d1lar4e7o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикери на клуба
Collapse
Заключена тема
X
X
-
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
svetkos_ написа:d1lar4e7o написа:Явно няма да ме огреят стикерчета.Аз съм от враца и няма да бия път да ида за някакви стикери.Може пък да му е сложно да ги прати чрез Бг пощи,може да неможе да пише или да няма 50ст за марка.А относно печатенето,тук във Враца не мисля че ще могат да ми ги направятФиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6
Коментар
-
d1lar4e7o,Още във втория пост колега ти е обясни, че няма как да отвориш файла от линка. Обяснил е начинът, по който трябва да се процедира, за да достигне до агенцията Х. Всички бяха отзивчиви и дори ти отговаряха, защото темата можеше да бъде заключенаот някой модератор. Никой не се нае да те квалифица по какъв и да е било начин. Това, че колегата Явор не ти е писал на ЛС, не означава нищо. Освен да чакаш, друг начин няма. Колега прави всичко сам, за да могат всички да са щастливи и да се чувстват част от форума. Аз лично получих моя стикер от колега, комшия, ден преди да отида да ми направят, защото не ми се чакаше дълго време. Не може в областен град да няма поне една рекламна агенция, която да направи поне кръгъл стикер за вътрешно лепене.krasio_79bs написа:Най-лесният и бърз начин е да идеш в някоя рекламна агенция и да дадеш адреса за данлоуд.Те си знаят работата нататък.Само им упомени че е за вътрешно лепене за да го направят огледален.Линк за свалянеhttp://www.fiat-bg.org/Downloads/Sticker/с името logo-cut.cdrПП.не се учудвай ако при теб файла не се отваря.За да го отвориш трябва да имаш инсталиран "Corel Draw"NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:d1lar4e7o,Още във втория пост колега ти е обясни, че няма как да отвориш файла от линка. Обяснил е начинът, по който трябва да се процедира, за да достигне до агенцията Х. Всички бяха отзивчиви и дори ти отговаряха, защото темата можеше да бъде заключенаот някой модератор. Никой не се нае да те квалифица по какъв и да е било начин. Това, че колегата Явор не ти е писал на ЛС, не означава нищо. Освен да чакаш, друг начин няма. Колега прави всичко сам, за да могат всички да са щастливи и да се чувстват част от форума. Аз лично получих моя стикер от колега, комшия, ден преди да отида да ми направят, защото не ми се чакаше дълго време. Не може в областен град да няма поне една рекламна агенция, която да направи поне кръгъл стикер за вътрешно лепене.krasio_79bs написа:Най-лесният и бърз начин е да идеш в някоя рекламна агенция и да дадеш адреса за данлоуд.Те си знаят работата нататък.Само им упомени че е за вътрешно лепене за да го направят огледален.Линк за свалянеhttp://www.fiat-bg.org/Downloads/Sticker/с името logo-cut.cdrПП.не се учудвай ако при теб файла не се отваря.За да го отвориш трябва да имаш инсталиран "Corel Draw"Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6
Коментар
-
Може пък да му е сложно да ги прати чрез Бг пощи,може да неможе да пише или да няма 50ст за марка1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
d1lar4e7o написа:Не закривайте темата,в другата тема за стикери са 50страници и неможеш да разбереш нищо.Може някой друг да поиска стикери,но ако прочете всички постове ще се откажеFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Само едно уточнение.Линковете в моя предишен пост си работят.От тях се теглят двата файла които се отварят САМО с CorelDraw (cdr=Corel Vector Graphic Drawing)Затова или ги записвате на нещо и ги носите в рекламното студио или записвате линковете за да ги изтеглят директно те.Те би трябвало да знаят какво да ги правят Ето и темата в която в един пост може да се прочете всичко без да се рови по другите теми. Който иска безплатни стикери праща ЛС на Yavor и чака ...В момента никой друг няма стикери заради изчерпване на тиража който е отпечатан.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар