Някой забелязал ли е че в царево има ужасно много фиати основно типота. Бях една вечер на разходка там и една четвърт от колите може би бяха фиат типо Поне 20 преброих.Едит: Извинявам се на безжичната клавиатура са и паднали батериите и затова яде букви на моменти а пък аз не чета какво съм написал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо в Царево има толкова много фиатки
Collapse
X
-
Защо в Царево има толкова много фиатки
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Humppa
Re: Защо в Царево има толкова много фиатки
=Rudi= написа:infineon написа:Някой забелязал ли е че в царево има ужасно много фиати основно типота. Бях една веер на разходка там идн чвъ от кои со бха фиат типо Поне 20 преброих.
Коментар
-
Re: Защо в Царево има толкова много фиатки
Humppa написа:=Rudi= написа:infineon написа:Някой забелязал ли е че в царево има ужасно много фиати основно типота. Бях една веер на разходка там идн чвъ от кои со бха фиат типо Поне 20 преброих.
Коментар
-
не знам за царево,аз в обзор обаче видях товапри това с Търновска регистрация...че тъй де да отида в Обзор,за да видя търновско типо как е спряло с преден номер опрян в огромната саксия тоя ми обра точките,жалко,че не се вижда,че всичко това е на баир и саксията може да служи като естествена ръчна спирачкаex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:не знам за царево,аз в обзор обаче видях товапри това с Търновска регистрация...че тъй де да отида в Обзор,за да видя търновско типо как е спряло с преден номер опрян в огромната саксия тоя ми обра точките,жалко,че не се вижда,че всичко това е на баир и саксията може да служи като естествена ръчна спирачкаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Humppa
kiro_of_the_day написа:Защо в Сахара има толкова много пясък?
Коментар
-
paralesa написа:не знам за царево,аз в обзор обаче видях товапри това с Търновска регистрация...че тъй де да отида в Обзор,за да видя търновско типо как е спряло с преден номер опрян в огромната саксия тоя ми обра точките,жалко,че не се вижда,че всичко това е на баир и саксията може да служи като естествена ръчна спирачкаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар