Здрвейте,видях темата за стикерите но не ми стана много ясно,та може ли някой нов като мен да се сдобие със стикер на клуба,много ми се иска да се знае че съм от този форум,благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикери на клуба
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Най-лесният и бърз начин е да идеш в някоя рекламна агенция и да дадеш адреса за данлоуд.Те си знаят работата нататък.Само им упомени че е за вътрешно лепене за да го направят огледален.Линк за свалянеhttp://www.fiat-bg.org/Downloads/Sticker/с името logo-cut.cdrПП.не се учудвай ако при теб файла не се отваря.За да го отвориш трябва да имаш инсталиран "Corel Draw"
-
Re: Стикери на клуба
d1lar4e7o написа:Здрвейте,видях темата за стикерите но не ми стана много ясно,та може ли някой нов като мен да се сдобие със стикер на клуба,много ми се иска да се знае че съм от този форум,благодаря предварителноVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Хм, "стикер на клуба" или стикер от който се вижда, че си потребител от форума.Питам, тъй като Киро пише за някакви условия, за които може би "ще ти се направи компромис".Не става ясно какви са тези условия и те нещо допълнително ли са, тъй като вече си член на форума, следователно отговаряш на условията [за членство във форума].А и едва ли е нужно да ти се поставят някакви условия, след като безплатно рекламираш сдружението.Напротив, би трябвало да те поощряват.Относно ползите, за отстъпките, които се правят в определени магазини е достатъчно да си член на форума, членството в сдружението не е условие за отстъпки, поне това е моята информация.На клуба или по-точно сдружението ... явно не си член. Попълни си заявлението и чакай да те одобрят.Това с ЕГН-то малко ме смущава, но ... предполагам, че сдружението се е регистрирало в "Комисия за защита на лични данни", като "Администратор на лични данни"..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Хм, "стикер на клуба" или стикер от който се вижда, че си потребител от форума.Питам, тъй като Киро пише за някакви условия, за които може би "ще ти се направи компромис".Не става ясно какви са тези условия и те нещо допълнително ли са, тъй като вече си член на форума, следователно отговаряш на условията [за членство във форума].А и едва ли е нужно да ти се поставят някакви условия, след като безплатно рекламираш сдружението.Напротив, би трябвало да те поощряват.Относно ползите, за отстъпките, които се правят в определени магазини е достатъчно да си член на форума, членството в сдружението не е условие за отстъпки, поне това е моята информация.На клуба или по-точно сдружението ... явно не си член. Попълни си заявлението и чакай да те одобрят.Това с ЕГН-то малко ме смущава, но ... предполагам, че сдружението се е регистрирало в "Комисия за защита на лични данни", като "Администратор на лични данни".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Абе четох Киро, ама пусти условия ... не ги намерих. Както и да е де, това не е важно, ще има стикер младежа, щом ти му го гарантираш..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Yavor написа:Здравейте колеги,както може би сте забелязали вече имаме реклама във форума, което ни позволи не само да преминем на платен хостинг, но и да направим стикери на форума, който ще бъдат РАЗДАВАНИ на активните потребители на форума.Начинът е следният:1. Право на безплатен стикер има всеки потребител достатъчно активен да е имал поне 50 мнения във форума, като изрична проверка на качеството на мненията няма да се прави Mr. Green . Също Регистрацията му трябва да е по-стара от 3 месеца.2. Всеки ник отговарящ на критериите от точка 1 има право на 1 безплатен стикер за вътрешно залепяне. Засега са готови само 6см стикери, но съвсем скоро ще има и по-големи, за което ще напишем.3. Всеки следващ стикер се заплаща на цена от 1,50лв. Смятам че това е разумно, защото така ще могат повече хора да получат безплатни стикери. Пощенските разноски са за наша сметка.4. Изпращате си пощенския адрес на мен на ЛС заедно снякакъв телефон за врузка за свеки случай и чакате. Обещавам след получаване на адреса ви, максимум до 1-2 дни да пусна писмото ссъс стикера и след още няколко дни в зависимост от пощенските услуги - да е при вас. Доста от вас имат старите стикери, които правих, т.е. знаета че е 100% сигурно.5. Който иска повече от 1 стикер, изрично ми пише за това и аз му пращам начините да плати допълнителните стикери на ЛС. След получаването наплащането - стикерите се изпращат. Както се казва - начини за плащане - авансово, предварително или напред Wink .6. Ако се съберат повече потребители от един град заедно, мога да им пусна стикерите с куриер.7. Естествено ако някой много бърза може изрично да заяви да му пратя стикера с куриер, но за негова сметка, все пак не можем да се вместим в бюджета иначе.Добре - не са условия - Явор ги е нарекъл критерии.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
d1lar4e7o написа:Този Явор не ми писа аз му писах лично,той изобщо не отговри,явно няма да имаFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:d1lar4e7o написа:Този Явор не ми писа аз му писах лично,той изобщо не отговри,явно няма да имаФиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6
Коментар
-
Ами човекът си отделя от личното време и нерви да ги поръчва и изпраща. Възможно е в момента да няма възможност ...Имайте малко търпение ...А за всеки който бърза ето линк:кръглия стикер: http://storage.fiat-bg.org/Sticker/F...големия стикер: http://storage.fiat-bg.org/Sticker/logo-cut.cdrСваля файла или си записва линка и го носи в някое рекламно студио. Еиднственото което трябва да каже е размера който иска да му отпечатат.Предполагам че повече от 1-2 лева за 1бр. стикер няма да струва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар