Еее хайде и от мен честито,накрая я намери.Да Ви слуша и служи мнооого години безпроблемно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде отново - и питане за добър автосервиз - тенеко-бояджия
Collapse
X
-
bachev написа:Тц тц тц тая тема не спря да свети от сутринтаАйде честито и от мен ! Леко и безаварийно пътуване !
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Хайде честитоТочно два часа след излизане от КАТ по случай регистрацията, колата има вече щета.Тъп бакшиш нарочно засича и удря!!! колата пред жена ми. Предната кола се завърта и се удря в мантинелата. Жена ми като втора кола едвам спира на 2 метра от предния, ама успява.Задната кола зад нея спира на 20см от нея и след това започва. 5 коли една след друга и стигат и до нашата.Главно поражението е долната врата (бронята където се отваря) е влезнала с около 3-4 сантиметра навътре.Не съм отварял задната врата да погледна за повече поражения, за да не може евентуално след това да не може да се затвори.Ако знаете със сигурност хубав сервиз, където да я откарам, да я дръпнат кажете, за да оставим и да я направят възможно най-бързо и съответно хубаво.Сигурно ще трябва задната броня/врата да се боядиса ама това ще се види на място.Благодаря предварително за предложенията
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
E.аси! Ние как изгърмяхме с пунтото само, още не му бяхме направили каско, преди няколко дена го бяхме купили. Точно по коледа, като подарък!19-годишен пикльо с чероки го е наденал. Извадихме супер късмет - така го е нацелил, че и капак, и фар, и броня, само калника не е пострадал, че картинката щеше да е пълна!
Не излезе евтино +550 за нови части, боята 40, камерата 25 и отидоха 600лв.Ламарини са, оправят се. На вас поне ще ви платят ремонта надявам се...
1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
BO написа:Хайде честитоТочно два часа след излизане от КАТ по случай регистрацията, колата има вече щета.Тъп бакшиш нарочно засича и удря!!! колата пред жена ми. Предната кола се завърта и се удря в мантинелата. Жена ми като втора кола едвам спира на 2 метра от предния, ама успява.Задната кола зад нея спира на 20см от нея и след това започва. 5 коли една след друга и стигат и до нашата.Главно поражението е долната врата (бронята където се отваря) е влезнала с около 3-4 сантиметра навътре.Не съм отварял задната врата да погледна за повече поражения, за да не може евентуално след това да не може да се затвори.Ако знаете със сигурност хубав сервиз, където да я откарам, да я дръпнат кажете, за да оставим и да я направят възможно най-бързо и съответно хубаво.Сигурно ще трябва задната броня/врата да се боядиса ама това ще се види на място.Благодаря предварително за предложенията
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Да, да ама не.Колата се регистрира в КАТ в 10 часа.В 11 часа се направи каското, което обаче е валидно след 00:00 часа, тоест от утре. Честито - в 12 часа я удрят.Има някакъв шанс за евентуални пари по гражданска, ама това не ме вълнува много в момента.Здраве да е.Важното в момента някой да ми каже хубаво място, където да отида, да я оставя да я направят бързо и качествено, за това питам.п.п. Дано намеря някой читав, че като ги чета разни теми и се плаша.Искам някой да му кажа, не искам стичания, разлика в цвета (ако се стигне до боядисване на някой детайл), ефект "Портокал".Той да си каже цената и да стиснем ръцете.Ако има някой от горните ефекти да речем, просто не му се плаща.Знам, че това е невъзможно, за това питам някой, който знае добър тенекеджия/бояджия да казва.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Vladim написа:Между другото можете да си направите Автокаско и преди да регистрирате колата!A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Humppa
Брат ми работи в такъв сервиз, който се намира в Овча купел. Разни приятели са боядисвали там, доволни са!
Коментар
-
Humppa написа:Брат ми работи в такъв сервиз, който се намира в Овча купел. Разни приятели са боядисвали там, доволни са!A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Humppa
Точно. Нещо "Джеки Чан" беше името!Ето ти телефонът на брат ми 0888 485 532, казва се Чавдар.По някога работят и събота.П.П. Сервиза се казва Джоки.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар