лети един с бяла Джета. Мина ми през главата този го спряха. Така и стана. С предпоставка за няколко ПТП-та полицая излезе по средата на булеварда и размаха палка. Всички коли кацепиха спирачки, а този от ляватата лента трябваше да засече всички, че да се престои вдясно! Както и да е. И при несго се повтори същата схема. Отиде до полицаите, поговори с тях няколко минутки, отиде до Джетата. След малко излезна от нея, отиде до полицаите и много бързо се разделиха. Можете да си представите, колко време се пише един акт нали? Зарекъл съм се някой ден да си купя добра камера и да се залагам по храсти и високи сгради за да хвана няколко жертви. Ще го отнесете и вие, които сте част от корупцията обаче!
Аз пак ще твърдя, че е въпрос на воля от шефовете им. Може и да не ги уволнят де юре по причина това видео - но ако шефа им има за цел да изкорени корупцията - ще намери начин да ги разкара, факт.
По принцип се запазва скороста,датата и часа на отчитането на радара в неговата памет.Това го гледах по телевизията/регионална/.Друг е въпроса как ще отчетат по високата скорост запеметена в радара като няма акт,много просто-следващия дето не иска да плаща ще го отнесе.Аз съм бил от тези"балъци".
Аз пак ще твърдя, че е въпрос на воля от шефовете им. Може и да не ги уволнят де юре по причина това видео - но ако шефа им има за цел да изкорени корупцията - ще намери начин да ги разкара, факт.
Коментар