Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде отново - и питане за добър автосервиз - тенеко-бояджия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еее хайде и от мен честито,накрая я намери.Да Ви слуша и служи мнооого години безпроблемно.

Коментар

Честито колега!Явно аз имам по-малкото ви братче, защото цвета е същият, но не е комби
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Тц тц тц тая тема не спря да свети от сутринта Айде честито и от мен ! Леко и безаварийно пътуване !
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
          Тц тц тц тая тема не спря да свети от сутринта Айде честито и от мен ! Леко и безаварийно пътуване !
          Айде честито и от мен!!! Много безаварийни и приятни километри. Виждам, че си ОК. Може някоя сряда да минеш на кварталната среща. Има си тема в раздела за Срещи.
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Хайде честито Точно два часа след излизане от КАТ по случай регистрацията, колата има вече щета.Тъп бакшиш нарочно засича и удря!!! колата пред жена ми. Предната кола се завърта и се удря в мантинелата. Жена ми като втора кола едвам спира на 2 метра от предния, ама успява.Задната кола зад нея спира на 20см от нея и след това започва. 5 коли една след друга и стигат и до нашата.Главно поражението е долната врата (бронята където се отваря) е влезнала с около 3-4 сантиметра навътре.Не съм отварял задната врата да погледна за повече поражения, за да не може евентуално след това да не може да се затвори.Ако знаете със сигурност хубав сервиз, където да я откарам, да я дръпнат кажете, за да оставим и да я направят възможно най-бързо и съответно хубаво.Сигурно ще трябва задната броня/врата да се боядиса ама това ще се види на място.Благодаря предварително за предложенията
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

E.аси! Ние как изгърмяхме с пунтото само, още не му бяхме направили каско, преди няколко дена го бяхме купили. Точно по коледа, като подарък! 19-годишен пикльо с чероки го е наденал. Извадихме супер късмет - така го е нацелил, че и капак, и фар, и броня, само калника не е пострадал, че картинката щеше да е пълна! Не излезе евтино +550 за нови части, боята 40, камерата 25 и отидоха 600лв.Ламарини са, оправят се. На вас поне ще ви платят ремонта надявам се...
              Прикачени файлове
              1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

BO написа:
                Хайде честито Точно два часа след излизане от КАТ по случай регистрацията, колата има вече щета.Тъп бакшиш нарочно засича и удря!!! колата пред жена ми. Предната кола се завърта и се удря в мантинелата. Жена ми като втора кола едвам спира на 2 метра от предния, ама успява.Задната кола зад нея спира на 20см от нея и след това започва. 5 коли една след друга и стигат и до нашата.Главно поражението е долната врата (бронята където се отваря) е влезнала с около 3-4 сантиметра навътре.Не съм отварял задната врата да погледна за повече поражения, за да не може евентуално след това да не може да се затвори.Ако знаете със сигурност хубав сервиз, където да я откарам, да я дръпнат кажете, за да оставим и да я направят възможно най-бързо и съответно хубаво.Сигурно ще трябва задната броня/врата да се боядиса ама това ще се види на място.Благодаря предварително за предложенията
                Писал съм ти и в тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...391&highlight=
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Да, да ама не.Колата се регистрира в КАТ в 10 часа.В 11 часа се направи каското, което обаче е валидно след 00:00 часа, тоест от утре. Честито - в 12 часа я удрят.Има някакъв шанс за евентуални пари по гражданска, ама това не ме вълнува много в момента.Здраве да е.Важното в момента някой да ми каже хубаво място, където да отида, да я оставя да я направят бързо и качествено, за това питам.п.п. Дано намеря някой читав, че като ги чета разни теми и се плаша.Искам някой да му кажа, не искам стичания, разлика в цвета (ако се стигне до боядисване на някой детайл), ефект "Портокал".Той да си каже цената и да стиснем ръцете.Ако има някой от горните ефекти да речем, просто не му се плаща.Знам, че това е невъзможно, за това питам някой, който знае добър тенекеджия/бояджия да казва.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Между другото можете да си направите Автокаско и преди да регистрирате колата!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                      Между другото можете да си направите Автокаско и преди да регистрирате колата!
                      Е да де.Ама колата я взехме вчера около 20 часа.Естествено, че тогава няма кой да направи каското (никой не работи).Единствения ден в който може да се направи (първия) е днес.По този начин влиза в сила от утре.Но това няма значение!п.п. Колата беше регистрирана когато я купихме (вчера). Не е нов внос.От сутринта беше за пререгистрация (на наше име), застраховки и т.н.
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Брат ми работи в такъв сервиз, който се намира в Овча купел. Разни приятели са боядисвали там, доволни са!

Коментар

Аз лично в София не знам. Доверявам се само на вуйчо ми който ги прави като отляти колите, за съжаление не е в Сф.
                          1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Humppa написа:
                            Брат ми работи в такъв сервиз, който се намира в Овча купел. Разни приятели са боядисвали там, доволни са!
                            Точно за ОК говорят, че имал някакъв добър, ама не го знам точно къде е.Някакъв Джаки, Джеки или нещо такова.
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Точно. Нещо "Джеки Чан" беше името!Ето ти телефонът на брат ми 0888 485 532, казва се Чавдар.По някога работят и събота.П.П. Сервиза се казва Джоки.

Коментар

Честито и безаварийно каране и по-малко престой в сервизите!
                                BRAVA 1,4 12V
                                Nissan Navara

Коментар

Working...
                                X