Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо в Царево има толкова много фиатки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо в Царево има толкова много фиатки

Някой забелязал ли е че в царево има ужасно много фиати основно типота. Бях една вечер на разходка там и една четвърт от колите може би бяха фиат типо Поне 20 преброих.Едит: Извинявам се на безжичната клавиатура са и паднали батериите и затова яде букви на моменти а пък аз не чета какво съм написал.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Re: Защо в Царево има толкова много фиатки

infineon написа:
    Някой забелязал ли е че в царево има ужасно много фиати основно типота. Бях една веер на разходка там идн чвъ от кои со бха фиат типо Поне 20 преброих.
    Само аз ли не мога да разчета второто изречение Yellow_Flash_Colorz_PDT_40

Коментар

=Rudi= написа:
      infineon написа:
      Някой забелязал ли е че в царево има ужасно много фиати основно типота. Бях една веер на разходка там идн чвъ от кои со бха фиат типо Поне 20 преброих.
      Да!

Коментар

Humppa написа:
        =Rudi= написа:
        infineon написа:
        Да!
        Бааси,мноо съй сминил тоз български ве!

Коментар

infineon написа:
          Ако така караш както пишеш................
          Marea HLX 147ps

Коментар

не знам за царево,аз в обзор обаче видях товапри това с Търновска регистрация...че тъй де да отида в Обзор,за да видя търновско типо как е спряло с преден номер опрян в огромната саксия тоя ми обра точките,жалко,че не се вижда,че всичко това е на баир и саксията може да служи като естествена ръчна спирачка
            ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
              не знам за царево,аз в обзор обаче видях товапри това с Търновска регистрация...че тъй де да отида в Обзор,за да видя търновско типо как е спряло с преден номер опрян в огромната саксия тоя ми обра точките,жалко,че не се вижда,че всичко това е на баир и саксията може да служи като естествена ръчна спирачка
              Човека не е оставил не оползотворено място
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Защо в Сахара има толкова много пясък?
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

кола

Щот са хубави :D .
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Защо в Сахара има толкова много пясък?
                    Защото там е слънчево!П.П. Ако ни дадат да управляваме Сахара, след две години ще внасяме пясък

Коментар

paralesa написа:
                      Това нищо не е.Да ме бяхте видяли мен как спрях в приморско в една огромна кръгла висока саксия с някаква палма вътре. За малко да я бутна а охранителите ме помислиха за терорист сигурно.
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                      X