Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде отново - и питане за добър автосервиз - тенеко-бояджия
Collapse
X
-
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Humppa
От долу няма ли панти? Те в какво състояние са?Нали целият този долен капак се сваля надолу за по-лесно товарене на багажи?
Коментар
-
Humppa написа:От долу няма ли панти? Те в какво състояние са?Нали целият този долен капак се сваля надолу за по-лесно товарене на багажи?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Така...Днес колата е оставена в сервиз "Джоки" в Овча Купел за правене.Теоретично около петък трябва да стане готова.Ще пиша оценка след като колата отново е като новап.п. Някой ако има десния светлоотразител на бронята да дава
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
MartoModev написа:А някакви пари от ГО ще вземеш ли?Като от каското не можеA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Малко развитие.Трябва от застрахователите да дойдат на втори оглед в сервиза, след като се разглоби колата.Така до тук добре. Оставяме колата в сервиза, разглобява се и се определя дата за оглед - 21.07 (вчера).Никой не еб..а да дойде вчера.След току що проведения ми разговор с ДЗИ се установява:Тъй като сме били заявили щета по гражданска, най-ранната дата за оглед в сервиза била ЕВЕНТУАЛНО след 31-ви.Ако сме искали да сме отидели разглобени при тях да направят и втори оглед.Честито.Познайте сега.Колата веднъж разглобена и чакаща застрахователите - те не идват.Колата обратно сглобена и изкарана да не пречи в сервиза.Колата трябва да се разглоби отново, за да се откара при тях разбираш ли, големите, които не могат да се разкарат и то екип, на който му се плаща за това.Нищо.Надявам се, че утре с разглобена кола ще се отиде до ДЗИ да я гледат, за да почне най-накрая оправянето и.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Humppa
-
Сагата приключи.Днес си взехме колата и да се надяваме, че ще и върви повече за в бъдеще.В крайна сметка направеното по нея е:1. Изправени конзоли на задната долна врата/броня/2. Боядисани:- задна броня/врата/- задна лява броня- заден капак- заден ляв калник/панел/3. Нов светлоотразител в бронята.Обща платена сума - 350лвБоядисването е направено много добре. Няма забележки по него.Единствено където са залепили надписите на задния капак не на оригиналните си места, но това се компенсира с автомивката, която са направили на колата - дадоха я измита!Искам да изкажа благодарности на колегата Humppa, че ме изпрати там!п.п. Като дойдат парите по Гражданска отговорност ще напиша, да видим каква ще бъде разликата.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Humppa
Моля, моля, няма за какво!Между другото брат ми работи там от доста години, а аз все така си карам бравото с огънат калник.А вчера един дядка с червена лада не спира на стоп, блъска леко служебното поло на колегата и си заминава като пич. Колегата спира за да види пораженичта, очаквайки дядката също да спре, но не! Скача колата и го догонва след 200-300 метра. Сече му пътя и го спира. Пита го защо не спря след като ме удари, а дядката казва "аз въобще не съм разбрал, че съ те ударил" :DПораженията на полото са козметично-ламаринени по предния калник, но с доста червена боя, а на ладата - нищо. Полото днес трябва да са го боядисали в Свищов :D
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:...или ги вложи по нещо дребно в колатаA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар