Здравейте, колеги !Реших да сменям пунтиака с нещо с повече пауър, по-висок клас и по голям набор Бях свел избора до една Ц класа 220 ЦДИ, купето с панорамния покрив, и алфа 147ца 1.9 ЖТД. В крайна сметка реших, че за Мерцедеса ... няма да се грижа ... няма да ми е кеф ... просто ще го карам и се спрях на Алфата ... Обръщам се към вас, тъй като не знам кой да питам ...Защо тази Алфа е 140 коня а не 116 като другите ... чипвана ли е ? / http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...655&f1=details /За добър ли смятате избора ми ? И ако не ... какво друго ще ми предложите ? Само имайте на в предвид, че искам дизел задължително ... просто ми е на сърцето Предварително благодаря на всички, които ще се отнесат сериозно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa - Assist
Collapse
X
-
тъкмо се сетих че hit-ko кара този мотор и си редактирах горното мнение...ами колата върви доста, а след ремап вече върви зверски :D (Dodo 155 кара по-новия 1,9 150 коня и това са негови думи )за конкретната кола нищо не може да се каже, докато не се прегледа обстойнопримерно предното окачване е с два носача и не е много евтино...също и да се закачи на комп
Коментар
-
-
dalgia123 написа:Честито колега голямо зверче си взел много безаварийни километри а до разхода то не може хем да върви хем да не гори малко повече, но не мисля че ще е многоFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар